Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 12:17

barbucha jsou u babičky, ne?

Je to moc hezký, že takhle přijeli a evidentně si to užívají.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 18. července 2023 12:27

Evaeva 

Oni jo. Babi mele z posledního.

Ale cajk, hlavně že je zřítelnice spokojená. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 12:30

barbucha no, jestli chodíš normálně do práce, tak to je jasný, že jseš vyřízená.

Offline Tak Betty
6074 příspěvků moje polička 18. července 2023 12:44

Evaeva do práce si právě chodí orazit,  jinak se to nedá přežít. 

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 18. července 2023 13:18

Evaeva Tak Betty 

Přesně tak, v práci se zašívám (a neni tady ani boss!), je tu chládek a ještě dostanu nažrat

A končím dřív, takže akorát když se omladina dosyta vyspí a nasnídá, můžeme vyrážet... (a ne, nedostávaj snídani na vidličku, leč na lžičku resp. lžíci. chtěj totiž zásadně vždycky polívku )

Online Karja
44411 příspěvků moje polička 18. července 2023 13:26

barbucha Doufám, že po masové večeři děláš ještě buchtu nebo lívance......:-D. Jinak s tou polévkou teda snídanovou, to překvapujou. Oni snad skombinují švédské a české vyváření abys to měla ještě těžší.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. července 2023 15:00

barbucha Krásně babičkuješ, to je čirá radost!

Offline Janulik03
20110 příspěvků moje polička 18. července 2023 19:15

barbucha vidím, ze si to užívaš plnými dúškami.

mas to na chvíľu, to dáš. Je pekné ako sa o nich staráš.

Jo a dovolenku POTOM to závidím.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 18. července 2023 22:22

Tak Betty Kan Janulik03 to je krása super Babibarbucha moc přeju ...i...závidím

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 19. července 2023 11:18

No, a je po radosti Včera příšernej zážitek... (nepatří to vlastně sem, ale když už referuju o tý návštěvě tady...)

Příjemná večeře v Olympii na Újezdě, dobrý jídlo i zábava, pak jsme zašli ještě na Střelák poslechnout si nějakou muziku (a vypít další pivko ), všecko cajk.

A pak jsme nastoupili do tramvaje. Já se zřítelnicí seděla, boyfriend stál nad náma. Tramvaj cukla, boyfriend poskočil a stoupnul vedle týpkovi na nohu. Týpek vypadal normálně, čistá bílá košile, vypraný džíny, asi tak čtyřicátník. Načež najednou se začal nafukovat a bublat jak holub... von mi stoup na nohu a eště je drzej! co si to dovoluješ, prezente?! Boyfriend stál a jen koukal a usmíval se anžto mu samozřejmě nerozuměl ani vorta. Týpek se proto nafukoval ještě víc a víc - a najednou přiskočil a vrazil chudákovi facku!! TVL!

Já vylítla a lehce zvýšeným hlasem jsem se zeptala týpka, jestli a) nezešílel a b) zdalipak rozumí švédsky nebo anglicky, v kterýchžto jazycích se mu boyfriend dozajista omluvil, neboť češtinu neovládá. Tak jakou drzost mu tedy řekl, ať se s námi podělí! Týpek čuměl jak debil a ještě začal blekotat nějaký nesmysly, pročež jsem mu doporučila studium cizích jazyků, aby příště nebyl za vola před celou tramvají.

Jako nebejt těch mladejch, který už tak koukali vytřeštěně, volala bych policii a ztropila takovej škandál, že by týpek po zbytek svýho života chodil kanálama... ale radši jsem to nechala bejt. Vedle boyfrienda stáli ještě další turisti (taky koukali pěkně) a pak si spolu s ním z toho dělali legraci, tak snad to na chudákovi nezanechá následky... ale vsadím boty, že to byla jeho první - a doufejme poslední - facka v jeho životě! To má teda zážitek vod zulukafrů! Se poseru!

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 19. července 2023 11:54

barbucha tyvole to snad neni mozny

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:12

barbucha No to snad ne. Jako fackovat v dopravě cizí lidi. To je teda dost úlet.

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:36

barbucha Jsi mi připomněla moji první letní lásku ve vesnici, kde máme chalupu, bylo nám zhruba 16, nenažraní jsme byli strašně a chodili jsme na večeře k nim i k nám. Potenciální tchýně se neodvážila protestovat, ale moji babičku dodnes živě vidím, jak maže jeden chleba za druhým, případně něco smaží na kamnech a k tomu brblá "taky byste někdy mohli večeřet u nich, to vám nedaj najíst nebo co? Musíte vyjídat jenom mě?" a tak dokolečka, netuše, že večeříme každý den v obou domácnostech!

Historka v tramvaji na facku, těm lidem hrabe, nebo co?

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:39

Jo, holky, tak to je:  Vítejte v Česku!

Offline Lenka22
2613 příspěvků moje polička 19. července 2023 15:04

barbucha to je ale neskutečný toto!

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 19. července 2023 17:01

Prší!!!

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 19. července 2023 17:04

barbucha tyjo, to teda bude mit kluk doma "dobrou" historku k vypraveni! Neuveritelny. To si ma povesit na krk ceduli Nic proti vam nemam, jen nemluvim cesky?

Offline brrr
12288 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:40

barbucha Tvl!

Offline brrr
12288 příspěvků moje polička 19. července 2023 18:43

Několikrát denně jezdím po rychlostce přes Nové Sedlice. Je to vesnice na tahu Opava - Ostrava a denně tam projede asi milion aut. Loni dělali po jedné straně cesty chodník a do pruhu mezi něj a pole vyseli luční kytky. To je taková krása - měsíčky, slunečnice, máky, chrpy, zvonky a já nevím, co ještě.

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 19. července 2023 20:26

barbucha tak to je sila. Lidem asi hrabe z horka nebo co. Jsem fakt rada, ze tady neni uplne bezne vlastnit zbran jako treba v usa. Mezi lidma je strasne moc posuku.