Dobrý pozitívny prístup, držím palce ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jste krásná a přeju hodně sil!![]()
![]()
UŽ JEN DVĚ,Dali! Ať vůně pomáhají
![]()
Dali, satka a hlavne usmes ti pristanu. Myslim na teba
. Akurat som vsetko zabalila. Tie ociska! Tie ociska, naadherne.
Vieruško, mockrát děkuji!
Napíšu Ti ještě dnes SZ. ![]()
Děkuji Všem za milá slova! Umí neskutečně povzbudit a pomoci.
Cítím se dobře a silně a když přijde strach, přijmu ho, ale nenechám se jím pohltit. Počkám, až odezní. Ovšem je těžké vidět některé jiné lidi, kteří jsou na tom hůř. Dnes jsem seděla u postele paní s rakovinou plic a jater a držela ji za ruku, když plakala ... a nevěděla jsem co říct. Její stav se zhoršuje. ![]()
Krásná písnička! ![]()
... děkuji!
Si statočná Dali, odpočítavaj...
Na takom oddelení vidíš aj utrpenie, ale dôležitá je nádej a viera v uzdravenie.
Dali, kúpila som si zimný kožuštek, na visačke bolo napísane Dalia, jasné, že som si na teba spomenula. O to radšej ho budem nosiť![]()
Nechci, aby to vyznělo samolibě, ale vážně mě potěšilo, že pár lidem v práci ( těm, co mě neznají ) spadla brada, když zjistili, že mi je už 40. Jeden kluk se mi hrozně omlouval, že mi hned napoprvé začal tykat, protože si myslel, že mi je kolem 30ti jako jemu. Po těch letech, kdy jsem byla tak trochu společensky odříznutá od světa, je to malý balzám. Doma to říct nemůžu, protože by mi hned všichni se smíchem vpálili, že by si kolegové měli vzít brýle.
Držím palce, přeju hodně síly, pozitivní přístup...
To potesi
a doma da urcite pochval.
Chápu, to vždycky potěší
Věkově jsem na tom stejně a taky mám radost, když někoho překvapí, že řeším záležitosti školních dětí (a to jsem nebyla zrovna nejmladší prvomatka).
Ale na druhou stranu je fakt, že 40 je nová třicítka a většina mých kolegyň vrstevnic vypadá mladší než jsou ![]()
Připojuji se, držím palce
. Jste krásná, i v šátku
.
Děkuji! ![]()
Dali, nejvíc ti sluší ten úsměv a jsi krásná i v šátku. Ale ty bys byla krásná i bez něj. Držím palce, ty to dáš.![]()
Děkuji, Ali! ![]()
Ještě mi dělá radost, že nehubnu. Po operaci jsem shodila během dvou týdnů 8 kg. Vypadala jsem jako bych prošla koncentrákem. Teď už jsem 5 kg přibrala.
A potěšil mě (kterou ženu by nepotěšil
) komplimet od sestřičky na mé nohy.
S tvým pozitivním přístupem a krásným úsměvem to určitě zvládneš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.