eM krásné! Na podzim má být konečně něco takového v Praze, tak se těším.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
eM odkud to je?
eM ořemýšlela jsem o tom taky, kámoška tam jede s dětma, ale přes den to asi nebude mít takovej vibe co?
Lenka22 To je v Brně, Festival planet v parku pod hvězdárnou. Bude teď do neděle a pak ještě první týden v srpnu.
Vecer to má atmosféru, ale klidně se dá i přes den, Karja . Chodí tam kosmonaut v oblečku, ten by mohl zaujmout. Nebo si výlet protáhnete do tmy ;).
eM Teď se pozdě stmívá, na cestu s ČD po desáté hodině večerní asi s detmi nemam:D:D
Karja tak to volá po přespání ![]()
Nech to na konec prázdnin, to je tma už v osm.
Evaeva No ta kámoška říkala, že ceny v Brně jako ve středomoří, že jedou taky domu. Můj kolega má v centru byt, právě mě napadlo, že mu řeknu, jestli tam nemůžeme s holkama přespat, jen mu prostě neřeknu s jakejma holkama:D.
Urobilo ,mi radost, že mám funkčný / nový / Ntb., Po 12 rokoch som si dovolila kúpiť nový, a ten, spolu s mojim starým, bol dva dni u nášho servismana , aby mi preložil veci zo starého do nového . To boli dlhé dva dni, ani som nečakala, že mi to bude tak chýbať .![]()
Malkovich je Chorvat
geniální reklamní minifilmy pro HR turismus
To je úplně boží, zvlášť ta první
Malkovich dělá vůbec dobrý reklamy, ani ty na Nepresso nejsou k zahození.
A můj favorit Mikkelsen se taky zapojil do cestovního ruchu ![]()
Já nevim proč my musíme trpět u co nejdebilnějších reklam, dyk je to jak pro retardy u nás. Přitom se na ty povedený dá koukat! (hele eště jedna moje oblíbená s Clooneym
)
Já mám radost, že mám v koupelně konečně velké zrcadlo, ve kterém se vidím /téměř/ celá. Ještě pořád doděláváme domek, každý malý kousek je pro mě radost.
Karja Je to pěkné i ve dne, sednout si na deku s něčím dobrým a jen tak relaxovat. Rodin s dětmi tam takhle chodí spousty. Ale potmě to je samozřejmě jiná atmosféra.
barbucha tak my asi retardi jsme, no... Rozplýváme se nad talentovanými Češkami na Wimbledonu, prsíme se jak "jsme" světoví a pak si volíme to nejhorší, co se tu namane.
Dneska na mě vyskočil ještě článek na fcb, kde se k té reklamě vyjadřovala marketérka ve smyslu (velice zkráceně), že Chorvatsko chce změnit své turisty z paštikářů/pařmenů/stěžovačů na hnusný pivo na kvalitní turisty přemýšlející o krásách a náladách země. Držím jim palce ![]()
Sama jsem v Chorvatsku hrozně dlouho nebyla, mám výhledově v plánu vnitrozemí, chtěla bych si sjet Cetinu, prozkoumat vodopády ve Slunji, pořádně prochodit města... to jsem v éře potápění a jachtingu naprosto nestíhala.
continuity Když ono to na Čechy nejvíc funguje :-). Nevím, jestli si pamatuješ reklamu na mlíko, babička, kočka... myslím, že je to pořád nejúspěšnější česká reklama všech dob :-). Dokonce ji museli na čas stáhnout, protože výroba nestíhala.
barbucha když to jsou proste pánové radost pokoukat...ať delaji v podstatě cokoliv
Spis by me zajimalo, jaka je cilovka tech reklam v televizi. Ja totiz vetsinou nemam ani tuseni, o cem je rec. Reklamu v televizi jsem videla naposled tak pred deseti lety. Jinak sleduju jen streamovaci platformy bez reklam, na internetu mam reklamu cilenou a kdyz koukam na beznou televizi, tak se zpetnym prehravanim a reklamu pretacim. Obcas zajlednu akorat reklamu na ct1 a ta mi nijak silena neprijde. A tak to maj snad uplne vsichni kolem me, jedini, kdo opravdu sleduje bezne vysilani i s reklamou, jsou moji prarodice 85+. A ti nejsou uplne cilovka na nespresso, spis na to mliko v kauflandu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články