Kan já mám kartičku, muž je má vyfocené, on má očkování v mobilu v té elektronické občance, doktory starších dětí v případě nemoci obíhá hlavně on, na pohotovosti se synem byl taky on. Taky ráno kompletně vypravuje obě dvě děti včetně snídaně a oblečení, já vstávám až s miminem.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zuzuli A kdo má u vás v peněžence děcka kartičku pojištěnce? Nooo? A povědomí, kdy bylo jaký očkování?
V sufliku v kuchyni jsou. A teď nevím, co to o nás svědčí.
Mha No to my taky, už dávno. Ale mezitím byla pořád nezvěstná, nikdo z nás ji nechtěl, hrozný rodiče.
Dceru nebo kartičku :)…?
Kan karticku pojistence i obcanku ma ted babicka, co nam je zapomnela s ditetem vratit
a na ockovani jsem sice chodila ja, protoze jsem byla na rodicaku, ale stejne jako on vim, proti cemu mame dceru naockovanou, kdy jsem tam ovsem sla, bych se musela stejne jako on podivat. A treba v zime byval s nemocnou dcerou doma muz, protoze mel HO a ja chodila do prace. A kdyz nedavno mela zanet v kycli, tak s ni jel do motola on a cele to tam s ni obehal a vysedel. Dneska rano delal ke snidani vafle, protoze slecna si je prala. Takze zas tak marnej neni ![]()
Kan Kartičku oba. Povědomí ani jeden. ![]()
Zuzuli taky jsem zapomnela vratit karticku. A oslika (manaska).
Vy si pamatujete ockovani deti? K doktorce beru deti v 95% pripadu ja, ale povedomi nemam. Jako fakt si nepamatuju, kdo byl kdy proti cemu ockovanej. Ani se nebudu ptat, co to o mne vypovida
. Na ta povinna ockovani nas dr. zve, vola nam aktivne, prijde mi to jako dobra sluzba...
Gatitajsme na tom stejně, proto jsem šoupala nohama a nic nepsala - prostě čekám na SMS, že je ten a ten pozván na očkování ![]()
Zas nebuďte přehnaně vztahovačné. Na klíšťovku č2 a č3 pozvánky u nás treba nechodí.
Kan tebe to nějak žere
Gatita na povinná zve, ale třeba na klíšťovku mi říkala, že si to mám zapsat, že nepovinná nehlídají. Což jsem samozřejmě neudělala ![]()
![]()
A přiznávám, že s miminem jsem většinou vůbec netušila proti čemu a jestli vůbec se bude na té které prohlídce očkovat, vždyť toho je v prvním půl roce asi milion ![]()
Evaeva no jasne, ja to psala jen tak, aby rec nestala;) Abych nebyla OT, tak neznam zadny pripad, jako popisuje Kan . Coz neznamena, ze neexistuji. Ale v mem okoli opravdu ne. Veci kolem deti jdou vetsinou za matkama, ale co vidim v okoli, otcove jsou dobre zorientovani a schopni zastoupit v cemkoli. Nemuzou vsichni delat vsechno, to by ani nebylo efektivni. Kdyz se podivam pravde do oci, tak jedine, o cem muz nema sajna a nesplnil by podle mych predstav, jsou nejake kraviny, kterymi si sama pridelavam praci (typu donest domaci babovku na skolni akci misto pytliku bonbonu nebo vubec niceho, coz by bylo taky ok).
Gatita no přesně, každý je v něčem lepší a v něčem horší a taky mi přijde lepší mít rozdělené sféry vlivu. Ale i otcové v mém okolí jsou plnohodnotnými rodiči.
Evaeva Na klíšťovku jsme šli do očkovacího centra, to upozornění posílá mailem a ještě ti pro jistotu zavolají, aby náhodou nepřišli o tvoje peníze ;)
A do statistiky, taky si nepamatuju kdy byly děti proti čemu očkované.
Potrefenáhusa haha, taky mi přijde ![]()
DruI ano, to jsme udělali s mužem. S dětmi ne, škoda ![]()
Evaeva My to dokonce fikaně udělali tak, že muž má termíny synchronizované s dcerou a já si je sesynchronizuju se synem ;)
DruI jste protřelí
Já mám sesynchronizované aspoň ty děti (starší)![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.