1010 No to teda doufám, že umí! Měl by, ale nervózní jsem z toho stejně. Normální hesla/přístupy budou ok, ale ty google účty možná pozloběj.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha Zrovna včera mi manžel říkal, že bych si měla koupit novej noťas, že se mu už funkčně nelíbí. Já když si představím ty tanečky okolo nového, jaký to bude zase uživatelsky vomrz, než si zvyknu a navíc! Já mám jeho tři staré nefunkční předky ve sklepě a nevím co s něma. Musí vydržet, než pohřbím ty tři.
Já jsem pokaždý ve stresu, když instaluju nějakej novej přístroj - noťas, televizi naposled... votravuju s tím syna (za cenu příšernejch keců) a pak se vždycky divím jak to jde prakticky samo
Teď ten z opravy jsem už nahodila radši sama, propojit s telefonem to šlo během pikosekundy.
Stařičkej noťas, co jsem měla jako první, se mi normálně fyzicky rozpad chudák, tak jsem tomu rozpadu trochu ještě pomohla, a odnesla do kontejneru co tady máme na tyhle věci. Nesnášim skladování starejch krámů.
Ale jak byl znemožněnej, tak byl na následujícím mítingu hodně krotkej, dokonce mě vyzýval, ať se vyjádřim, místo toho, aby mi furt skákal do řeči
No jo, ale není on nějakej mstivej třeba? Přece jen jsi byla svědkem jeho "slabosti", a to nemusí dlouhodobě nést dobře.
Lenka22 continuity Tak on to byl asi jenom nějakej já tomu říkám "mat", že něco spíš zblbneš, že je to trapný než nějaké větší pochybení ne? Toho mám plno:D
Ale chlap to nese mnohem úkorněji...a ještě před podřízenou, kterou se normálně snaží mistrovat.
já mám kolikrát pocit, že ten chlap to tak ani nevnímá. Já když něco takového udělám, mně je fakt kolikrát hanba za sebe prostě. Dneska se mi zase povedl výsostnej, fakt výsostnej, ještě se šéfem...ani jsem to pak nechtěla říct nikomu nahlas, že prostě doufáš, že když to nevyslovíš, tak to neexistuje:D:D. No, ale když něco takového udělají moji kolegové, tak řeknou "no a co" a hotovo a maj to z hlavy. No a nějací vyšší mistři z řad klientů, ti jako to nikdy nepřiznají, to je vždycky z jejich strany dobře, i snad tomu i věřej, že všichni jsou blázni a oni letadlo nebo jak se to říká:D:D
Karja haha, já takhle něco vykládala kamarádce, že se málem něco podělalo, že jsem se spolehla ba externí konzultanty, ale měla jsem být prozíravější, ... Strašně jsem si sypala popel na hlavu. A ona mi na to řekla, že kdybych byla chlap, tak mě ani nenapadne, abych se z toho obviňovala. Tak si to občas připomínám. ![]()
No tak dnes N. zaměstnal asi šest draze placených lidí na několik hodin, protože vnáší do všeho svoje (debilni) nápady. Aktuálně prosazuje změnu, která je výslovně nebezpečná (ty neutrální mu většinou odkyvam) Takže jsem dnes vytáhla na válečnou stezku. Je to kdo z koho. Není už cesty zpet. Držte palce.
No jo, ale není on nějakej mstivej třeba? Přece jen jsi byla svědkem jeho "slabosti", a to nemusí dlouhodobě nést dobře.
Nezájem, nejsem nakonec jeho podřízena
Teď je to fakt kdo z koho. On to nemá kam eskalovat, dnes se mu asi šest lidí slušně pokusilo vysvětlit, že mele kraviny a odpovědi je jen slovní prujem bez faktické diskuze. a když ma rozebrat na prvocinitele řešení, které jsme dva roky dodávali, tak tady stejně už nechci bejt.
Karja ten jeho včerejší laps je na úrovni neznalosti účetní osnovy. Musí tem věcem rozumět, když o tom chce rozhodovat, nebo alespoň vědět, že tady potřebuje poradit. jak to jinak chce delat?
TabeaAle to je přesný:D
continuity Tak to už je velkej mat:DNo budete mít veselo.
Viděla jsem na vlastní oči na Strossu Hwi a byla nádherná !
continuity držím ti palce. Nakopej mu řiť. Tohle bylo něco, co jsem výsostně nesnášela taky, když někdo, kdo neměl o věci ani ponětí, ničil to, co udělali ostatní.
continuity Tak doufám, že si Neštěstí sám pod sebou podřezal větev a dají ti místo něj někoho kompetentního ![]()
(Mimochodem na té ikonce s dlouhými vlasy ti to taky sluší ;o)
DruIjá vidim pořád tu starou ![]()
...a zmáčknout na klávesnici F5 nepomůže?(mně jo...)
Mirujá jsem na mobilu a tady když nechci zmazat vše, co mám v cache, (což nechci), tak jen najít tu stránku parfu na zmazani dat je extrémně komplikované.
Musím prostě počkať až se mi to refreshne samo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.