Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Liesel
1668 příspěvků moje polička 09. března 2026 08:21

Makara55 km , s manželem jsme dali jen 33 km, zadek bolí, ale jak bude chvilka jedu zas

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 09. března 2026 08:52

Evaeva Jé, vy máte to tažné lano za kolo? Můžu se zeptat na zkušenosti? Já se teď chystám nějaké pořídit, myslíš, že je jedno jaké, nebo je třeba dát si na něco pozor?

A abych dostála názvu vlákna, tak mám radost, že muž s dcerou spolu začali jezdit na kole (nebo teda, že dcera už jezdí tak rychle, že může jet na kole i tatínek :o)

Online dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 09. března 2026 10:32

DruI 

Muž má navíjecí lanko, ze začátku takhle občas popotahoval Rostíka, můžu se zeptat, co za značku.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 09. března 2026 10:44

dzizisketa Taky se prosím zeptej, co ho na tom lanku štvalo ;) My jak bydlíme na kopci, tak mi přijde, že na závěrečné stoupání se lanko bude hodit ještě dlouho.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2026 11:24

DruI určitě je lepší to navíjecí. My máme jen jakoby gumu a to je blbý, chci koupit to navíjecí. Na syna má totiž kouzelný vliv a šlape na tom lanu mnohem rychleji a pak mně dojíždí, guma se pak prověsí a to mi nepřijde moc bezpečné. On to potřebuje spíš psychologicky

Offline Tabea
8095 příspěvků moje polička 10. března 2026 18:17

Vyzvedla jsem si odpoledne nalezené hodinky (pokračování ze stěhovacího vlákna) a zavolala nálezci. Mladý muž ty hodinky dokonce nabíjel, protože počítal s tím, že je někdo bude trackovat.  Jen teda nepočítal s tím, že ten, kdo je ztratil, si na ne víc než 48h nevzpomene. Takže já stála před správným domem a správným zvonkem, ale nezazvonila, protože bylo skoro deset večer a všude bylo zhasnuto. A brzy ráno dovalil hodinky do sekretariátu školy, v jejíž tělocvičně je našel.

Jen mi teda nejde do hlavy, že sekretářky neviděly na displeji můj vzkaz nálezci. Ale možná na ne koukly předtím, než jsem ho tam dala a pak je daly do skříně a nekoukaly. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 10. března 2026 21:59
Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 11. března 2026 05:44

Tabea To je hezký!

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 16. března 2026 23:56

Tak jsem byla na te gastroskopii. Mam radost hned na nekolikrat: Ze to mam za sebou, ze jsem to cele prospala, a ze mi v podstate nic neni. Tedy je, ale nemam vred, coz bylo to, ceho jsem se nejvic obavala. 

Mam zanet jicnu a mirne poskozenou sliznici na nekolika mistech v zaludku. To ten zatracenej Ibuprofen! Ale doktorka rika, ze kdyz budu nejakou dobu brat Omeprazol a dodrzovat zaludecni dietu, tak pry by se vsechno melo postupne zahojit

Offline Tabea
8095 příspěvků moje polička 17. března 2026 00:54

MP Marge to jsou ale super zprávy! S tím omeprazolem vytrvej a uvidíš, že to bude dobrý.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 17. března 2026 01:14

MP Marge 

Výborně! Tak teď už jen samá pozitiva a životní jistoty!

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 17. března 2026 01:36

Už podruhý se mi stalo, že jsem v Ikea potkala moc milou osobu... oslovila mě u žárovek a poté jsme se rozpovídaly, zdržely víc jak hodinu jen tak v družné zábavě, semlely jsme kdeco od nábytku až po knížky, lehce jsme se dotkly politické situace... nadmíru příjemná a pěkná dáma, v outfitu mně velmi sympatickým... krásný prošedivělý dlouhý vlasy měla... ale hlavně mě hodně překvapil a potěšil ten náš pokec. Shodly jsme se a bylo to zábavný...

Naposled se mi to samý stalo taky tam, tehdy to bylo u sedaček - jako takhle dobře se pobavit s někým úplně cizím a nehledět na čas, to se mi ještě nikde jinde nepoštěstilo, ba spíš naopak. Budu muset do Ikea častěji, choděj tam dobrý lidi

Online Miru
16767 příspěvků moje polička 17. března 2026 03:52

barbucha 

...to je hezký...

Offline continuity
43029 příspěvků moje polička 17. března 2026 08:25

MP Marge tak super, to se zahojí, s omeprazolem se zahojí i ten vřed. 

Tím vyloučili ten žlučník? 

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 17. března 2026 09:30

barbucha si vyslovene typ do Ikey.

Evidentne vieš nájsť zaujímavých ľudí.

Offline Janulik03
20240 příspěvků moje polička 17. března 2026 09:31

MP Marge super, že to je takto. Už len dobré správy

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 17. března 2026 13:57
Reakce na Tabea:

MP Marge to jsou ale super zprávy! S tím omeprazolem vytrvej a uvidíš, že to bude dobrý.

​Diky, vytrvam, akorat zapominam si ho rano vzit

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 17. března 2026 13:58
Reakce na Tabea:

​Diky, vytrvam, akorat zapominam si ho rano vzit

Offline Tabea
8095 příspěvků moje polička 17. března 2026 14:01

MP Marge Ja taky. Ale i liknavý braní přineslo výsledky. 

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 17. března 2026 15:16
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Výborně! Tak teď už jen samá pozitiva a životní jistoty!

​Mno... To bych byla rada, ale zatim to na to moc nevypada! Az napisu do stezovaciho vlakna, jake mam problemy s hledanim prace, tak nebudes verit svym ocim