já vozím oba doklady, pokud možno, teď na Tenerife muži ukradli batoh z auta a bez pasu v šuplíku bychom byli nahraní. Nejbližší ambasáda v Madridu, vůbec nevím jak by se to řešilo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes naprostá nádhera.. vyjela jsem autobusem "do hory". Nikdo na mě nemluvil, já jsem nemusela mluvit, jen občas mi ujelo "já se po*eru". Absolutní relax, sluníčko. ![]()

Mam radost ze zritelnice si konecne prestala barvit vlasy na tu prisernou cernou, a uz ani nenosi pulmetrovy nehty hrajici vsema barvama. Priserny to bylo oboji. Tak snad v pomalu dvaceti letech prisla k rozumu, slava!

barbucha , dvacet, to snad není možné, nedávno byla malá
Iniciovala som stretnutie troch starších dám, teda mňa a kamarátok s Nitry a z Bratislavy, s rodinami ktorých sme sa roky stretávali v Chorvatsku. Bývali sme perfektná veselá partia, ale roky idú, do Chorvatska už nejazdíme, ich muži už zomreli a my sme už iba v občasnom kontakte cez Watsap. Dôvodom včerajšieho stretnutia bola interaktívna výstava Van Gogh v Bratislave . Po rokoch sme sa teda stretli osobne, prežili sme úžasný deň , cítili sme sa, ako keby sme sa len nedávno rozišli, pospomínali sme si, nasmiali sme sa, prešli sme si trošku Bratislavu, posedeli v kaviarničkách, a vyvrcholením bola tá výstava. Nejaké základné povedomie o maliarovi, samozrejme, máme, ale teraz už vieme aj viac, a aj keď na výstave pochopiteľne neboli origály ,tak reprodukcie, inštalácia výstavy , sprievodný fílm a zaujímavá projekcia obrazov si zaslúžia plné uznanie . Napísala som, že stretnutie starších dám ? Cha, ako pubertiačky sme sa cítili !
Blanka To je hezké. Doufám, že to brzy zopakujete.
Sweet Potato - tak to sme si okamžite sľúbili !
Blanka To je hezký, i jen z toho příspěvku je cítit ta energie;)
Blanka Jo , chce to víc takových střetnutí .
Blanka to se hezky čte!
Pinot Noir Sweet Potato Tak Betty Karja - ďakujem, mám teraz také živšie obdobie - nedávno spomienkové Brno, teraz toto stretnutie, a o niekoľko dní dorazia na kratší pobyt naši „ Švajčiiari “ a už chystáme taký športovo-turistický program .Pretože je po väčšinu roka náš život taký skôr kľudný, o to viac si užívam podobné vybočenia .
Blanka setkani jsou potreba, s temi spravnymi lidmi to cloveka nabiji energii. Tak at se jich podari co nejvic!
Blanka je veľmi dôležité udržiavať tento stav ![]()
Krásne sa to číta
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY