koutek byva stafylokok nebo plisen. mazala bych framykoinem.
drz se a jez co ti chutna.
koutek byva stafylokok nebo plisen. mazala bych framykoinem.
drz se a jez co ti chutna.
Spíš než radost to bylo překvapení - když se manžel při debatě o dárcích zeptal - a nechtěla bys novou podprsenku? Připadá mi, že jich máš málo
.
Má pravdu, muž, mám 3 - fascinuje mě, že si všiml !!!
Já dvě a nikdo si nevšimnul))
Nevadí.
Děkuji ...
Ty mléčné výrobky se nedoporučují takové ty co obsahují bakterie nebo plísně...hermelín, niva i ty jogurty, protože je oslabená imunita. Nedělá to ale každé chemo, takže spíš co řekne tvůj lékař. Obvodního bych se moc neptala, vše řešit s onkologem. On ví přesně co bereš a co k tomu můžeš
Mockrát děkuji!
Snažím se být silná a neztrácím víru. Operace prý proběhla velmi dobře a chemo je zajišťovací. Navíc dostanu biologickou léčbu. Život se mi ale úplně překopal ... možná paradoxně i k lepšímu, což ale poznám až v dlouhodobějším horizontu. Až to bude za mnou, možná budu žít plněji a šťastněji než kdy dříve.
Každý den sním jeden bílý jogurt s musli. A stále mě drží obrovská chuť na chleba s máslem a lučinou.
Plísňové sýry mám ráda, ale raději se jim teď vyhýbám.
Netušila jsem ... Každopádně, držím palce a s Vaším přístupem to určitě zvládnete. ![]()
![]()
V místě mého druhého bydliště, alias Horní Dolní, otevřeli nové fitko (takže už jsou tady opět dvě
, po té, co jedno z těch starších bylo před rokem zavřeno) a já doufám, že vzhledem k, na místní poměry, vyšší ceně, nebude hned narvané, jako to jediné, které fungovalo dosud.
Netušila jsem ... Každopádně, držím palce a s Vaším přístupem to určitě zvládnete. ![]()
![]()
Děkuji moc! ![]()
Uvědomila jsem si, že nemoc je pro mě vlastně určitým poselstvím ... otevřela mi oči, učí mě prožívat každý okamžik, učí mě odpočívat a poslouchat své tělo, pomohla mi uvědomit si moře věcí a také milovat život. A přála bych si, abych to, čemu se teď naučím, mohla v budoucnu nějak předat jiným, kteří to budou potřebovat.
A vlastně mohu přispět k tématu ... mám radost, že jsem tady s vámi a mám radost, že jste zde se mnou (byť virtuálně).
A abych nebyla tak anonymní, přidávám na chvíli pozdrav prostřednictvím fotky - dva dny před operací. A vlasy mi ještě drží. ![]()
Jsem ráda, že jsem Vaši fotku stihla. Jste na ní moc krásná a z celého obrazu "cosi" vyzařuje. Neumím to vysvětlit a nechci znít pateticky, ale jak jsem se na tu fotku dívala, cítila jsem takové zvláštní mrazeni kolem páteře, žaludku, takové rozechvění ... Neumím to popsat, ale stejný pocit, který si nikdy nedokážu vysvětlit, pociťuji např. při návštěvě kostela a to prosím nejsem věřící.
Děkuji, že jste se s námi podělila. ![]()
![]()
Drzim palce. Vlasy nejsou to nejdulezitejsi navic ty jsi tak krasna...
Dali, od začátku si říkám, že ty máš všechny předpoklady k tomu tohle nelehké období zvládnout! Máš potřebnou vnitřní sílu a světlo v sobě. Držím palce! ![]()
Já mám to štěstí, že jsme se osobně potkaly a potvrzuji slova domenica.
Jsi křehká a zároveň silná. Je strašně těžké psát věci jako: Ty to zvládneš, jsi silná a podobně, vím, že od lidi, kteří si Tvou situaci neprožili to muže vyznit jako prázdný kecy. Ale nejen já, ale my všichni tady, Ti přejem z celého srdce, ať vše zvládneš a jsi zase zdravá a šťastná.![]()
Já mám to štěstí, že jsme se osobně potkaly a potvrzuji slova domenica.
Jsi křehká a zároveň silná. Je strašně těžké psát věci jako: Ty to zvládneš, jsi silná a podobně, vím, že od lidi, kteří si Tvou situaci neprožili to muže vyznit jako prázdný kecy. Ale nejen já, ale my všichni tady, Ti přejem z celého srdce, ať vše zvládneš a jsi zase zdravá a šťastná.![]()
A Ty Dali
budeš![]()
Dali
hodně sil a brzké uzdravení, přeji.
Držím palce aspoň takhle na dálku,není to lehká cesta,ale za uzdravení to stojí.
Držte se!
Dali, teprve teď jsem si to přečetla... Moc držím palce a přeji hlavně optimismus - to je možná nejdůležitější lék (z opakované zkušeností v blízké rodině). ![]()
A jsi moc hezká, nejen takhle na fotce, máš v sobě tu vnitřní krásu (a hezké oči a úsměv).![]()
Myslím na tebe, ale ty to zvládneš.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.