Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 08:05

Dalia Jsi šikovná, na první pokus teda super. To já bych svůj první výtvor (kdysi) veřejně ukazovat nemohla.  A je moc dobře, že se vše obrací k lepšímu, aspoň mám z tvých příspěvků takový dojem. To bude nejhezčí vánoční dárek. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 08:51

Alena_In Děkuji.  Zatím umím jen šálu. Moc bych chtěla uháčkovat trojúhelníkový šál. Snad se mi to povede, A dalším stupínkem bude čepice. 

Já doufám, že se vše obrací k lepšímu. Zítra mám mít třetí chemoterapii, čímž budu v půlce. A za tři týdny mám začít s biologickou léčbou. Věřím, ale občas mám propady. Asi to k tomu patří ... 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 09:45

Letos mi jde vánoční cukroví jak po másle, a to doslova. Koupila jsem v Kauflandu nějaké máslo (měli jedno jediné, německé), o víkendu jsem dělala těsta a pekla vanilkové rohlíčky a včera jsem pekla všechno linecké a mám to jak na výstavu.  S těstem se mi dobře pracovalo, rohlíčky se mi šudlaly jedna radost a linecké mám krásné, vláčné a musí to být tím máslem, protože ostatní suroviny mám stejné jako každý rok. Manžel teda tvrdí, že je to tím, že jsem u toho vypila každý den láhev červeného, ale musí to být tím máslem. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 09:56

Alena_In 

?

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 10:25

dzizisketa 

Dobré víno nemůže škodit.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 11:14

Alena_In nechcem vedieť, čo by som upiekla ja po fľaši červeného Klobúk dolu :-)

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 11:25

Mám radost, včera jsme zaplatili zájezd, dnes balení a večer tradá do tepla. Akorát tedy sehnat plavky, potápěčské brýle a šnorchl v zimě je fakt mazec. By mě nenapadlo, že v dnešní době, kdy je tak snadné cestovat nebude na prodejně aspoň minimální výběr.

Online Emi
1116 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 11:41

Dalia Jsi úžasná  Znáš knížky Dana Arielyho? Na začátku dvou z nich píše o své léčbě. Vybuchla vedle něj světlice a byl hodně popálený, pak se k tomu přidala nějaká infekce a nakonec žloutenka typu C. Léčil se velmi dlouho a bylo to náročné. Kvůli té žloutence si musel rok a půl 3x týdně píchat injekce, po kterých mu bylo hodně špatně. Aby to zvládal, vždy si na ten den půjčil filmy, na které se po injekci díval. Snažil se nezaměřovat se na ty nevolnosti a těšit se na ty filmy. 

A nepotřebuješ něco na pletení a háčkování? Mám doma nějaké příze, které nevyužiju, tak bych Ti je mohla poslat.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 12:01

Alena_In to asi bylo opravdu máslem, protože z něho mám stejný pocit. Když jsem vykrajovala tvary, tak jsem měla pocit, že se mi to v troubě rozplizne, jak to bylo vláčné. Tvary krásně drží a mají výbornou chuť.  Vínem to nebude...já jsem abstinent

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 12:22

Emi Autora, kterého zmiňuješ, neznám. 

Děkuji! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 13:14
Reakce na betsey:

Alena_In nechcem vedieť, čo by som upiekla ja po fľaši červeného Klobúk dolu :-)

​To mě by to po flaši červeného teprve napadlo, že bych něco upekla

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 13:14

Allania ja v tomhle nedam dopustit na decathlon, maj vsechno a furt. Jen kdyby ty prodejny po kazdy sezone neprestavovali...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 13:18
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 21:58

Dalia 

moc držím palce, věřím tomu, že je vše na nejlepší cestě.

wendulka 

též držím pěsti. Určitě bude dobře.

Offline černá káva
2129 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 22:07

Dalia Dali  jsi šikovná. Já když jsem se učila pést, hodně dlouho jsem pletla "květináče"

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 12:07

Torrah Děkuji! 

černá káva Ali, co myslíš těmi "květináči"?

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 12:32

Moje mati mi slibila hlidani, abychom mohli v cervenci na Pearl Jam, tak to je uplne bozi zprava pro me.

Offline černá káva
2129 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 13:14

Dalia Babíčka mi začala např. na 20 očí a já pletla a pletla a najednou jich bylo 25, pak 30, prostě jsem to rozšiřovala, takže to vypadalo jak na řezu větináč

Offline černá káva
2129 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 13:17

Renusatko @Alena_In jaký máte recept na vanilkové rohlíčky, můj straý rodinný je bez žloutku a letos ke mně doputoval se žloutkem - tak zkouším ten. Mám zaděláno a uvidím