Jsi statečná.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jsi statečná.
Amun Děkuji! ![]()
jj, mala by si ich všade. Teraz v zime sa to ľahko schová a na jar už ti začnú rásť nové vlásky. Aj keď si to teraz len ťažko vieš predstaviť, ale budú ešte krajšie![]()
Myslim na teba a nestracaj tu iskru v ociach, ktoru v nich mas.
Vieruško, až se vrátím z nemocnice, pošlu Ti slíbené foto v šátku.
A v týdnu si zavoláme.
Dobre, tesim sa. Drz sa, moja.
Nejtěžší je to odhodlání. Člověk si říká, že třeba nepůjde vše a třeba to ještě chvíli vydrží. Pak si přiznáš, že ne. Teď ti přeju, ať si rychle zvykneš. Chvíli bude asi ten pohled do zrcadla zvláštní.
Dali, urobila si dobré rozhodnutie. Vlasy narastú opäť a budeš ich mať ešte krajšie.
V šatke budeš rovnako krásna žena. Si statočná, drž sa moja.![]()
A neviem zabudnúť na tvoje foto, ktoré si tu pred časom vložila...
Drzim palce, mame znamou s alopecii, a nikdo si ji bez satku neumi predstavit. Vĺasy dorostou, hlavne at zvladate lecbu.
A Sinead zamlada byla neskutečná kočka
Jsi statečná![]()
Zase bude dobře... a vlasy dorostou... držím palce!
Čerstvý zprávy z ultrazvuku - zcela v rámci genderové korektnosti
t.j. obě pohlaví zastoupena ![]()
Takže se to nakonec přece jen potvrdilo? Super
. Taky se připojuju s gratulaci.
Ty slzy k tak krásným vlasům patří. Důležité je, že ses odhodlala
.
Navíc jsem si podle Tvých fotek stejně jako ostatní jistá, že speciálně Tobě budou šátky slušet, než ti narostou nové.
Vendulko, musím říct, že se v šátku cítím celkem přirozeně. Není to tak hrozné, jak jsem si myslela.
Děkuji ...
Mě dnes potěšil rozhovor s Danielou Kolářovou https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/muzi-me-obtezuji-cely-zivot-a-doufam-ze-budou-dal-exministryne-spravedlnosti-kritizuje-kampan-metoo-40009?dop-ab-variant=&seq-no=3&source=hp . Patřím ke stejné generaci a zřejmě i díky tomu s ní souzním.
edit. samozřejmě Danielou Kovářovou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.