Mini Jé, to je krásný kompliment
Děkuju. Já zrovna celkem spěchala, to mě mrzí, že jsem si Tě taky nevšimla.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Hwi nojo :) vyletla jsi z tramvaje, ze jsem nestihla nic

Měli jsme krásný víkend, v pátek slepou degustaci bílých vín ročníku 2019 (mimořádně úspěšnou pro mě, správně jsem určila 7 vzorků z 16 a tři další jen prohodila, takže aspoň autor byl správný), po degustaci jsme s přáteli seděli na terase a bylo nám hrozně fajn. V sobotu výlet na Vyšehrad a potom pečení buřtů a výborná piva v nejlepší craftbeerové zahrádce v Praze - Permanent Pragovka. A dnes jsme se, ještě než odjeli domů, byli všichni projít kolem počernických rybníků Vidlák a Martiňák, v geologické zahradě a na nejmenší pražskou rozhlednu. Bylo to super a ani jsem neměla čas myslet na ty mrznoucí meruňky, nektarinky a fíkovníky.
Pár fotek z dnešních rybníků, Vidlák je úplně pohádkový.

Kokoska krásné fotky, jaro je úžasné.
Pinot Noir ale ta kosa!
Kokoska strašná! Včera na tom Vyšehradě strašný fičák, dnes v Počernicích už jsme byli vybaveni aspoň horkým čajem v termoskách.
Vlaštovky jsou tu!![]()

Manžel dostal od kamarádů k narozeninám tandemový seskok. Tak jsem ho šla podpořit, fotit a obdivovat. No a jak to dopadlo? No, neodolala jsem.
MakaraHustý a jaký to bylo?
Makara Statečná paní, moc. Já vylezla po lešení u kostela do první věže a málem jsem neslezla. Ale zase jsem viděla zvon z druhé strany.
Karja
těch 12 min. nahoru paráda - ráda se dívám na svět z výšky.
Pak asi 30 s paniky, když otevřeli dveře, že tohle jsem fakt dělat neměla. Ale než jsem se vzpamatovala, ti dva spolucestující už byli pryč, ve vteřině jsem měla nohy z letadla a to už nešlo couvnout. No a pak 50 sekund fofrem - to jsem trochu ječela, na videu moc esteticky ty třepajíce se tváře nevypadají
.
Když otevřel padák a půjčil mi řízení, tak jsem si přála, aby to trvalo dýl.
Makara No to je hezký;-). Takže jak vynechat tu nepříjemnou fázi, že;-)
MakaraHezkyyyy!
Kan na kostelní věže lezu taky, ale po lešení se mi teda ještě nepoštěstilo
Sweet Potato sama sobě se divím. Ještě ráno jsem si myslela, že do toho nikdy nepůjdu, že jsem už stará a na co dělat takový blbiny. Po manželově seskoku jsme tam seděli a vykládali se dvěma instruktory, koukala jsem, jak skočila paní +- 60 (singl), vzpomněla jsem si na tu kaskadérku, co ji dávali kardiostimulátor tak, aby na něj netlačily popruhy od padáku. Takže se mi to rozleželo, že bych jednou litovala, ze jsem to nezkusila.
Makara ty jo...máš můj nejhlubší obdiv
Makara teda! Smekám!
Makara jeeej super, ja ešte stále čakám až pôjdem.
Makara presne, lituje se spis toho, co se mohlo udelat a neudelalo. Jsi dobra!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.