Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2026 12:52

eM krásné! Na podzim má být konečně něco takového v Praze, tak se těším.

Online Lenka22
2644 příspěvků moje polička 10. července 2026 12:58

eM odkud to je?

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 10. července 2026 13:03

eM ořemýšlela jsem o tom taky, kámoška tam jede s dětma, ale přes den to asi nebude mít takovej vibe co? 

Offline eM
1747 příspěvků moje polička 10. července 2026 15:28

Lenka22 To je v Brně, Festival planet v parku pod hvězdárnou. Bude teď do neděle a pak ještě první týden v srpnu.

Vecer to má atmosféru, ale klidně se dá i přes den, Karja . Chodí tam kosmonaut v oblečku, ten by mohl zaujmout. Nebo si výlet protáhnete do tmy ;).

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 10. července 2026 19:57

eM Teď se pozdě stmívá, na cestu s ČD po desáté hodině večerní asi s detmi nemam:D:D

Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 10. července 2026 20:20

Evaeva MyrtilaTaky teď provozujeme ty pozdější obědy po spaní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2026 20:25

Karja tak to volá po přespání

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 10. července 2026 20:32

Karja 

Nech to na konec prázdnin, to je tma už v osm.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 10. července 2026 21:52

Evaeva No ta kámoška říkala, že ceny v Brně jako ve středomoří, že jedou taky domu. Můj kolega má v centru byt, právě mě napadlo, že mu řeknu, jestli tam nemůžeme s holkama přespat, jen mu prostě neřeknu s jakejma holkama:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2026 21:58
Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 10. července 2026 22:07
Offline Blanka
příspěvků moje polička 11. července 2026 18:52

Urobilo ,mi radost, že mám funkčný / nový / Ntb., Po 12 rokoch som si dovolila kúpiť nový, a ten, spolu s mojim starým, bol dva dni u nášho servismana , aby mi preložil  veci zo starého do nového . To boli dlhé dva dni, ani som nečakala, že mi to bude tak chýbať .

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 13. července 2026 16:00
Reakce na andulka01:

Malkovich je Chorvat geniální reklamní minifilmy pro HR turismus

https://www.youtube.com/watch?v=S2Uqg1va_pI

https://www.youtube.com/watch?v=eQSMz3IkKAY

​To je úplně boží, zvlášť ta první Malkovich dělá vůbec dobrý reklamy, ani ty na Nepresso nejsou k zahození. 

A můj favorit Mikkelsen se taky zapojil do cestovního ruchu

Já nevim proč my musíme trpět u co nejdebilnějších reklam, dyk je to jak pro retardy u nás. Přitom se na ty povedený dá koukat!  (hele eště jedna moje oblíbená s Clooneym )

Offline Torrah
3369 příspěvků moje polička 13. července 2026 16:36

Já mám radost, že mám v koupelně konečně velké zrcadlo, ve kterém se vidím /téměř/ celá. Ještě pořád doděláváme domek, každý malý kousek je pro mě radost. 

Offline 1010
216 příspěvků moje polička 13. července 2026 16:41

Karja Je to pěkné i ve dne, sednout si na deku s něčím dobrým a jen tak relaxovat. Rodin s dětmi tam takhle chodí spousty. Ale potmě to je samozřejmě jiná atmosféra. 

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 13. července 2026 17:01

barbucha tak my asi retardi jsme, no... Rozplýváme se nad talentovanými Češkami na Wimbledonu, prsíme se jak "jsme" světoví a pak si volíme to nejhorší, co se tu namane.

Dneska na mě vyskočil ještě článek na fcb, kde se k té reklamě vyjadřovala marketérka ve smyslu (velice zkráceně), že Chorvatsko chce změnit své turisty z paštikářů/pařmenů/stěžovačů na hnusný pivo na kvalitní turisty přemýšlející o krásách a náladách země. Držím jim palce

Sama jsem v Chorvatsku hrozně dlouho nebyla, mám výhledově v plánu vnitrozemí, chtěla bych si sjet Cetinu, prozkoumat vodopády ve Slunji, pořádně prochodit města... to jsem v éře potápění a jachtingu naprosto nestíhala.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 13. července 2026 17:11

barbucha andulka01já mám pocit, že marketeri to našemu divákovi chtějí sdělit naplacato. Toto je nejlepší pánev na světě a na žádné jiné tak dobře neuvarite. Na žádné podprahové sdělení v druhém plánu nedej bože příběh v tom není prostor.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 14. července 2026 07:50

continuity Když ono to na Čechy nejvíc funguje :-). Nevím, jestli si pamatuješ reklamu na mlíko, babička, kočka... myslím, že je to pořád nejúspěšnější česká reklama všech dob :-). Dokonce ji museli na čas stáhnout, protože výroba nestíhala.

Offline stes
9217 příspěvků moje polička 14. července 2026 08:00

barbucha když to jsou proste pánové radost pokoukat...ať delaji v podstatě cokoliv

Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 14. července 2026 08:26

Spis by me zajimalo, jaka je cilovka tech reklam v televizi. Ja totiz vetsinou nemam ani tuseni, o cem je rec. Reklamu v televizi jsem videla naposled tak pred deseti lety. Jinak sleduju jen streamovaci platformy bez reklam, na internetu mam reklamu cilenou a kdyz koukam na beznou televizi, tak se zpetnym prehravanim a reklamu pretacim. Obcas zajlednu akorat reklamu na ct1 a ta mi nijak silena neprijde. A tak to maj snad uplne vsichni kolem me, jedini, kdo opravdu sleduje bezne vysilani i s reklamou, jsou moji prarodice 85+. A ti nejsou uplne cilovka na nespresso, spis na to mliko v kauflandu