Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 09:35
Reakce na Dalia:

koutek byva stafylokok nebo plisen. mazala bych framykoinem.

drz se a jez co ti chutna.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:46

Spíš než radost to bylo překvapení - když se manžel při debatě o dárcích zeptal - a nechtěla bys novou podprsenku? Připadá mi, že jich máš málo 
Má pravdu, muž, mám 3 - fascinuje mě, že si všiml !!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 10:48
Reakce na Gellnerova:

Já dvě a nikdo si nevšimnul))

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:29
Reakce na Dalia:

Na ten koutek by mohl pomoci i tenhle balzám. A obecně většina dospělých lidí má nedostatek vitamínu D, což způsobuje spoustu zdravotních problémů a oslabenou imunitu, tak to prober s doktorkou (snad nevadí tykání).

Držím palce a přeju hodně sil 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 12:51
Reakce na Emi:

Nevadí.  Děkuji ... 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:46
Reakce na Dalia:

Ty mléčné výrobky se nedoporučují takové ty co obsahují bakterie nebo plísně...hermelín, niva i ty jogurty, protože je oslabená imunita. Nedělá to ale každé chemo, takže spíš co řekne tvůj lékař. Obvodního bych se moc neptala, vše řešit s onkologem. On ví přesně co bereš a co k tomu můžeš

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:59
Reakce na :

Mockrát děkuji!

Snažím se být silná a neztrácím víru. Operace prý proběhla velmi dobře a chemo je zajišťovací. Navíc dostanu biologickou léčbu. Život se mi ale úplně překopal ... možná paradoxně i k lepšímu, což ale poznám až v dlouhodobějším horizontu.  Až to bude za mnou, možná budu žít plněji a šťastněji než kdy dříve. 

Renusatko 

Každý den sním jeden bílý jogurt s musli. A stále mě drží obrovská chuť na chleba s máslem a lučinou.  Plísňové sýry mám ráda, ale raději se jim teď vyhýbám.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 16:07
Reakce na Dalia:

Netušila jsem ... Každopádně, držím palce a s Vaším přístupem to určitě zvládnete. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 16:12

V místě mého druhého bydliště, alias Horní Dolní, otevřeli nové fitko (takže už jsou tady opět dvě , po té, co jedno z těch starších bylo před rokem zavřeno) a já doufám, že vzhledem k, na místní poměry, vyšší ceně, nebude hned narvané, jako to jediné, které fungovalo dosud. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 16:45
Reakce na whiskas:

Netušila jsem ... Každopádně, držím palce a s Vaším přístupem to určitě zvládnete. 

Děkuji moc! 

Uvědomila jsem si, že nemoc je pro mě vlastně určitým poselstvím ... otevřela mi oči, učí mě prožívat každý okamžik, učí mě odpočívat a poslouchat své tělo, pomohla mi uvědomit si moře věcí a také milovat život. A přála bych si, abych to, čemu se teď naučím, mohla v budoucnu nějak předat jiným, kteří to budou potřebovat. 

A vlastně mohu přispět k tématu ... mám radost, že jsem tady s vámi a mám radost, že jste zde se mnou (byť virtuálně).

A abych nebyla tak anonymní, přidávám na chvíli pozdrav prostřednictvím fotky - dva dny před operací. A vlasy mi ještě drží. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 16:51
Reakce na Dalia:

Jsem ráda, že jsem Vaši fotku stihla. Jste na ní moc krásná a z celého obrazu "cosi" vyzařuje. Neumím to vysvětlit a nechci znít pateticky, ale jak jsem se na tu fotku dívala, cítila jsem takové zvláštní mrazeni kolem páteře, žaludku, takové rozechvění ... Neumím to popsat, ale stejný pocit, který si nikdy nedokážu vysvětlit, pociťuji např. při návštěvě kostela a to prosím nejsem věřící. 

Děkuji, že jste se s námi podělila. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 16:52
Reakce na Dalia:

Drzim palce. Vlasy nejsou to nejdulezitejsi navic ty jsi tak krasna... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 17:02
Reakce na Dalia:

Dali, od začátku si říkám, že ty máš všechny předpoklady k tomu tohle nelehké období zvládnout! Máš potřebnou vnitřní sílu a světlo v sobě. Držím palce! 

Online Luna
10867 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 18:10
Reakce na Dalia:

Já mám to štěstí, že jsme se osobně potkaly a potvrzuji slova domenica.

Jsi křehká a zároveň silná. Je strašně těžké psát věci jako: Ty to zvládneš, jsi silná a podobně, vím, že od lidi, kteří si Tvou situaci neprožili to muže vyznit jako prázdný kecy. Ale nejen já, ale my všichni tady, Ti přejem z celého srdce, ať vše zvládneš a jsi zase zdravá a šťastná.

Offline černá káva
2129 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 19:10
Reakce na Luna:

Já mám to štěstí, že jsme se osobně potkaly a potvrzuji slova domenica.

Jsi křehká a zároveň silná. Je strašně těžké psát věci jako: Ty to zvládneš, jsi silná a podobně, vím, že od lidi, kteří si Tvou situaci neprožili to muže vyznit jako prázdný kecy. Ale nejen já, ale my všichni tady, Ti přejem z celého srdce, ať vše zvládneš a jsi zase zdravá a šťastná.

A Ty Dali budeš

Offline arome renet
7 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 20:21
Reakce na Dalia:

Dali  hodně sil a brzké uzdravení, přeji.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 20:53
Reakce na Dalia:

Držím palce aspoň takhle na dálku,není to lehká cesta,ale za uzdravení to stojí.   Držte se!

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 21:24
Reakce na Dalia:

Dali, teprve teď jsem si to přečetla... Moc držím palce a přeji hlavně optimismus - to je možná nejdůležitější lék (z opakované zkušeností v blízké rodině). 

A jsi moc hezká, nejen takhle na fotce, máš v sobě tu vnitřní krásu (a hezké oči a úsměv).

Myslím na tebe, ale ty to zvládneš.