999Jo, mně to trochu urazilo:D. Ale měla jsem ji říct, že chápu, že znalostma je to tak na dvacet:D. Ale asi to myslela, že mám rodinu a jsem chytrá holka obecne život asi teda!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Povedlo se mi nějak, ani nevím pořádně jak, docílit, že si děti poměrně hloubkově uklidili pokoj. ![]()
Chvílemi jsem teda přemýšlela, jestli už nevolat ke konzultaci archeology, protože obě našly v šuflicich sešity z prvního stupně a nějaké covidové artefakty.
No jsme lehčí o 30 litrů plastu, 30 litrů směsného odpadu a tři rohlikove tašky papíru. Ještě tady je IKEA taška k darování a nějaký elektrobordel.
Nevím do jakého vlákna to je, šla jsem včera v 7 na kafe a přišla ve 2 ráno:D. Dávám si suchej prosinec.
Karja Tak to bylo kvalitni kafe, když te udrželo tak dlouho na nohou :)))
eM jo, já jsem chtěla jít domů někdy před 1 a jenom se ozvalo ,,zrovna teď, když si chci nejvíc povídat,,...ty vado po 6 hodinách!:D
2014:
![]()
2025:

NPÚ - Synagoga Budyně nad Ohří
Konečně se taky něco uvedlo do původního stavu (neobalilo polystyrenem, příp. rovnou nezbouralo). ![]()
luciole Děkuji za sdílení. Povedlo se!
luciole To je uzasny!
luciole oooo ![]()
Měla jsem parádnickou sobotu. Dopoledne adventní trhy na Jindřichohradeckém zámku, odpoledne jízda parní úzkokolejkou do Kamenice a zpět. Podařilo se mi zakoupit místenky do toho nejhezčího vagonku, tedy hned v sousedství bufetového vozu a s plošinkou, takže jsem strašně zmrzla, ale velice šotoušsky a svařákem v ruce. Synovec naprosto nadšený.
A v neděli jsem šotoušili po okolí.
pardon za tapetování obrfotkama

andulka01 to vypadá moc hezky, děkujeme za tip na výlet;)
Karja jízdní řád na Vánoce zatím zde

Sweet Potato Krásný!
mazačka a žižkovská výzdoba - to musím ještě stihnout
andulka01 Mazačka se jim letos obzvlášť povedla.
Udělalo mi zcela neskromně radost, když mi jedna klientka, sledujíc jak plním nekonečná přání druhé klientky, řekla : "vy musíte mít svatozář" (obě jsou z Alzheimer centra)
Samantha Musíš ji mít! ![]()
Samantha však určitě máš!
Poprvé za 10 let se nám (mně a kolegovi) podařilo dokončit korektury a poslat časopis (330 stran) do tisku před Vánoci ![]()
(a hlavně před osobními pohovory s vedením pracoviště
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články