Renusatko -
krásné a úžasné, já si myslím, že když člověk nějak pracuje , tak to "mládí " zůstává i v tomhle věku. Paní má ráda život. Jinak , jak se začne vše omlouvat věkem jde to rychle z kopce. Tohle bych si moc přála a je to můj cíl, zrovna jsem si o tom dost meditovala, protože vidím v okolí strašný sešup dolů.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
jitřenka Babička mojí kamarádky má 91 a pořád pracuje jako sestra v ordinaci. Posledních deset let teda jen jednou nebo 2x týdně, i když doktorka ji tam chtěla každý den, ale babička prý potřebuje čas na nějaké vlastní aktivity, jako klub turistů a podobně.
Jen prý už odmítá zvedat telefony, protože hůř slyší.
Garfie
jj - hele ty máš zkušenost se sdíleným domovem, nejspíš budu v budoucnu řešit jeden problém o mých dovolených. Potřebuji se postarat o psa, dát mu 2x denně najíst a na noc aby byl doma a nejlépe někdo s ním. Já bych i pronajmutí domu dávala zadarmo, lokalita vynikající, jen kdyby byla tato možnost , existují nějaké servery na tohle zaměřený, nevíš?
jitřenka Jasan, ted jdu na zmrzku :-) ale pak ti napisu sz.
Renusatko to je tak hezky:-)
ja dva dny premyslela, co bych mohla pridat do svych zaznamu za pondeli a utery... az ted pred chvili po milem setkani s teena-s mi to konecne doslo!
mam radost z toho, kolik milych zen, ktere muzu povazovat za sve zname, kamaradky ci pritelkyne kolem sebe mam. jsem za to fakt vdecna.
Syn ve třetí třídě opět vyhrál třídní soutěž v počtu přečtených knih.
(druhý nejlepší má na kontě přesně polovinu) A třídní mu jako odměnu věnovala dvě knížky, dost na míru, to mě hodně potěšilo, je to od ní hezké.
Ovšem u dcery (6.tř.) je jedna trojka z chování a jedna ředitelská důtka (mmch. obě dostaly holky) -a to byli ještě loni považovaní za nejlepší třídu ve škole!!! ![]()
Garfie kolik toho má? jen tak pro info.
Garfie syn je teda velký čtenář![]()
Za co to ty holky dostaly? Vždyť byly polovinu roku doma, ne? Nemůže to s tím nějak souviset?
Léto považuji za zahájené ![]()

viktorka_od splavu Garfie JankaM Renusatko krásné, všechno ![]()
Garfie Mě by taky zajímal počet. Starší je čtenář, resp. když ho kniha zaujme tak čte téměř na jeden zátah, ale je občas problém, něco mu vymyslet, takže má třeba měsíční prostoje. Potěšil mě mladší (2. třída), na jaře se docela rozečetl, určitě zvládnul min. deset knih. Taky dostal za čtení pochvalu.
continuity brrr 60, druhý nejlepší měl 30, třetí pak přečetli kolem dvaceti. On čte hodně, ale zase ne nějak extra, třeba celé dny a noci :-) jako já na základce. Prostě si čte večer před usnutím.
Evaeva Renusatko Těžko říct, ta s důtkou si napsala sama omluvenku za zameškané hodiny, ale zdá se mi, že tam mohlo být ještě něco. Je to jinak normální holka, dceřina kamarádka, její máma je učitelka :-). Navíc si tu omluvenku napsala na den, kdy jeli na výlet!
No a ta s trojkou má obrovské množství zameškaných hodin, ani ne z online (i když to asi taky), ale hlavně když se začalo chodit do školy. Odešla z domu a celé dopoledne někde trajdala, když to prasklo, bránila se, že ji učitelé šikanují, takže ve škole bylo vyšetřování, děti se k tomu anonymně vyjadřovaly....podle dcery je to ale hloupost, nikdo prý na ni nebyl ani náznakem zlý nebo nespravedlivý, takže se zřejmě ukázalo, že si to jen vymyslela.
Garfie Ty bláho, to je výkon. Předpokládám, že chodí do knihovny, ale stejně, nemá ji už přečtenou?
brrr Do knihovny ani nemá průkazku!
My máme docela zásoby a chodí teda do knihovny se ségrou. Já jim zatím píšu seznam přečtených knih, tak jich má na kontě aktuálně 127. Ale teda nemá telefon, to taky myslím hraje roli. K nějakým hrám a tak se tím pádem dostane jen pod dohledem. Víš co, já teď vzpomínala, jak jsem na základce chodila do knihovny každý čtvrtek (jediný den, kdy byla naše venkovská otevřená) a půjčovala si tak 5-7 knih, fakt každý týden. Ale vůbec už si teda nepamatuju, kolik mi bylo, asi už jsem byla starší, to je fakt.
Evaeva ja treba mela v 6.tride dvojku z chovani za to, ze sem odmlouvala a chtela mit posledni slovo a posunkovala na sebe s kamaradkou
tak to bylo doslova napsany ve vysletlujicim papiru, kterej jsme k tomu dostali
711990 Ty jo, to za nás tak drsné nebývalo! I když si teda pamatuju, že na gymplu dostali dva spolážci ředitelskou důtku za kouření ve vyučování.
(bylo to v těláku při nástupu, cigáro měli za zády, ale bohužel stoupal dým.....)
Schvalne to sem opisu:
- pri vyucovani vyrusuje, vykrikuje a skace vyucujicimu do reci
-aby nevyrusovala, je treba ji necim zamestnat
-je netolerantni a neukaznena
-musi mit posledni slovo a vse komentuje
Garfie
jak v Obecny skole!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články