...tyjoo!, jsi dobrá!![]()
(musí to být super pocit...)
Holky, je pryč na obou frontách
Sice nevodfrčel do žumpy, kam jedině patří, takže to po obědě vyberu a hodím do popelnice, ať skončí aspoň na skládce. Po zahradě to sypat nebudu! Záchodovou magii si odškrtávám. Kéž by to zabralo...
dynda hurá, tak budeme čekat!
Torrah - neuveritelné / ale ja vám to verím a aj prajem ! /
dynda Jseš hrdinka! Snad je záchodová magie dostatečně silná :o)
Torrah Gratuluju, akorát si dej ve větru pozor, aby tě to neodfouklo! ;o)
DruI neboj, ještě je pořád co sundavat :D . Díky!
Miru jo, cítím se mnohem líp. A co víc, koleno přestalo tolik bolet. Ne, že by nebolelo vůbec, operace mě nemine, ale je to mnohem lepší. Díky.
Blanka díky. Změna stravování udělá hodně...
Torrah to je skvělý výsledek!
Snad je to pravda, protože mně to potěšilo. Dopis od Svěráka
Evaeva díky. Je to super pocit, opravdu. A doufám, je to ještě dám i dál.
Torrah gratulujem!!!
slniecko díky.
Mám tu synovce a neteř, 5 děti, je to teda hrozný, ted ve zhasnuty chodbe hrajou fotbal a nechavam je, radsi. Ale hrály i hry na hádání zvířat, povolání, ale i lidí z okolí. Všechny předvedly typem ,,vař kafe/co to je tady za bordel/děláte si že mě prdel ne/....takový hlášky totoho typu. A mně předvedly ,,čauky, tyhlety výlety mě hroznej bavej,,:D. Tak to je hezké, že mě ti teenageři videj tak pozitivne:D
Karja Chodba přežila?
Nevím proč jsem si u toho vzpomněla, jak nám kamarádi u nich doma ukazovali, jak na chodbě jejich domu hrály jejich děti hokej, kde všude omlátily zdi hokejkami a kde si dělaly čárky, kdo dal kolik gólů
bydleli tam tehdy asi 2 týdny ![]()
Myrtila my máme omlácený zdi i bez hokejek, holt domácnost se třemi kluky
Do chodby jsem ještě nepověsila žádný obrázek, protože by nepřežil ani týden, si myslím
Myrtila Hele vtipné bylo, jak se z té chodby začaly trousit děti, co se bojej tmy asi. A jakože tak s nějakou nanepadnou záminkou. A nebyly to zrovna ty nejmladší. Takže chodba je cela, my máme takovej mekkej míček, chodba cela, dva posranci a jeden uplakanek, protože ve tmě při fotbale tě může jeden sejmout ani nemrknes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.