Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Blanka
příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:52

Sweet PotatoStála jsem za kukavozem, čekala až popojedou, po chodníku dědčiotec s mrňaty, chlapeček samozřejmě koukal. Popelář, mladej kluk, ho pozval, vyvezl ho na plošince, chlapeček svítil štěstím. Tak jsem pak neodolala a přes okýnko říkám chlapíkovi, že je úžasnej. "Já mám rád děti..."

Pripomenula som si  niečo podobné, čo sa stalo mne so synom, v jeho 4 rokoch, teda pred 43 rokmi. Išla som s ním ráno  do škôlky a tiež sme stretli ten  neviem prečo pre chlapcov tak magický  Kukavoz . Obsluhujúci pán si všimol, ako zanietene sa na neho ten náš malý  pozerá, veď dokonca ostal stáť , aby mu nič neušlo a tak s úsmevom zostúpil zo stupátka dolu a neviem kde to vzal, podával synovi jednu lúpačku, koláčik . Nemala som to srdce to odmietmúť, aby som ho nenurazila, a tak si syn držal ten dar v ruke po celú dobu kým sme došli do školky .Tam som ho trochu oklamala, keď som mu povedala, že si to nemôže zobrať dovnútra, ale že mu to donesiem domov . Cestou som to vyhodila, a v nákupe nezabudla kúpiť inú, takú istú . Ale mala som pri tom kvôli tomu pánovi výčitky svedomia .

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 12:54

Janulik03 no parada!

Online RoSa
10173 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 19:14

Dneska mi zprovoznili systém domácího video interkomu - to je (pro mě teda) jak skočit z doby kamenný do budoucna... ale budoucnost už je teď! Všechno pod kamerama, můžu na to kouknout odkud chci, udělat z živého přenosu záznamy foto/video, je tam fotopast, notifikace detekce pohybu.... a pozor - dokonce můžu otevřít dveře třeba až z Austrálie! Jsem nadšenáááá

Kdybyste někdo potřeboval zřídit si inteligentní dům či byt, tihle kluci jsou machři!

Online Emi
1116 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 21:38

RoSa To zní zajímavě. Poslala bys mi kontakt prosím?

Online RoSa
10173 příspěvků moje polička 02. srpna 2024 21:55

Emi přidán link do textu (kdybys chtěla kontakt přímo na šéfa, tak napiš)

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 10:13

Sweet Potato 

Popelář super

Nikdy jsem nechápala, co na nich haranti mají... samozřejmě i náš mladej se hodlal stát popelářem. Co ten by bejval za svezení dal!

RoSa 

Copak z Austrálie. Dokonce i z Pejřimova!

Online RoSa
10173 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 10:16

barbucha až mi pudeš zalejvat kytky... a nepustim tě ven pak!!!

ad popeláři: prej se klukum líbí, že pracujou jen jeden den v tejdnu

Online Emi
1116 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 10:23

RoSa Moc děkuju za link

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 10:31

RoSa 

Tak to mě nenapadlo! Tady je vidět, že chlapi jsou líný už od malička

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:01

RoSa nas kluk kdyz zjistil, ze by musel vstavat hodne brzo rano (na sidlisti tehdy jezdili uz nejak pred sedmou), ten napad rychle vzdal

barbucha jo!

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:10

Já jsem byla chytré dítě. Tenkrát jela Žena za pultem, vztahům a zápletkám jsem houby rozuměla, ale obchod se mi líbil. Takže jsem měla jasno. Ale ne, že budu prodavačka

Budu herečka, abych si mohla na prodavačku hrát!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:17
Reakce na barbucha:

RoSa 

Tak to mě nenapadlo! Tady je vidět, že chlapi jsou líný už od malička

​Strašně líný! Ale můžou si za to ženský, nekladou nároky. Vidím to u kolegyně. Ráno do práce, takže vzbudit děti, vypravit škola, školka, odpoledne zpět, posbírat potomky, na nákup, doma pračka, úklid, zahrádka a děti za zadkem a i když je táta doma, tak pořád mami, mami. Vždyť jenom 2 procenta mužů je dnes na mateřské, to je strašně málo. Většina chlapů ani nerozezná sourozenecké oblečení od sebe, nenakoupí školní potřeby, obuv, oblečení a v té rodině jsou jen tak mimochodem do počtu. Ředitelka si to zařídí sama.

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:23

Kan 

Přesně tak, chce to ženskou ruku! Mně se to s milostpánem povedlo (jako šichta to byla), a co mladej od něj neodkoukal, to ho - celkem rychle -  doučila snacha

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:24

Kan kam na takový chlapy chodíš? To je dneska spíš výjimka, ty chlapi do počtu. Aspoň v mé bublině.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:26

barbucha Třeba to jak že školky volají do práce matce, že dítě zvrací...proč né otci?  Já ho měla devět měsíců v břiše, má tvoje příjmení, né moje dívčí, tak čau, jo a dala bych si kávu.

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:27

Kan 

A pokud možno rychle, nemam na to celej den!

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:41

Kan no tak ve školce dávají na začátku roku vyplnit formulář, kde je první kontakt a druhý kontakt a berou to postupně, takže když to ten první nezvednete, zavolají tomu druhému. Takže to je na rodičích jak se domluví.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 11:58

Kan ze skolky volali me, ze dite zvraci, a ja jim vzdy odpovedela, ze tam pro dceru posilam tatinka

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 12:48

barbucha

Zuzuli A kdo má u  vás v peněžence děcka  kartičku pojištěnce? Nooo? A povědomí, kdy bylo jaký očkování?  

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:16

Kan Já zas znám spoustu ženskych co neumí vzít benzin, ale fakt jako:D A spousta dalších věcí, já taky nemám povědomí, kolik doma co stálo, jakou máme pojistku, nezajistuju finance dostatečně, nevím kde se objednává štěrk a nějaky tyhlety věci. Ale jinak jo, souhlasím s tebou, z těch provozních věci toho na většinu mužů zůstává hrozně málo a ty co mají na starosti, to jsou takový věci, jakoze to počká, že to můžou dělat až budou chtít...Ale jinak už se to už docela stira, znám dokonce i pár otců, kde mi to přijde fakt,že už si z nich ty manželky fakt snad dělají prdel,ze je jenom ukolujou a probíhají tam dotazy, jestli může večer do hospody:D