Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:17

Kan já mám kartičku, muž je má vyfocené, on má očkování v mobilu v té elektronické občance, doktory starších dětí v případě nemoci obíhá hlavně on, na pohotovosti se synem byl taky on. Taky ráno kompletně vypravuje obě dvě děti včetně snídaně a oblečení, já vstávám až s miminem.

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:24
Reakce na Kan:

barbucha

Zuzuli A kdo má u  vás v peněžence děcka  kartičku pojištěnce? Nooo? A povědomí, kdy bylo jaký očkování?  

​V sufliku v kuchyni jsou. A teď nevím, co to o nás svědčí. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:50

Kan

Dali jsme je dětem.

Prošli jsme? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 14:26

Mha No to my taky, už dávno. Ale mezitím byla pořád nezvěstná, nikdo z nás ji nechtěl, hrozný rodiče.

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 14:32

Kan

Dceru nebo kartičku :)…?

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 15:57

Kan karticku pojistence i obcanku ma ted babicka, co nam je zapomnela s ditetem vratit a na ockovani jsem sice chodila ja, protoze jsem byla na rodicaku, ale stejne jako on vim, proti cemu mame dceru naockovanou, kdy jsem tam ovsem sla, bych se musela stejne jako on podivat. A treba v zime byval s nemocnou dcerou doma muz, protoze mel HO a ja chodila do prace. A kdyz nedavno mela zanet v kycli, tak s ni jel do motola on a cele to tam s ni obehal a vysedel. Dneska rano delal ke snidani vafle, protoze slecna si je prala. Takze zas tak marnej neni

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 16:09

Kan Kartičku oba. Povědomí ani jeden.

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 16:57

Zuzuli taky jsem zapomnela vratit karticku. A oslika (manaska).

Offline Gatita
8633 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 17:48

Vy si pamatujete ockovani deti? K doktorce beru deti v 95% pripadu ja, ale povedomi nemam. Jako fakt si nepamatuju, kdo byl kdy proti cemu ockovanej. Ani se nebudu ptat, co to o mne vypovida. Na ta povinna ockovani nas dr. zve, vola nam aktivne, prijde mi to jako dobra sluzba...

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 19:26

Gatitajsme na tom stejně, proto jsem šoupala nohama a nic nepsala - prostě čekám na SMS, že je ten a ten pozván na očkování

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 19:36

Zas nebuďte přehnaně vztahovačné. Na klíšťovku č2 a č3 pozvánky u nás treba nechodí. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 20:21

Kan tebe to nějak žere 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 20:55

Gatita na povinná zve, ale třeba na klíšťovku mi říkala, že si to mám zapsat, že nepovinná nehlídají. Což jsem samozřejmě neudělala

A přiznávám, že s miminem jsem většinou vůbec netušila proti čemu a jestli vůbec se bude na té které prohlídce očkovat, vždyť toho je v prvním půl roce asi milion

Offline Gatita
8633 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:18

Evaeva no jasne, ja to psala jen tak, aby rec nestala;) Abych nebyla OT, tak neznam zadny pripad, jako popisuje Kan . Coz neznamena, ze neexistuji. Ale v mem okoli opravdu ne. Veci kolem deti jdou vetsinou za matkama, ale co vidim v okoli, otcove jsou dobre zorientovani a schopni zastoupit v cemkoli. Nemuzou vsichni delat vsechno, to by ani nebylo efektivni. Kdyz se podivam pravde do oci, tak jedine, o cem muz nema sajna a nesplnil by podle mych predstav, jsou nejake kraviny, kterymi si sama pridelavam praci (typu donest domaci babovku na skolni akci misto pytliku bonbonu nebo vubec niceho, coz by bylo taky ok). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:25

Gatita no přesně, každý je v něčem lepší a v něčem horší a taky mi přijde lepší mít rozdělené sféry vlivu. Ale i otcové v mém okolí jsou plnohodnotnými rodiči.

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:40

Evaeva Na klíšťovku jsme šli do očkovacího centra, to upozornění posílá mailem a ještě ti pro jistotu zavolají, aby náhodou nepřišli o tvoje peníze ;)

A do statistiky, taky si nepamatuju kdy byly děti proti čemu očkované.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:43

Potrefenáhusa haha, taky mi přijde

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:52

DruI ano, to jsme udělali s mužem. S dětmi ne, škoda

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:55

Evaeva My to dokonce fikaně udělali tak, že muž má termíny synchronizované s dcerou a já si je sesynchronizuju se synem ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:58

DruI jste protřelí Já mám sesynchronizované aspoň ty děti (starší)