brrr continuity Evaeva Kokoska a hádejte kde mají tuhle výzdobu? (fotka je blbá, spěchala jsem a zrovna to instalovali, tak jsem si nemohla vybírat)

brrr continuity Evaeva Kokoska a hádejte kde mají tuhle výzdobu? (fotka je blbá, spěchala jsem a zrovna to instalovali, tak jsem si nemohla vybírat)

V Dačicích?
dzizisketa jj, možná si tam zajedu pro adventví dvojfoto, jeden ze sloupů je hodně blízko pomníku
a na Žižkov na rozsvícené výzdoby se chystáme určitě ![]()
Pěkný novinky tady, jedna lepší než druhá! Gratulace Catherinne i continuity !
Pre mňa sa otvoril nový svet, od kedy pracujem v detskom obchode. Včera som robila nový výklad, už vianočný a to je tak fajn. Zotmelo sa, svetielka svietili, ja vo výklade a hračkami a zvonku nalepené detičky
.
To vám ľudia zamavaju, všetci sa usmievajú. Milujem to.
Janulik03 To je hezké a milé.
Janulik03 to je moc hezke, preju hodne takovych chvilek.
Vlastne od kedy som odišla z prvej práce, a pracujem v obchode sa mi otočil pohľad na ľudí. Pracovať či už za pultom s mäsom, pečivom, alebo hračkami je o spoznávaní ľudí, milé stretnutia, sem tam niekto mrzuty, človek je unavený, ale kdekoľvek ste, tak vás niekto pozdraví, pýtajú sa kde som sa podela, poniektorí prídu pozrieť len tak, proste je to vo veľkej miere veľmi fajn. ![]()
Janulik03 to se vždy tak hezky čte, když se někdo najde v práci a má to tam rád ![]()
Janulik03 Mně taky zlepší náladu, když potkám v obchodě někoho, kdo dělá svoji práci rád
Já bych to dělat nemohla, mně by ti lidi lezli na nervy ![]()
Janulik03 to je radost číst ![]()
Dnes idem doložiť ostatné veci
Janulik03 Mně taky zlepší náladu, když potkám v obchodě někoho, kdo dělá svoji práci rád
Já bych to dělat nemohla, mně by ti lidi lezli na nervy
Podepisuju ![]()
Janulik03máte to krásné ![]()
Janulik03 to je krásný ![]()
Janulik03 krasne jsi to udelala!
Janulik03 mam radost za tebe
pamatuji si, jak jsi tehdy menila praci a je super, ze jsi spokojena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.