Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online continuity
43990 příspěvků moje polička 26. zaří 2026 21:49

Sweet Potato

já vozím oba doklady, pokud možno, teď na Tenerife muži ukradli batoh z auta a bez pasu v šuplíku bychom byli nahraní. Nejbližší ambasáda v Madridu, vůbec nevím jak by se to řešilo. 

Offline tv
4326 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 19:47

Dnes naprostá nádhera.. vyjela jsem autobusem "do hory". Nikdo na mě nemluvil, já jsem nemusela mluvit, jen občas mi ujelo "já se po*eru". Absolutní relax, sluníčko.

Offline barbucha blogger
36345 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 19:47

Mam radost ze zritelnice si konecne prestala barvit vlasy na tu prisernou cernou, a uz ani nenosi pulmetrovy nehty hrajici vsema barvama. Priserny to bylo oboji. Tak snad v pomalu dvaceti letech prisla k rozumu, slava! 

Offline tv
4326 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 19:48

Offline zdensy
1142 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 19:48

barbucha , dvacet, to snad není možné, nedávno byla malá

Offline barbucha blogger
36345 příspěvků moje polička 29. zaří 2026 19:58

zdensy 

Jo jo, i vnoucata nam starnou

(jeste ze my ne )

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. zaří 2026 13:18

Iniciovala som stretnutie troch starších dám, teda mňa a kamarátok s Nitry a z Bratislavy,  s rodinami ktorých sme sa roky stretávali v Chorvatsku. Bývali sme  perfektná veselá partia, ale roky idú, do Chorvatska už nejazdíme, ich muži už zomreli a  my sme už  iba v občasnom kontakte cez Watsap. Dôvodom včerajšieho stretnutia bola interaktívna výstava Van Gogh v Bratislave . Po rokoch sme sa teda stretli osobne, prežili sme úžasný deň , cítili sme sa, ako keby sme sa len nedávno rozišli, pospomínali sme si,  nasmiali sme sa, prešli sme si trošku Bratislavu, posedeli v kaviarničkách, a vyvrcholením bola tá výstava.  Nejaké základné povedomie o maliarovi, samozrejme, máme, ale teraz už vieme aj viac, a aj keď na výstave pochopiteľne neboli origály ,tak reprodukcie, inštalácia  výstavy , sprievodný fílm a zaujímavá  projekcia obrazov si zaslúžia plné uznanie .                               Napísala som, že stretnutie starších dám ? Cha, ako pubertiačky sme sa cítili !

Offline Sweet Potato
40798 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 13:23

Blanka To je hezké. Doufám, že to brzy zopakujete. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. zaří 2026 13:50

Sweet Potato - tak to sme si okamžite sľúbili !

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 14:56

Blanka To je hezký, i jen z toho příspěvku je cítit ta energie;)

Offline Tak Betty
6271 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 15:06

Blanka Jo , chce to víc takových střetnutí .

Offline Pinot Noir
30214 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 15:14

Blanka to se hezky čte! 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. zaří 2026 17:42

Pinot Noir Sweet Potato Tak Betty Karja - ďakujem, mám teraz také živšie obdobie - nedávno spomienkové Brno, teraz toto stretnutie, a o niekoľko dní dorazia na kratší pobyt naši „ Švajčiiari “ a už chystáme taký športovo-turistický  program .Pretože je po väčšinu roka  náš život taký skôr kľudný,  o to viac si užívam podobné vybočenia .

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 17:51

Blanka setkani jsou potreba, s temi spravnymi lidmi to cloveka nabiji energii. Tak at se jich podari co nejvic!

Offline Janulik03
20479 příspěvků moje polička 30. zaří 2026 18:23

Blanka je veľmi dôležité udržiavať tento stav

Krásne sa to číta 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 30. zaří 2026 20:09

Kokoska Janulik03 - ďakujem, a áno, nie je jedno, s kým sa človek priatelí, a keď sa to tak zíde, že máte rovnaký názor na život, na politiku a  zdielate aj podobný humor,  zrazu nejako ani nevadí, že ste už starí .