Mohučanka 330 stran je už celkem bichle, gratuluji a přeji absenci tiskařských šotků.
v bystřickou větev taky moc doufám, máme tam vandrovní plány, které s vlakem trochu počítají. Plus příští prázdniny snad týden ubytka na nádraží Střížovice.
Mohučanka 330 stran je už celkem bichle, gratuluji a přeji absenci tiskařských šotků.
v bystřickou větev taky moc doufám, máme tam vandrovní plány, které s vlakem trochu počítají. Plus příští prázdniny snad týden ubytka na nádraží Střížovice.
Mohučanka 330 stran je docela masakr, gratuluji!
Mohučanka aha :-) tak to samozřejmě taky - do Obrataně jsem nikdy nejela, ani jako malá, nejdál právě asi do Kamenice. Občas, když jedeme z jihu v neděli, jezdíme vyhlídkovou trasou okolo tratě přes Benešov a Černovice, krásný kraj ![]()
Čeká je strašný kus práce a to nejen manuální, moc držím palce.
Poprvé za 10 let se nám (mně a kolegovi) podařilo dokončit korektury a poslat časopis (330 stran) do tisku před Vánoci
Gratuluju!!! S největší upřímností a s obdivem!!
Mohučanka Gratuluju k časáku! Těch 330 stran je teda výkon víc než chvalitebný.
Mohučanka 330 stran, to už je ale kniha. Gratuluji.
Všem moc děkuji, v pátek to oslavím.
brrr míváme většinou méně, letos to bylo zvláštní vzpomínkové číslo.
A teď nezbývá než se vrhnout na další ročník ![]()
Janulik03 vánoční výlohy jsem dělávala hrozně ráda. U toho se dalo vyblbnout i v době, kdy jsme si dekoraci dělali sami, moc se toho koupit nedalo. Dnes bych si to užila ještě víc
Mám hotovo

Mulen oooo ou
tak to je paráda , si si makla
Mulen no teda, to je krása ![]()
Kolik hodin, máš nějaký odhad?
Mulen krasa! Taky jsem se chtela zeptat na cas, to prece musi dat strasnou praci.
Mulen Já bych za ní ještě postavila větráček, aby dostala vítr do plachet ;o) Je krásná.
Mulen Ach![]()
Mulen to je fakt obdivuhodné. Projekty na rok jsem schopná manazovat v práci, ale doma ne. (I když ten rozpleteny svetr asi rok brzo oslaví
).
Mulen To jsi vyráběla od nuly?
continuity ja kdyz se do něčeho zažeru, tak me prestane bavit to ostatni. A zacnu se na to hrozne tesit. Ted to vystridalo pleteni svetru
ALE ponozky mam rozpleteny dva roky a to uz nedam, nevim jak pokracovat![]()
Sweet Potato jj od nuly. A to me bavilo hodně
Mulen tak to je mazec! A jseš tam někde i ty? A Rasa?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.