Karja a kto iný ako šéf to má vedieť?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
letfenixa šéf a ty a někdo na personálním/mzdovém
Moje zkušenosti s HR (ok, ze soukromého sektoru) jsou dost smutný. Odrbat, lhát, tvářit se uraženě, když člověk nesouhlasí s výší (protože ví, nebo oprávněně tuší, že nabídka je fakt směšná). Nevím, jestli mají bonusy za ušetřené peníze. ![]()
Tabea ja to taky nechapu, proc jednaji, jakoby to davali ze sveho
baltik Tak asi mají nějaký budget a musí si ho pak obhájit, těžko říct. Já mám zkušenost jen ze státního a tam byl pořádek a takové transparentní jednání, právě si neumim představit, že by tam někomu chyběl nějaký z podobných bonusu.
U nás je bežné mať nulové osobné, tento rok sme mali aj nulové odmeny.
Karja u muže v soukromém na to mají přesná pravidla
Já mám zkušenost z korporátu i ze soukromého a to ohodnocení je takové citelnější v tom korporátu a nejlepší je to po finančním auditu od matky, to se kolikrát dějou věci! Aneb největším nepřítelem čecha je čech. Matka z usa sype dost, ale ta česká decentralizace. Vedení se chce asi zavděčit, jak jsme ušetřili, jak to dobře vedeme, no ještě že jsou ti amíci soudní.
Kan jo presne, snaha se zavdecit![]()
viktorka_od splavu Jo vtipný to bylo po covidu, kdy nám naše vedení oznámilo, že nic přidávat nebudou, za půl roku byl audit a z 50 poboček po celém světě, jsme byli poslední komu vedení nepřidalo a to prosím pěkně až za Bombají. Takový borce my máme.
Kan toto chovanie poznám ![]()
Slovak slovakovi, Čech čechovi v zahranicnej firme viac uberie ako pridá. A že tých firiem bolo, obávam sa, že ešte stále aj je. Kamaratka, ekonomicka auditorka vedela o tom rozprávať ![]()
Chce se mi brečet, už smíchy. Doma stav, jakej je, jedno dítě neštovice, druhý virozu, sambo před výletem do Pelhřimova, leží nataženej..... Já HO, na pátek ale docela odpovídající podmínky, holky jsou veselý, chvíli si hrajou, chvíli otravujou, jako lze to. Doma jsem už řekla sambovi na jeho dotazy, řeči, že ne, že dospělí nemají nárok v pracovní době cokoliv vznášet k mojí osobě, že až večer. A v 11 mi tu zazvonil děda, s pracovním kufříkem v ruce, s vrtačkou, že mi koupil šroubky na zrcadlo, co si všimnul včera, že nevisí...a já jen "neee, dědo, to už fakt ne,,.
Ale mám radost, v práci řeší hroznou s....u, v mojí oblasti, ale zrovna v části jediné, kterou jsem zrovna já nedělěla, neměla jsem k tomu žádný podklad, nebyla jsem tam, nemluvila jsem o tom s nikym, nic, je to uplně mimo mně, už tim žijou tři dny. Já jsem tak štastná, tak štastná, že tohodle černýho petra nemám:-D.
Kan to je teda peknej hnus. u nas jsou platovy rozsahy pro kazdou uroven seniority rizeny a komunikovany z centraly, kolik clovek ma v ramci toho rozsahu se pak ridi podle hodnoceni vykonu.
jako prostor pro solichani tam je, ale o uprave platu nerozhoduje jen primej manazer ale musi se na nem shodnout vsichni (celkem 4) manazeri a reditel oddeleni
aspon je to tim nejak usmerneny. a za sebe muzu rict, ze aspon jakz takz funguje. minulej rok jsem byla pravem nasrana, ze delam zodpovednejsi praci nez za kolik dostavam zaplaceny. letos jsem dostala 15% pridany, tak to aspon vypada, ze jsem nebyla jedina, kdo si to myslel :D
Karja jezis ten pocit kdyz je pruser, ale ty vis, ze se te netyka :D k nezaplaceni
Lilly_Ku Je to super, navíc to je fakt černej petr:-D. Už mi to píše kolega, proč řeší MOJI věc. hahahahaha.
Lilly_Ku Jako nejsem na tyto myšlenky hrdá, ale nejsou mi neznámé
"hmmm, no tohle JÁ bych nedopustila" (to si jen myslím, nevokalizuju!).
Aranel To není ale naše chyba, takže by mě to přesně taky potkalo....ale nepotkalo:-D:D
Mne letos ten cernej Petr zustal. Vloni jsem cela stastna predala kolegyni tvorbu statistiky, co po nas furt uz roky chce staťák. Kolegyne skoncila koncem roku a neni nikdo, kdo by to udelal. Takze co? Mam to zas na krku ja.
Po středečním malování obýváku jsem se kapku namlsala, i pozvala jsem malíře ještě na dnešek, aby vymaloval i milostpánovu kobku, ehm ložnici. Hotovo! ![]()
A ještě mi, protože to není malíř ale hotovej Ferda Mravenec, zabudoval a natáhl lanko přes celou lodžii, pročež si tam můžu na léto zavěsit lajntuch na zastínění... z toho mám největší radost, toužila jsem po něčem takovým už roky (roky pečení v letním úpalu a slunečník to moc neřešil)
Přidruženým benefitem se jeví celkovej úklid domácnosti včetně vyházení dalších nalezenejch krámů (z čehož je milostpán poněkud nenaložen), takže se cítím co vzorná hospodyňka. Pocit k nezaplacení a doufám (prakticky si jsem jistá) že mi dlouho vydrží ![]()
barbucha prosím tě, pošleš mi na toho malíře kontakt? Uklidí po sobě? Budeme výhledově předělávat pokojíčky, tak bysme je chtěli i vymalovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.