Karja ale behaji i nevidomi, jen maji "vodice". Ale urcite to chce nejaky trenink, sladit se spolu, naucit se pokyny. Takovy lidsky asistencni pes, no.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nám vyprávěl tchán, kam se jako veterinář kdysi dostal, nevim, jestli sem mam psát, třeba jak se dřív vyráběly paštiky... každopádně jako reakci na to se naucil vyrábět domácí a jinou ani nejime ![]()
Ale už je to fakt jinak, v bývalé práci jezdily kolegyně pracovně na jatka, odebíraly tam nějaké vzorky, vyloženě jak to jelo na těch linkách, oblečení si braly svoje (naše laboratorní, vždycky čisté, včetně bot - boty na sál, rouška, čepice přes vlasy, rukavice), a byly z toho doslova v úžasu, jak je to tam čisté, že si to ani nedovedly představit. Ani by je nenapadlo jet tam v nějakém horším oblečení, než našem pracovním, ve kterém jsme chodily do našich laboratoří.
K tem potravinarskym vyrobnam - doufam, ze se to zlepsilo, ze kontroly jsou prisnejsi, normy tvrdsi, suroviny cerstve a kvalitnejsi atd. Jen si nejsem uplne jista, jestli se to vsechno dodrzuje na 100% i v dobe, kdy jim tam neleze nekdo zvenku. Ale obcas si klidne zakusek dam, stejne jako jidlo v restauraci, kde taky do kuchyne nevidim.
Kokoska restaurace mi přijdou rozhodně rizikovější než velkovýrobny
Evaeva jo nebo ty malé cukrárny, kde se to dělá vyceněné vše na koleni. Někdo to může mít punktlich a někdo ne.
Kokoskaja si neumím představit, že kvůli návštěvě si stovka zaměstnanců najednou vezme čepici, když ji jinak nenosí. Navíc ty listerie jsou obří průser. Linka zastavit, vše desinfikovat, prostoj na dny minimálně, škody do milionů a to nemluvím o reputaci a ztahování zboží.
continuity spis jsem myslela mensi provozy, ta "nase" cukrarna byla fakt mala. Ale ani v tech velkych se to asi neda ohlidat uplne, prece obcas nejaky ten prusvih vyplave.
Kokoska jako občas něco jo, ale rozhodně to není programové sypání shnilého ovoce do marmelády, jak se to dělo kdysi.
continuity to doufam!
Evaeva Tak do restaurací jezdíval dřív pracovně můj táta, nic společného s hygienou neměl, a to bylo období, kdy jsme z celého okresu jezdili na oběd na dvě místa, jinam nám to zakázal
to už je snad taky jinak, i když občas co se objeví na potravinách na pranýři, to dost čumím.
myslím, že národu dost otevřel oči Pohlreich.
Těd chodím na oběd do jeho jídelny, tak pevně věřím, že tam to je lepší. ![]()
Jinak teď jsem četla, že KFC doteď nepochodilo tu loňskou kauzu, což je jen dobře, že je národ na to uz citlivější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY