Radost mi udělala dnešní návštěva kadeřnice. Z výrazné tmavší červené jdu postupně do hněda, mám to hnědo-mahagonové, s prosvětlenými prameny do měděna. Jsem spokojená
. A vlasy krásně hebké, lesklé, kvalitní přípravky se poznají.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Taneční vystoupení dcery. Celkově moc pěkné a některé choreografie i vtipné. Je hezké vidět, že mají takový zájem.
Že junior sa vrátil zo svojej prvej školy v prírode zdravý, šťastný, s vykričaným hlasom a dokonca podstatne menej ufúľaný ako som čakala! Že im posledný večer panie učiteľky dokonca poumývali vlásky, aby nesmrdeli od ohňa
.
A to som každý večer bola spolovice pripravená na to ísť poňho, lebo tvrdil, že on nikde spinkať bez maminky nebude.
Počasí. Že je krásné jaro, slunce svítí a já se konečně můžu hrabat v hlíně na zahradě, sázím zeleninu do skleníku a hlavně kytičky. Osázela jsem novými kvítky 2 koryta, přihnojila jahody, borůvky, okrasné dřeviny. Miluju ty chvíle, kdy si uvařím hrnek dobého čaje, sednu si na zahradu a dívám se, jak se všechno zelená, stromy kvetou, jak je příroda v rozpuku. Jaro miluju ze všech ročních období nejvíc
.
Užívej si, dokud je čas - poslední léta trvá jaro vždycky tak dva-tři dny ![]()
...také počasí![]()
Akorát já bez té rachoty v hlíně - to mě absolutně nebere.
Ale posezení s kávičkou či nějakým lahodným mokem na zápraží, nicnedělání(teda - za zády s naklizeným bytem a plnými hrnci na plotně),
prostě takové obyč pohodové bytí - to je slast![]()
Nás to čaká o mesiac
som zvedavá, ako to zvládne, lebo veru žiadne nadšenie neprejavuje, ba keby sa dalo, najradšej by sa z toho nejako vyvliekla.
Už má jednu skúsenosť s táborom - keď sa po týždni vrátila, zahlásila - "Bolo tam dobre, ale viac už nepôjdem, až keď budem mať osemnásť rokov, aby mi nebolo smutno."
My sme rešpektovali jeho rozhodnutie neísť nikam, až ho nakoniec pani učiteľka presvedčila. A sľúbili sme mu, že keby niečo, volajú s pani učiteľkou domov a prídeme poňho.
Líbí se mi reakce "studenejch Aglánů" ![]()

Od dnešného rána som zase raz teta
!
"moje" kačeny stále ještě chodí k našemu baráku a dnes ráno mi kačer přišel až k ruce.
Dávala jsem mu kus pečiva, zatím jsme ho hodila na zem, k botě, ale myslím, že se z nás brzy stanou přátelé.
Kachna teda frflala.
Kdybych věděla, jak vkládat fotky...určitě by se vám kluk líbil ![]()
Blahopřeju. Pozice tety je skoro tak dobrá, jako babičky! ![]()
vďaka ![]()
Aby zarliva kachna později nezautocila.:-D
Taky jsem ulovila kachnu, heč! Při dnešní vlastivědný vycházce s Otíčkem... no, nakonec ta kachna málem ulovila jeho! Jak tam měla ty mladý, tak vylítla na břeh a ledva jsme (tedy spíš Otíček) zachránili holej život!

Kachna těsně před startem:

A pak jsme došli k rybníčku, kterej se skoro vařil malejma potvůrkama...

Chudák Otíček, mňa ako decko raz naháňala labuť a do dnes jej to neviem zabudnúť
!
Já se lekla víc než on
Normálně šla do něj, jak se zvědavě nahnul nad tu vodu...
![]()

Ta káčátka jsou rozkošná, tak ty mi asi kačer před vchod nepřivede, ty schovávají někde doma.
A co to je v tý vodě ? pulci ? Já jsem takovej zoolog k pohledání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje