Anema Garfie do večera jsme byli zkontaktovaní všichni! Už ladíme červnový termín. Akorát se mi o tom trochu děsivě zdálo- že už se chystám na ten sraz a mám na sobě úplně blbý černý šatičky na špagetový ramínka sotva pod zadek, no a jak se před zrcadlem sama děsím, jako by se na mě ty šatky objevily samy, s hrůzou zjišťuju, že krom toho, že jsem takovej model nikdy neměla na sobě, tak jsem taky nakynula, příšerně moc, nohy jak sloupy, ruce, záda, ty šaty na mě v podstatě praskaly a klouzaly nahoru... čirá hrůza.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu
Promiň, je to noční můra, ale směju se tady nahlas!!!
Garfie probudila jsem se zpocená a už jsem neusnula!
marieu Ježiš, to bych se kroutila hrůzou a trapností až do večera.
Makara Jsi dobrá! Asi si na to nikdy netroufnu. Mě by zajímalo, co je horší - bungee jumping nebo seskok padákem. Je tu někdo, kdo oboje zkusil?
Asi tu není dost milovníků adrenalinu, že nikdo nepíše. Já bungee zkušenost nemám a s jistotou vím, že už ani mít nebudu
. Myslím, že u bungee je cuknutí mnohem silnější a taky opakované, takže ho mým zádům dopřát nehodlám.
Na tandemu se hned po výskoku vypouští malý brzdící padák, tak to cuknutí po otevření hlavního není nijak dramatické (když je ten padák sbalený správně
.)
A taky si říkám, že instruktor - parašutista má osobní zájem, aby to dopadlo dobře. Když udělá chybu obsluha bungee jumpingu, tak to odnese jen zákazník.
Makara Jsi dobrá! Asi si na to nikdy netroufnu. Mě by zajímalo, co je horší - bungee jumping nebo seskok padákem. Je tu někdo, kdo oboje zkusil?
Mám jen zprostředkovanou zkušenost, sama tyhle adrenalinové záležitosti absolvuji jen jako divák. A co jsem tak slyšela, se shodují, že z letadla ten krok do prázdna dělá instruktor. U bungee musíš ten krok udělat sama. Což může být pro některé horší a zaseknou se v tom místě.
Tradá (katalog k výstavě o výzkumu)

brrr Gratuluju! ![]()
notna u bungee jumpingu bych se teda zasekla určitě. Mam adrenalin rada, ale vysek se bojim vic. (Co mi dalo prace, nez jsem se pustila steny pri samojisteni)
Rikas, ze prvni krok dela instruktor?![]()
![]()
Mulen Jestli se něco nezměnilo nebo nejsou i jiné postupy, tak co jsem viděla, jsi připoutaná k instruktorovi, zavěsíš se na něm a on udělá ten krok ven.
Kdyžtak mě někdo opravte, jestli ke to jinak.
notna to bych možná dala. Se zavrenyma očima.
Ne ze bych chtela jedno nebo druhe zkusit, ale u bungee se pak pada po hlave dolu, to teda vubec!
brrr super ![]()
brrr Hezkyyy!
notna Mulen my si sedli na podlahu a po zadku se sunuli ke dveřím. (Bylo to pidi letadýlko pro 8 natěsnaných pasažérů.) Mně visely nohy volně, on si je opřel o stupátko a držel se stěny. A pak se pustil.... Bylo to tak rychlý, že nebylo jak zastavit
. Jedna holka skákala z 2.700 m, tak jsme se museli napevno nacvaknout dřív, než obvykle. To si sedneš cizímu chlapovi na klín, on tě přicvakne 4 karabinami a lehce tě odsune, jen abys dosedla mezi jeho nohy.
notna Sweet Potato slniecko Makara Dík. Udělali jsme několik chyb, jsem poučena, že příště už ne. Nebo aspoň nejbližších pár let. ![]()
brrr no super ![]()
brrr Chyby nechyby, vypadá krásně a gratuluju!! ![]()
marieu Vzhledem k tomu, že se mi tuhle zdálo, že jsem v tramvaji zjistila, že jsem nahá, co bych dala za malý šatičky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.