Dnešní pochvala od staršího. "Ty jo, on (Turek) mluví anglicky hůř než ty."
To potěší!
Dnešní pochvala od staršího. "Ty jo, on (Turek) mluví anglicky hůř než ty."
To potěší!
Garfie to si dovolil dost ale :-)
Loni se nezadařilo, ale letos to vypadá nadějně ![]()
![]()

Mulen Pěkné, přeji ať to tentokrát vyjde. Do naší budky už taky někdo lítá, ale chybí mi ta kamerka ![]()
Vloni jsme měli dvě hnízdění po sobě
Sweet Potato Mrs.Robinson
souhlas s natáčením teda nemám![]()
Mrs.Robinson Vepředu nám hnízdívají rehci a jednou ve vrbě zahnízdil strakapoud. Ale na tohle se těším. Bez kamery je to vždycky jen mžik, když se mihnou u vchodu![]()
@
Mulen a budeš dávat on-line-přenos na YT?
RoSa asi by to nevydržela baterka
. Budu vás zásobovat tady
(Doufám!)
Tak já sem po letech napíšu. Tady to třeba nebude tolik vypadat, že jsem se zbláznila. Povedlo se mi před chvílí odstranit po letech vodní kámen (spíš kus mramoru haha), který jsem v roce 2022 pojmenovala Rusák a slíbila jsem mu, že jednou vodprejskne a z Ukrajiny taky. V přízemí mám ještě jednoho, dávám mu den, maximálně 2.
dynda no ahoj! A jak se ti to teda povedlo?
dyndatakže to máme brát jako předzvěst toho, že rusak vypadne I z Ukrajiny?
Pěkně zapracuj i na tom přízemním.
Nastříkala jsem na něj něco, co je označené jako profesionální odstraňovač a po půlce dne jsem ho oklepala kladívkem. Na druhém záchodě je větší provoz, bude to větší výzva. Trápili mě oba už roky a jak se mi nedařilo to sundat, tak to rostlo a rostlo. Jako už jsme vážně přemýšleli nad novými záchodovými mísami, muž bude koukat!
Já to tak rozhodně beru a na přízemí zapracuju, motivace je obrovská ![]()
Tak opatrně hlavně ať ta mísa nepraskne, to by mohlo být špatně znamení.
dynda ty jo, na záchodovou mísu s kladívkem, to je odvaha! Ale na Rusáka je nezbytná, to je fakt! ![]()
Na Rusáka nemůžeš jít v rukavičkách ![]()
dynda Hezkyyy!
dynda kéž bys byla dobrým prorokem. Pracuj tedy rychle!
Mně dneska po ránu udělala radost váha. Od 12. prosince loňského roku mám o 11 kg méně. To potěšilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.