Krásnej hokej!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak nic, no.

Libil se mi vcera pri hokeji komentar Zaruby, kdyz se nesl pri utoku Rusu halou velky hvizd, ze: "Vypada to, ze cesti divaci Rusum moc nepreji! " ![]()
A navic ta nadrazenost a sportovni ostuda, co Rusove predvedli pri kanadske hymne - neunesli porazku !
A Marfuška jako nána, nána, nána
.
Nepřekvapili - odkdy se mužik umí chovat?!
Fakt? Škoda, že jsem to nesledovala. Zrovna jsem si ráno říkala, že by mě zajímalo, že se k tomu předčasnýho odchodu do kabiny "vyjádřilo" publikum. Nevíte?
Mě ovšem pobavilo vyjádření v Ruským tisku, že tentokrát hrála "sovětský" hokej Kanada?
Potešilo ma, ako krásne mi zakvitol môj obrovský citrónovník. Keď otvorím balkónové dvere, celú obývačku zaplaví intenzívna vôňa. ![]()
Pravda, to ešte neznamená, že budú aj citróny, lebo je to veľmi nevďačný a náladový strom, keď sa mu niečo znevidí, hneď zhodí všetky kvety a mám po úrode. Ostanú len dlhé, asi dvojcentimetrové ostne, ktorými ma príležitostne pichne až do krvi.![]()
Neméně "zábavné" je vyjádření Kremlu
:
Mluvčí Kremlu potvrdil, že finálový zápas sledoval i prezident Vladimir Putin. "Druhé místo na mistrovství světa je taky čestné," řekl Dmitrij Peskov novinářům. Nedomnívá se však, že by bylo záhodno, aby výkony sborné oficiálně hodnotilo vedení státu. "Je to druhý nejsilnější tým na světě," řekl. Odmítl ale odpovědět na dotazy týkající se odchodu sborné z ledu ještě před kanadskou hymnou, v Kremlu prý "o tom nevědí".
Možná si v Kremlu nevšimli, že to byl přímý přenos a přenášela to televize
.
My jsme si dcerou sáhly na dno - obě a doslova a do písmene. 5 šílených let. Dnes je z ní fajn ženská a ... na konci prázdnin se vdává :-) A z toho mám radost :-)
Gratulujem!
A teda - na čo sa vlastne mám pripraviť
?
na to se snad připravit nedá ... ale taky to neznamená, že to musí potkat taky tebe. Snad jen - nestydět se vyhledat odbornou pomoc - a to i pro sebe.
A to zas hej, s tým nemám problém...
Dnes ráno som sa stala babičkou, dcéra nás obdarila vnúčikom. Ja sa tak teším....![]()
To musí byť krásny pocit, gratulujem.
Dieťa pre radosť, keď zodpovednosť má už niekto iný![]()
...snáď sa toho tiež raz dožijem.
To je super
Užívejte si vnoučka - a pozor, strašně to utíká!
Ďakujem, prvý vnúčik, ale aj každé ďalšie bude vítané. Teraz je to fakt iné, budeme si to užívať ..![]()
Ďakujem, tak na sever už budem cestovať aj ja, najbližšie o týždeň...![]()
Tak to se akorát vystřídáme ![]()
Gratulujem
!!!!
Také moc gratuluji k vnouče oči a svatbě dcery, ať vše podobně hezky pokračuje! ![]()
Já mám dnes velikou radost, že se mi povedlo zvládnout první ze série prezentací k (částečnému) ukončení jednotlivých předmětů během mého doktorandského studia v Číně.
Navoněla jsem se Mademoiselle Guerlain z odstřiku, která mi dnes neuvěřitelně dobře padla a 1,5 hodinovou prezentaci s řízenou diskuzí v čínštině, jsem zvládla nad očekávání dobře.![]()
V čínštině .... klobouk dolů
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje