brrr tady je originál

brrr tady je originál

Já mám Kutnou Horu moc ráda, je to jedno z měst, kam bych se klidně z fleku nastěhovala!
Mám na ni takové hezké vzpomínky, protože to byl můj první samostatný "městský" výlet s kamarádkou, byly jme tam v době burčáku, bydlely v centru, no zkrátka dodnes na to vzpomínám. Je to pro mě taky z ruky, ale občas se tam podívám, naposledy loni na přání dcery, která nějak nemohla přenést přes srdce (oprávněně), že tam nikdy nebyla, zatímco její učitelka nábožensví ano!
(učitelka je z Paraquae, její manžel Švéd a trvale žijí v Austrálii, když pominu momentální Japonsko, takže za rohem to nemají...)
Já chtěla, ostatní účastníci výletu odmítli ![]()
dzizisketa Tak to jo :-).
Já přemýšlela, proč mám problém se dostat dovnitř a vychází mi z toho, že asi mají přes zimu zavřeno. Takže když tam jedu se studenty, dostanu číslo na paní, co bydlí poblíž a ta nám otevře :-).

to nafučený kuře vedle... má chudinka obsazeno ![]()
Nahřátý gel při utz. Taková blbost a jak to potěší, když to kydnou na kůži a nestudí to ![]()
continuity Nevěděla jsem, že je z jedné strany takový olezlý.
Proto nám ukazuje jen tu jednu. ![]()
Sweet Potatojinak tomu, že nám ukazuje naše družice jen jednu stranu se odborně říká vázaná rotace a víceméně jakakoliv dvojice vesmírných těles do toho skonverguje, když ma dost času a klid na práci (nenastávají okolnosti, které to znovu rozhodi).
Nevím jestli jste to zachytili, ale včera během přímého přenosu astronauti obědvali a v jednu chvíli proletěla kabinou sklenice nutelly.
Tohle vlákno je plné skvelych meme.
https://x.com/i/status/2041536922401546712

A tohle je zatím fotka, která se mi líbí nejvíc

Jo, Nutella mě dnes baví celý den. Pobavil mě fakt, že si astronauti s sebou můžou vzít maximálně tři kila osobních věcí, ale na Nutellu nezapomenou ![]()
Nahřátý gel při utz. Taková blbost a jak to potěší, když to kydnou na kůži a nestudí to
Podepisuju!!
Nevím jestli jste to zachytili, ale včera během přímého přenosu astronauti obědvali a v jednu chvíli proletěla kabinou sklenice nutelly.
Tohle vlákno je plné skvelych meme.
Lepší reklamu nikdo nikdy nevymyslí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.