Je to tak! Je to láska ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Příspěvek na LinkedIn.

No jo! Já to dokoukala právě teď, z různých důvodů jsme se s mužem dříve najednou nesešli a na tohle máme úmluvu, že sledujeme zásadně spolu.
A jako ta scéna na konci? TA SCÉNA?! Letos se asi těším víc na pokračování na Štěpána, než na samotné Vánoce ![]()
dzizisketa a teď si představ, že já 28.11. odjela na dovolenou a nějakou dobu na ní budu a první den, kdy se můžu kouknout (taky koukám zásadně s mužem), je 14.12., takže trpím jak pes a na fb a všude možně na mě vyskakuje, že je tam TA scéna a já nevím, jaká a nechci si to vyspoilovat. Po příjezdu dám maraton a fakt už se nemůžu dočkat
Tak to já už o té scéně mlčím ![]()
Ale musím sehnat někoho, s kým bych to mohla probrat!
Těch pár dní jsem si musela na netu dávat hodně pozor, abych neviděla nebo nečetla spoustu spoilerů.
Některý dny jsou prostě krásnější než jiný ![]()

Catherinne ty miminci rucicky jsou takovy krasne dojemny ![]()
Catherinne bejt babička je prostě boží ![]()

Vilemina to je moc hezka fotka! Jen se mi tam vtira predstava, jak miminko skytne, hrkne v nem a... ![]()
Kokoska
naštěstí to byl velký zívanec ![]()
Vilemina krásný miminko
dzizisketa ta scéna na konci!!! ![]()
To teda je. Užívejte si to, holky. Miminko vyroste než se párkrát v kuchyni otočíte ![]()
Něco o tom vím - zřítelnici bude v pondělí 19 ![]()
Jinak mě potěšilo, že moje hodinky (ztracené ve Vietnamu) doputovaly přes půl světa do Prahy a včera si je vyzvedla neteř a to znamená, že o Vánocích se s nimi shledám. ![]()
Slečna (mimochodem redaktorka ČT) za odměnu nic nechce, tak jí vezu japonský nůž a matchu, tak doufám, že ji taky trochu potěším! A doufám, že to tady nečte, hahaha.
Garfie je vidět, že zázraky se pořád dějí ![]()
Garfie - to je ako vianočná rozprávka o tom, že je na svete ešte stále dobre .
Blanka No to tak vlastně je, úplně přesně. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články