No a PEARL JAAAAAM!!!!
Ty decka narvu babkam, i kdyby nechtely, ja tam proste jdu a konec.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
To je skvělé
Věřím, že to nejhorší máš za sebou.
Tak to je v dané situaci ta nejlepší možná zpráva. Super
.
Taky jsem předevčírem dostala podobně dobrou zprávu, že ačkoliv mě čeká v lednu taky operace, půjde o tu lepší variantu, v kterou jsem podvědomě věřila už od začátku, kdy mi doktorka oznámila nález
.
tak to je dobrá zpráva ![]()
![]()
Si statočná. Držím ti palce. ![]()
Oj no dúfam že všetko dobre dopadne. Drž sa ![]()
Jsi moc statecna! A uplne me mrazilo, kdyz jsem to cetla. Obdivuju tvuj pristup, ja netusim, jestli bych to dokazala ...
Určitě dokázala!
Ony jsou v podstatě jen dvě cesty - rezignace nebo boj. Říkali mi na onkologii, že dost lidí rezignuje. A já je chápu, protože ta hrůza a tlak na psychiku jsou hrozné. Mně před operací doktor na rovinu řekl, že jestli si řeknu, že je konec, tak bude konec. Rakovina, která potkala mě, se bohuže nedá odhalit v časných stadiích. Říká se jí také "tichý zabiják žen".
Držím Ti pěsti, Vendulko!
Vše bude dobré! ![]()
Díky. V dané situaci mám ty nejlepší možné vyhlídky, takže se s tím určitě poperu
.
Díky, Dali
. Určitě bude. Však proti Tobě moje diagnóza skoro ani nestojí za řeč. To Ty jsi ta větší bojovnice z nás dvou
.
Mam radost z dobre zpravy, hodne sil i nadale ![]()
To jsou skvele zpravy! Drz se a bojuj i nadale :) uz sis vsechnu smulu vybrala... ![]()
Dali![]()
, to je moc moc dobrá zpráva. Jsi statečná a silná žena. Těším se s Tebou.
Umím si Tvé pocity představit. Držím pěsti, ať operace dobře dopadne a zotavení ať je co nejrychlejší. A slzy uleví. Já bulím skoro každý den ... někdy ze strachu, někdy ze samoty, někdy vzteky ...
Bude dobře, Zdensy. ![]()
![]()
Díky, já to zbaběle smazala. To bulení uleví, ale to nesmím jít druhý den do práce. Ono mu to snad dopadne dobře, ale ty následky, ach jo.
Nejvíce očistný charakter má asi bulení vzteky, prostě si říkat "A tak to teda ne"!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.