Pred týždňom som sem písala o úspešnom žiakovi na fyz.olympiade. Dnes bolo Testovanie 9 a má 100% z matiky
jediný z ročníka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
letfenixa Paráda!
Rovnodennost, zacina oficialne jaro!
Ano, zrovna před pár minutami!
Pan Kinský natáčí lV řadu Modré krve. A na jeden díl jsem hodně zvědavá!
andulka01 to ti zavidim moc. Mne zpackali nacasovani vyndavani tech dratu/sroubu, takze misto doporucovanejch 9 tejdnu jsem je mela 5 mesicu, z toho 2 mesice jsem s tou rukou nemohla vubec hejbat, jak uz se snazily dostat ven a delaly tam zanet. Takze cela rehabilitace uplne k nicemu, v pondeli mi je vyndali a ted zacinam odznova![]()
711990 to zní strašně. Držím palce, ať jsi brzy zase fit.
711990 No tyjo! Moc držím palce ať to dobře rozhýbeš. Ono bolet to už trošku bude nafurt, ale ta hybnost je zásadní. Prosímtě, proč proboha ti to tam nechali tak dlouho, zvlášť když to vyvolávalo záněty? ![]()
V neděli jsem si zkusila pár podání s dětským volejbalovým míčem, myslím, že s normálním si opatrně zahraju na podzim. Běžky už proběhly, ještě teda s kyborg-ortézou. Kolo... no od nás je to na cyklostezku hodně z kopce a i když tělo už v pohodě, tak hlavě se teda z kopce nechce vůbec, mám normální hysterák ![]()
Buď na sebe hodná, já to mám z kopce od vždycky a ani nemám za sebou těžký pad.
continuity Já byla dycky celkem opatrná, nemusím nijak ani rychlost ani sjezdy. Ale začít musim, koncem května mám cykloakci s klienty a chci si to trochu užít. Teď je to fakt o té hlavě, pomalu ji zvykat, že na svém kole balanc mám a můžu mu věřit. To půjde, ale i tak moc děkuji, budu opatrná.
andulka01 Já to mám taky od vždycky, nějakej blok nebo co, nedokážu to rozjet z kopce ani na lyžích, ani na kole. někteří blbci z kopce ještě šlapou, si vždycky říkám, pane jo, proč? Ale já ten svůj vnitřní hlas poslouchám pečlivě a nikdy jsem neměla ambice být první a nejlepší a ten adrenalin z rychlosti je mi spíš na škodu.
andulka01 no protoze doktor prohlasil, ze vyndani jedine az po dokonceni rehabilitace. A zanet jsem podle nej rozhodne nemela. Jenze pak me nahodne videla jina doktorka a ta se zhrozila, ze uz to melo bejt davno venku a ze pozada o CO NEJRYCHLEJSI termin...coz bylo za dalsi mesic![]()
Jinak teda ja uz na kole byla a zatim dobry. Ke skakani mam trochu respekt, ale uz jsem byla na trailu a dikybohu dobry. Toho jsem se bala nejvic, no. Ale treba se to jeste zlepsi, uvidis.
711990 to je šílený
tak snad už to bude ok, držim palce
andulka01 uraz jsem nemela a z kopce se bojim taky. Nejhorsi byl kopec se sotolinou, to jsem sla i kousek pesky.

Budku začaly navštěvovat sýkorky
. Zatím každý den několikrát, tak doufám že se tam usadí.
Mulen chudáčci, ani krapet soukromí nebou mít doma;).
Ale je to teda fakt moc pěkné, at se zadaří a můžu ti to závidět:D
Karja nebudou no. Normalne je budu smirovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.