Garfie a jak sem doputovaly? Jen ve zkratce....mě to minulo ten příběh.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Včera večer mi volala kamarátka z našej cyklopartie, že nás zvoláva na spoločný večerný punč. Potešila ma to, ale muž ,ktorý teraz chodí na rehabilitácie bol unavený a ísť nechcel. Ako dobre, že nešiel ! Stretli sme sa iba ženy / že by chlapi zatiaľ doma upratovali ?
/ a ako sa ukázalo, naši muži a kamaráti by nám vlastne prekážali. Po bežných témach na začiatku sme sa neskôr dostali do súkromnejších sfér a preberali sme otázky okolo dvoch prebiehajúcich rozvodov, ďalšieho nie dobre fungujúceho manželstva aj manželstiev často fungujúcich, ale za cenu viacerých kompromisov a ústupkov. Možno by ste čakali, že sme tam vyplákavali nad spackanými životmi, ale nie, pri rozoberaní príčin, poskytovaní rád čo robiť a čo nerobiť a podobne, sme tých našich chlapov trošku ohovorili a pri tom sme sa dobre zabávali. Padlo niekoľko , .... no dobre, viac ako iba niekoľko pohárikov punču a vareného vína a bol to proste krásny a veselý babinec v tom najlepšom zmysle slova. Teší ma, že mňa, takmer o dve generácie staršiu, berú ako rovnocennú kamarátku, a tak sa s nimi aj cítim . S mužom už víno pijeme tak striedmejšie a menej, ale včera som všetky resty poctivo vyrovnala a napriek tomu, že mi už chýba tréning , potvrdilo sa pravidlo, že v dobrej spoločnosti toho človek znesie viac - spala som ako mimino a ráno som sa zobudila s čistou hlavou.
Blanka tvoje prispevky se vzdycky tak hezky ctou![]()
viktorka_od splavu - ďakujem ! Život často prinesie tému, čo sa píše takmer sama .![]()
Blanka to zní jako skvělý večer. Muži měli v nose, že si baby potřebujou vyhodit z kopýtka. ![]()
Tabea - áno, keby boli bývali prišli aj chlapi, bol by to isto tiež pekný večer, ale shodli sme sa na tom, že nám je - tentoraz - fajn aj bez nich ![]()
Blanka To je hezké, ale já mám taky radši starší kamarádky, mají už ten životní nadhled a prostě tak nějak je jim humor asi cennější nebo jak to říct? Prostě starosti přibývají a člověk si více cenni těch hezkých okamziku;-).
Já jsem minulý týden taky měla takové dvě pěkné akce, hrozně jsem se nasmála, omladla jsem snad o 10 let.....
Blanka To je hezké!
Ta ženská přátelství jsou strašně cenná, já si jednu takovou partu hýčkám už od gymplu a někdy až nemůžu uvěřit, jak dobré jsme kamarádky navzdory tomu, že každá z té pětky je úplně jiná a dnes bychom se pravděpodobně neskamarádily....
Lenka22 Nechala jsem je na kontrole v Hanoji na letišti (procházeli jsme už v čase, kdy mělo letadlo odlétat, byl tam strašný chaos), hned v letadle jsem to řekla personálu, ti mě odkázali na letiště v Tokyu, tam mi řekli, že mám napsat do Hanoje, komunikace s letištěm pochopitelně šílená, na odpověď jsem čekala pokaždé 24 hodin, hodinky hledají...muž se mi smál, že jsem naivní a hodinky jsou dávno rozebrané na součástky na vietnamské tržnici. Mezí tím jsem souběžně oslovila na FB cestovatelskou skupiny po Vietnamu a tam se objevila slečna, která právě procházela letištem, zastavila se v Ztrátách a nálezech a hodinky našla. Tak si s ní pocestovaly po Vietnamu a v polovině listopadu s ní dorazily do Prahy. :-)
Garfie já pořád nemůžu uvěřit tomu, že jí ty hodinky vydali. Když syn vyzvedával na letišti zapomenutý mobil, tak tam musel naklusat s nabíječkou, říct co má na displeji za obrázek a ještě otevřít telefon pomocí face id.
Ale je skvělý, že to klaplo.
Kdysi dávno v Praze chtěl můj muž nést všechny tašky z nákupu. A ta s hezkou noční košilkou zůstala v tramvaji, zjistili jsme to doma. Tak nalezl do tramvaje a hučel do řidiče svojí češtinou o deseti slovech tak, že řidič obvolal ostatní řidiče. Jeden z nich taštičku mel u sebe. Muž dostal papír, na kterou z těch tramvají číslo 6 má čekat a fakt košilku dostal zpět. Akorát čokoládový bonbón, co k ní přihodili v obchodě, už tam nebyl. ![]()
Tabea Prý kontrolovali sériové číslo. Ale slečna byla vtipná, posílala mi fotku a prý "tak doufám, že jsou to ty vaše...."
Docela ve mně zatrnulo, protože to mě vlastně nenapadlo, že by jich tam mohlo být víc. A asi bylo, protože jsem objevila online Ztráty a nálezy a jen hodinek tam měli asi deset stran, myslím, že v tom spěchu je tam nechá kde kdo. Nalétala jsem docela dost, ale hodinky jsem sundávala poprvé, navíc měly látkový řemínek, fakt žádný důvod.
Ale tak ten bonbon si poctivý nálezce vzal po zásluze! ![]()
Garfie jojo, bonbon se hodí skoro každýmu. Průhledná košilka asi nebyla jeho styl. ![]()
Tabea
To bys koukala, kdyby to bylo opačně, viď!
Garfie tak to je teda neuvěřitelná story. A žes věděla sériový číslo, na tom bych ztroskotala.
Lenka22 Tak to je výhoda Apple watch, mám je spárovaný s telefonem a v telefonu je tím pádem sériové číslo. Jinak bych ho taky nevěděla. :-)
Včerejší večeře s kamarády, sešlo se nás 14 u kulatého stolu (otočného, v čínské restauraci).

K tomu jízda vánoční tramvají, setkání s vánoční mazačkou (letos se jim obzvlášť povedla) a žižkovská vánoční světýlka.

Sweet Potato Mně řekla jedna takova mlada holcina v práci, že působím maximálně na 26 let, a pak dodala ,,ale jenom jako vzhledem,, :D:D:D
Jinak to mám stejný, minulý měsíc mě vyslali s jedním mladsim kolegou na dvoudenni školení, normálně jsem si připadala že jsem zas na vysoký, diky těm tématům, co on o pauzach resil:D:D. Ze skoleni nkc nevim, mam z toho jen hlavní poznatek, dejte si pozor na své dcery, já jako holkám, normálně jim budu asi odebírat mobilní telefony tak do pětadvaceti let, ale snad budou spíš po mně, takový zapšklý.
Garfie mam rada happyendy :) stastne shledani preji
Karja Tohle jsem mívala já :-). Vždycky si o mně lidi mysleli, že jsem podstatně mladší, ovšem než jsem promluvila :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články