Oni už tu všichni všechno napsali, ale obdivuju vaši statečnost a vůli. Vydržte, bude líp! A v tom šátku vám to opravdu moc sluší :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
to je spravny pristup, drz se, za chvili je to za tebou, to zvladnes.
Mas skvely pristup a ten hra tiez dolezitu ulohu pri liecbe.Drzim palce!
PS:Neviem,ako si vyzerala s vlasmi,ale i v satke si velmi pekna.
Krásná i v šátku. Moc držím palce :-).
Myslim na Vas ![]()
Měla jsem dlouhé vlasy.
No,necudujem sa,ze Ti bolo tazko,ked si zacala stracat vlasy.S nimi ci bez si krasna,statocna a silna zena.S pozitivnym pristupom a podporou okolia to das ![]()
A vlasy dorastu.Moja teta prisla o vsetky,no potom jej narastli este krajsie a kvalitnejsie.
Posílám ti na dálku energii k uzdravení.
šátek ti sekne, drž se ![]()
Měla jsem dlouhé vlasy.
Jsem přesvědčená, že krátký vlasy ti budou slušet možná víc než dlouhý - bude to šik! ![]()
Mám teď vlasy tak jeden centimetr. Říkají mi "Tenisáček".
A prý mi to sluší.
Až narostou, tak zřejmě už do tak dlouhých nepůjdu a možná změním i barvu.
Drž se. Ne vždy vše probíhá dobře, ale pokaždé si musíš říct, že to vše dobře skončí. Někteří pacienti, s kterými se potkáš, tě podpoří a některé zase podpoříš ty. Nemůžeš se ale trápit tím, co je okolo. Soustřeď se hodně na sebe a rodinu. Přístup máš na jedničku, šátek si sekne, sestřička ti udělá radost, takže je to vlastně pěkný den
.
Držím vám palce! ![]()
Friga Děkuji! ![]()
Přesně za týden bude prvního prosince a to znamená adventní kalendář ČT! ![]()
Buvol jako takový spase tuny cukroví...
Máte nádherné oči! Už z té fotky se svíčkou (a vlasy) bylo poznat,že budete krásná i bez vlasů. Vypadáte statečně,strach k nemoci patří a kdo říká,že se nebojí,kecá. Vy se s tím poperete,tomu věřím a držím všechny palce,co jich mám.
Mně bylo strašně líto, když ten loňský přestal fungovat. Ty zvířecí písničky z prvního dne byly super.
... děkuji! ![]()
Už jsem z nemocnice doma, tak jsem celá šťastná, že jsem zase ve svém. ![]()
Jasně, být zase doma je určitě úleva a věřím, že se budete cítit lépe a lépe ![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.