Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Torrah
3371 příspěvků moje polička 29. března 2026 10:21

Karja to je ale dobrá výzva, hrát fotbal po tmě, to mě nikdy nenapadlo těm našim prťatům nabídnout :D. Ale my nemáme žádnou chodbu, kde by byla naprostá tma, to by šlo snad jen na WC a tam zas nic moc nezahraješ :D

Offline Karja
44641 příspěvků moje polička 29. března 2026 12:46

Torrah Vzhledem k tomu naslednemu zraneni bych to moc nedoporucovala, zvlast ve vekove smisenych tynech;-)

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 29. března 2026 21:40

Mela jsem tu pres vikend mensi vnoucata, sice jsem z nich lehce urvana, ale bylo to fajn. A dokonce se tentokrat ani neporvali a ani si moc nenadavali!

A strasne se jim libila knizka Dokud nesnis bonbony, nedostanes mrkev, timto dik detskemu vlaknu za tip!

Offline Karja
44641 příspěvků moje polička 29. března 2026 22:29

Kokoska Tak si ještě zapiš Každý bulí  nad cibulí. Jsou to básničky a já hrizne ráda čtu básničky s nápadem, co bavi prostě i dospele;)

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 29. března 2026 22:51

Karja dik, podivam se. Nahodou se prvnak mel naucit pres vikend kratkou basnicku, samozrejme Adela to pak umela skoro presne taky. Tak treba by se jim to libilo.

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 30. března 2026 08:13

Už nosí chomáčky nějakých chlupů

Online Janulik03
20228 příspěvků moje polička 30. března 2026 10:54

Kokoskato je milé, pozriem tiež po tej knihe.

My sme tiež mali oboch, tak starší u seba v izbe, alebo hrali s mužom šípky, to je momentálne pre oboch to naj

A milo som prekvapená z prváčky, hrali sme kvíz, trvala na rom že bude čítať otázky, je úžasná. Takmer plynule číta

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. března 2026 13:00

Chodím do  knižnice  a pretože na policiach  pri výdajnom pulte majú  vyložené  novinky, včítanie detsých kníh, už som si zopárkrát  nejakú prelistovala a je mi fakt ľúto, že naši vnuci sú už puberttiecia a postpubertiaci . Koľko krásnych  detských knižiek teraz vychádza !  

Offline Karja
44641 příspěvků moje polička 30. března 2026 13:19

Blanka Ano, já jsem si pujčila od segry knížku, čelta jsem to asi dva dny v kuse a říkám si, no to je knížka pro mě, jednochá, pěkně to sviští...dočetla jsem, dolistovala na zadní stranu a tam "literatura pro děti a mládež". Ta kniha byla mojí neteře. Tu poezii pro děti, tu mám vyloženě ráda, ale přijde mi těžké na nějakou pěknou narazit, aby to nebyly obyč rýmovánky;)

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 30. března 2026 13:50

Mulen to je dobra spionaz!

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 30. března 2026 13:53

Janulik03 nas prvnak to jeste moc plynule nezvlada, nektere tezsi shluky pismenek, pismenka a slabiky s hacky taky vsechny neprecte, ale myslim, ze celkem dobry. A hlavne ho to bavi, cte vsechny napisy co kde vidi, z knizky kousicek taky a zda se, ze vi, co cte, ze tomu textu rozumi.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 30. března 2026 14:53

Mulen Jůů! Já jsem - nejspíš inspirována tebou - pořídila tuhle budku manželovi k Vánocům. Dali jsme tam zkušebně už v zimě dvě slunečnicová semínka, abychom viděli, jestli je tam nějaká akce, a nic! Pořád tam leží. Jinak ani peříčko, ani stébélko trávy, sakra. Necháme tedy celý rok takhle a kdyby se neobsadila, vymyslíme pro příští sezónu jiné místo. Ono to není tak jednoduchý, aby nebyla na přímém slunci, ale aby zas svítilo na solár, aby byla v dosahu wifi... Rehkové prý hnízdí dvakrát do roka, tak třeba na podruhé zasednou sem... Ještě jsme ten kovový obvod otvoru pomazali hlínou, prý někdy vadí, jak se ten kov na sluníčku leskne.

Online Janulik03
20228 příspěvků moje polička 30. března 2026 15:20

Kokoska je príjemné vedieť hlavne že ich to baví 

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 30. března 2026 16:27

Janulik03 kez by jim to vydrzelo. Vnuk od manzela cte nerad, nebavi ho to, ted se pripravuje na prijimacky na osmilete gymnazium a s tou cestinou dost bojuje. Ja porad verim tomu, ze i vizualni podoba jazyka hraje roli a ze v tom to cteni prave pomaha.

Online letfenixa
10867 příspěvků moje polička 30. března 2026 18:16

Kokoska Lukáško sa úplne zazral do Harryho Pottera, číta už 3.diel. Som z toho úplne šťastná. 

Offline Mulen
5009 příspěvků moje polička 30. března 2026 18:23

Kokoska

Marbuša přesně, neni to jen tak. Ja ji pořídila předloni na podzim. Loni cely rok nic, teda na jare prosla par prohlidkama, ale nevybrali si ji. Letos uz jsem myslela, ze to dopadne stejne. Nakonec jsem ji prevesila o metr vys ( byla to akce na půl dne) a asi to pomohlo. Tak drzim palce!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2026 19:18

Kokoska no jo, někdy jim to čtení dá hodně práce a pak je to holt nebaví. U syna je úplně vidět, jak se s tím nadře, není divu, že moc číst nechce. Zase si jen tak pro zábavu rýsuje Psaní je ještě větší peklo, je rád, že vykrouží ty kličky, nad y/i už vůbec nemá sílu se zamyslet.

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 30. března 2026 19:31

letfenixa to je dobre, ze ho to bavi.

Evaeva psani je taky boj, pritom ho stve, kdyz mu to ucitelka cervene opravi.

Online Sweet Potato
40272 příspěvků moje polička 30. března 2026 19:36
Reakce na letfenixa:

Kokoska Lukáško sa úplne zazral do Harryho Pottera, číta už 3.diel. Som z toho úplne šťastná. 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 30. března 2026 19:43
Reakce na Kokoska:

Janulik03 kez by jim to vydrzelo. Vnuk od manzela cte nerad, nebavi ho to, ted se pripravuje na prijimacky na osmilete gymnazium a s tou cestinou dost bojuje. Ja porad verim tomu, ze i vizualni podoba jazyka hraje roli a ze v tom to cteni prave pomaha.

​Pomáhá, a velmi výrazně. My, co jsme ještě hodně četli, jsme se nemuseli trápit s nudnou gramatikou, natož snad biflovat nějaký poučky, a diktáty jsme dávali levou zadní. No a podívej se, jak píše většina mladší generace - která už skoro nečte