Potrefenáhusa Jejda, a ještě jsme šli na hřbitov zapálit dědovi svíčku! (A obdivovat sochu Anděla smrti od Vojty Suchardy)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel teď už je to jak z Káji Maříka ![]()
Potrefenáhusa je dost podobný tomu tátovýmu. Mamka má stejné, akorát červené dámské
Potrefenáhusa u mě byl znatelný rozdíl ve váze toho kola. A nevím, jestli to bylo jen tím, ale než si muž taky koupil nové, tak jsem mu ujížděla. Trénovaností to nebylo. A tímto mi došlo, že ho mám dýl než pět let, tohle bylo ještě před dětmi ![]()
Za čtyři měsíce budu brázdit svah a v zubech budu mít prskavku. Pa 2025.
Kan ty věříš i ve sníh na Silvestra nebo se chystate na daleký sever? ![]()
continuityHahahahhahaha, ten byl dobrej:D
Nevíme brázdit na čem ![]()
continuity Voják se stará, voják má. A když nepřijde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. :D:D
Nevíme brázdit na čem ![]()
Evaeva Asi na kole, vzhledem k tématu! ![]()
žluťásek Hahaha, Kája Mařík, to je přesný! Aranel Ale dojemný! ![]()
barbucha Já teda na kole prakticky nejezdím, ale jinak je to super, moje máma na kole jezdila celej život, do práce, nakoupit...skončila až když ji v osmdesáti srazil týpek dveřma od auta. ![]()
Kan hlavne at vojak na Silvestra moc nechlasta, aby na tu prskavku neupad!
My sme sa s mužom nikdy nepovažovali za nejakých športovcov -príležitostný bicykel, volejbal, ja cvičenie . Ale ako nám takmer pred 30 rokmi odišli deti, tak sa bicykel stal častejší a pridali sme si bežky .Do sedemdesiatky obyčajný bicykel, a potom som sa na mužov nátlak nechala presvedčiť na el.bik a hneď na horský . So zmenou bicyklov prišla aj zmena terénu, milovali sme jazdenie lesmi a po kopcoch . V posledných rokoch sa tam už takmer neodvážime, a s tými ťažkými bicyklami, s naozaj širokými pneumatikami, jazdíme viac-menej po „ normálnych“ cestách, pretože „ čím viac aut, tým menej medveďov “ / čo sa už ale v súčasnosti ukazuje ako nespoľahlivé / . Keď vidím, ako okolo mňa prefrčí niekto na ľahučkých,tenučkých bicykloch s rámikom ako vlas tenkým, úprimne závidím. ![]()
Tak máme prváčku. Do školy ju viedol brat ôsmak
, nie že by skákal od nadšenia, ale ona bola spokojná.

Áno je oblečený a hlavne obutý ako je ![]()
Janulik03 no co, má rovnou přezůvky, ne?![]()
Evaevamám dojem že celoročné ![]()
Len to sem tam vymení za kopačky
Janulik03 velky krok! Tak at se ji ve skole libi ![]()
Janulik03 hezká fotka .
Janulik03 Krásná dvojka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články