Ze srdce všem děkuji za podporu!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jsi nádherná a vyzařuješ nezlomnost a já Ti věřím. Je to svinská situace, ale ty síly se prostě v člověku najdou. ![]()
Nevím, zda jsem nezlomná ... jsou chvíle, kdy pláču a propadám strachu. Ale myslím, že to tak měl asi každý, kdo tímto prošel. Také myslím, že slzy uleví. Nejtěžší je nejspíš nenechat se strachem ochromit.
Děkuji Ti! ![]()
Ach Dali, budeš mít ještě spoustu dalších studentů a flakonů sto
...tak já si schválně našla, co se mi tak líbilo...
A ono je to už dva roky!.. Letí ten čas...
Abych nebyla OT - mam radost, těším se, měla bych odpoledne s dvěma kámoškami vyrazit na túru po obchodech...
Dali, casto som na teba myslela, ked si sem nechodila. Prajem ti vela, vela sil a pokoj v dusi. Ty to das! ![]()
Vierko, a mně se o Tobě před pár dny zdál moc pěkný sen.
Děkuji za přání! ![]()
To je mile!
Drz sa, moja
.
Drz se. ![]()
Děkuji ... ![]()
Dali, až teď to čtu, že máš zrovna nelehké životní období.. Drž se, myslím na tebe ![]()
Děkuji moc. ![]()
Dali, připojuji se k přáním - ať jsi zase brzy v plném zdraví ![]()

Děkuji! ![]()
Když vidím ten čtyřlístek ... celý život jsem nikdy čtyřlístek nenašla. A svůj první jsem našla na procházce pár dnů předtím, než jsem se dozvěděla o nemoci. Je to takový paradox. ![]()
Udělaly mi radost lístky do divada. Úžasné představení Skleněný zvěřinec. Naprosto skvělá Simona Stašová v hlavní roli, nemělo to chybu.
Ještě ji do konce roku uvidím jednou v představení Vím, že víš, že vím.
Včera jsme si s manželem hezky naplánovali den. Pozdní oběd v NOI, výstava Michaela Rittsteina ve Špálovce a koncert Triggerfinger v Lucerna music baru...:-)
Toho Rittsteina doporučuju, je do 10.12. Směju se ještě teď...
Ať jsi zdravá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.