dzizisketa gratuluji, ale je to trošku smutné teda
Co Vám dnes udělalo radost.?.

Sweet Potato jůů ![]()
Mně dneska udělal velkou radost skřivan. Slyšela jsem ho letos prvně, je to asi moje nejoblíbenější ptačí melodie, takže jsem nadšená, že se tu rok co rok objevuje.
dzizisketa Tak to musíš mít dobrej základní plat (u nás se mizerná výplata dohání osobním ohodnocením, ...prý,.. zatím nevím, jsem tam krátce)
Anema Zpěv se nasdílet nedá. Ale ta radost ano. ![]()
Samantha Ono se to dá ten základ dohnat odměnami. Takže ti jakoby to osobko k tabulce "nemusí chybět".
Já teda furt nechápu to osobko. Já vím v každé chvíli, kolik moji podřízení berou a řeším to několikrát ročně.
Představa, že bych dva roky netušila, že někdo nemá flexibilní část mzdy.... Vůbec mi to mozek nepobírá.
Nám sa osobný príplatok mení vždy od septembra, podľa toho, čo robíme naviac k úväzku. Tak mám teraz asi 13 eur, lebo mám 2 kabinety, vedenie jednej predmetovej komisie, som triedna deviatakom plus ich pripravujem na Testovanie.
letfenixa tak to se teď můžeš konečně pořádně rozšoupnout! ![]()
Tabea no, lebo od septembra už triedna nebudem, tak budem mať max 10!
letfenixa To bych snad radši neměla nic než takový směšný drobky
vždyť to je hrozný práce navíc!
dzizisketa To jsi asi přišla o pěkný balík peněz :-( Zkus z nich vymámit aspoň něco. Mzdy je možné opravovat zpětně. Je to sice nenároková složka, ale na personálním by měl být záznam, zda je ti přiznaná nebo ne. Obzvlášť když vyplňuješ hodnocení. Na jeho základě se vyhodnocuje, zda osobní zůstává, krátí se nebo je odňato. O radu se dá obrátit na Státní úřad inspekce práce, můžeš chtít obecné informace, nemusíš hned uvádět zaměstnavatele.
notna No, ale ona asi ten osobní příplatek vůbec přiznaný, ne že by měla nějakou výši ve smlouvě či dodatku a jen ji nevypláceli. Ale je to velice zajímavé, co píšeš.
Karja Jestli ho neměla přiznaný, proč jí davali vyplňovat ten formulář ohodnocení na základě kterého se právě tenhto příplatek vyplácí, krátí nebo odebírá? Je možný, že formulář dzizisketa dostávala automaticky, protože byl pro všechny zaměstnance. Ale v tom případě bylo asi i osobní ohodnocení přiznáno pro všechny zaměstnance. Bych se zajímala o ty záznamy z personálního, jestli měla osobní přiznané a pokud ne, proč právě ona ne. Já se tady nevyjadřuju právně přesně, tohle není moje parketa. Bych se poptala na té inspekci. tohle asi nebude tisícovka, nad kteoru člověk mávne rukou.
notnaTo máš taky pravdu, protože tím hodnocením prošla, a výstupy určitě nebudou korespondovat s tím, že neplní, tudíž 0.
No a ted jsem se naučila, uplně prima rychlej chutnej recept, využívám ho, když jsou děti ve škole a my doma na HO. Smíchá se smetana, dijonská horčiče, vývar,med, tím se zalije naporcovaný opepřený, osolený králík, možná nějaké koření a je to uplně delux a jakože fakt je to minutová práce.
Toho králíka takhle naloženého pečeš nebo dusíš?
olte peču, já jsem pak pod tím příspěvkem dávala ten orginální odkaz. Dám ho i sem
https://fresh.iprima.cz/recepty/peceny-kralik-s-horcicnou-omackou
olte peču, já jsem pak pod tím příspěvkem dávala ten orginální odkaz. Dám ho i sem
https://fresh.iprima.cz/recepty/peceny-kralik-s-horcicnou-omackou
aha, jo, moc děkuju![]()
Samantha Ono se to dá ten základ dohnat odměnami. Takže ti jakoby to osobko k tabulce "nemusí chybět".
Nejlepší je mít obojí ![]()
U nás se o to taky staral boss. Jednou za čas si nechal vyjet přehled kolik kdo celkem bere, kolik má ohodnocení, příplatků a kdovíco ještě... a pak vypisoval ty odměny a případně hnal dotyčnýho na personální, aby mu zvýšili třídu nebo aspoň to osobní ohodnocení. Kdo jinej by to měl vědět.
barbuchaJojo, u nás v tom měl šéf taky přehled, velikej, možná větší než já:D. Ale asi když je někdo víc flink a neexistují žádné pořádní vnitřní mechanismy a postupy, které donutily aby mu na tom spočinulo oko, tak asi se to prostě může stát no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.