Robia mi radosť študenti s kriedami. Mladi vpred!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vlastne od kedy som odišla z prvej práce, a pracujem v obchode sa mi otočil pohľad na ľudí. Pracovať či už za pultom s mäsom, pečivom, alebo hračkami je o spoznávaní ľudí, milé stretnutia, sem tam niekto mrzuty, človek je unavený, ale kdekoľvek ste, tak vás niekto pozdraví, pýtajú sa kde som sa podela, poniektorí prídu pozrieť len tak, proste je to vo veľkej miere veľmi fajn.
To je moc milý! Ale ono to Januliku neni v těch lidech, je to v tobě! (většinu prodavaček bych ani na ulici potkat nechtěla)
A výlohu máš krásnou! ![]()
barbucha
som vždy vedela, že si jedna milá, láskavá duša
V životě mě nikdo tak neurazil! ![]()
Janulik03 krásné to máš, ten výklad, moc. Je fajn, když člověka práce baví.
continuity dočítám se zpožděním a super, ať se ti v nové práci líbí
Catherinne gratuluju ❤️
OliveOylděkuji.
Komunitní akce, se strašidlami na zámku Veleslavín
A dvakrát vylekali i mě ![]()

continuity My jsme byli včera večer na dětské akci,fakt jakože od 3-10 let, a to o čem jsem si myslela, že je plyšák ve křoví, tak to krovi se pohlo, já se tak lekla, tak nahlas jsem zarvala, že se leklo i to křoví:D
My jsme teď měli před barákem nějakou ztracenou strašidelnou příšernou panenku, vracet se večer domů bylo o infarkt.

žluťásek no teda fujtajksl!
Karja oni tam strašily i děti. Fakt si s tím dali hodně práce a když šly nahoru děti, tak pan křičel, ať jsou strašidla hodné. ![]()
continuity to bych asi dostala infarkt :) ale vypadá to moc pěkně, dali si s tím hodně práce
Účastnila jsem se workshopu na AI NotebookLM a jsem u vytržení, co to všechno umí. Ne že by to samo psalo knížky nebo povídky, to ne - o to ani nestojím - ale jak to umí perfektně shromáždit podklady a vytahat z nich informace, které člověk potřebuje, to je fascinující. To, co jsem jindy hledala jakou dobu, tady mám během lusknutí prstu. Fakt úžasný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články