No jasně že pulci
Kvakošky ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Krásná kachní rodinka. Kde máte v Praze takovýhle kousek přírody
???
Mně dnes udělal radost nákup kytiček. Koupila jsem muškáty, milionbells, cherry rajčátka do květináče, bylinky a hlavně prý hit letošního roku - mini jiřinky. Lidi je prý kupují jak diví a dávají si je do truhlíků místo muškátů. Já si koupila 3 kusy v nádherných barvách (sytě růžová, žlutá a žíhaná růžovo-bílá) a osázela jimi mísu před dům. Už se těším, až to všechno pokvete (snad už nepřijdou mrazíky). Kytičky, to je moje
.
Minijiřinky rostou z hlízy? Jako velké jiřiny? V truhlíku musí být moc pěkné.
Měla bych obavu, že se téhle směsce v jedné vodě nebude dařit.
Ano, prý to tak je, jako klasické jiřiny. Rodiče se teď vrátili ze Slovenska a tam prý to mají všichni na oknech v truhlíkách a je to prý nádhera.
Dnes bol neskutočne nádherný deň. Po 11 dňoch v práci som mala konečne voľno, celý deň svietilo slniečko, doobedu som vybehla na bicykli na salaš po žinčicu a syry, poobede sme boli v meste, kde na námestí bol úžasný program k 70. výročiu (páčila sa mi hlavne Lúčnica a tanečníci z Jessy), a večer som si super zacvičila a pokecala o GoT. Ani tomu nemôžem uveriť, toľko šťastia naraz. ![]()
Už delší dobu mi dělá velikánskou radost úžasný vztah s dcerou. Po třech letech je to úleva a štěstí.
To je opravdu štěstí
. Kolik je dceři?
Čtrnáct, počítám s tím, že ještě bude "pár" špatných období, ale je to naděje.
šmarjá, ja mám 12 a polročnú, občas síce lietajú iskry, popol a síra, ale zatiaľ ako tak...to mi chceš povedať, že mi kľudne hroí niečo ako 3 roky zlých vzťahov?
Ako ja čakám, že toto je iba "začiatok" a ono to ešte len príde...ale kruci...to aby som sa zásobila chľastom...
Myslím, že je to individuální, záleží na povaze, temperamentu a celkovém vztahu od dětství. U nás to začalo brzo a bylo to zlé.
Předpokládala jsem, že vás ten věk překvapí.![]()
no hlavne, že sa to lepší....prajem, nech to už zostane dobré ![]()
Nepřekvapil. To jsou nejhorší léta. Co já vidím ve svém okolí, tak s holkama je to mnohem horší než s klukama. Nedokázala jsem to pochopit. Taky to u holek začíná dřív, jak jsou vyspělejší a rozumově napřed před klukama. Můj nejstarší syn bude mít brzy 15 a zatím (ťukám na dřevo) je naprosto v pohodě. Vzdorovitý byl někdy kolem 12.roku, ale to rychle přešlo. On je oproti svým vrstevníkům ale hodně vyspělý, nejen že vypadá vzhledem na 18, ale opravdu je i rozumný, klidný, vždycky byl. Ale nejsem naivní, samozřejmě taky čekám, že to pak ještě někdy udeří, možná v o to větší síle
. To mladší dvě jsou neskutečně energické, tvrdohlavé, jejich výchova mě stojí spoustu sil a energie. Takže se těším, co s těmahle mě v telecích letech čeká
.
Potěšily jste mě. Já jsem očekávala podle svého mládí (a pořád očekávám), největší střety ve středoškolských letech. Obecně s dcerou problémy nebyly, jen ty vztahy... ![]()
Tak nic, no.

Tak jsem se zrovna šla podívat, jak to dopadlo a díky tomuhle okouzlujícímu obrázku už nemusím ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje