ne dneska, ale včera nám udělal radost Mikulášský trolejbus, na který jsme si s dětmi počkali na Terminále MHD... když jsme obešli stanoviště Mikuláše a anděla a odcházeli na parkoviště, potkali jsme dost drsnýho čerta v teplákách, který za sebou táhnul vidle, tak jsem ho ještě ukecala, jestli by se mohl s dětma vyfotit ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Boss právě obdržel jmenování na dalších pět let, což mě potěšilo velice velmi - pod jeho velením je označení "život jako v bavlnce" celkem slabej výraz ![]()
Gratuluji! On je "to Armani", že?![]()
Pristi tyden mam pohovor na novou praci, mam radost, ze me pozvali, a jsem zvedava, do kteryho vlakna pudu s vyslekem... ![]()
Do tohohle! Držím palce ![]()
barbucha Kombinace šéfa a dobrého člověka je ideální![]()
Lilly_Ku super, určitě to bude "radostné" vlákno ![]()
Muj Pavel prostě![]()

Lilly_Ku držím palce a jasné,že budeš v tomto vlákne ![]()
Radostí mám dnes vícero.
Jednak mám konečně za sebou zavedení portu k srdci, díky tomu už mi nebudou rozpíchávat ruce a včera se mi podařilo uháčkovat svou první šálu. Toto těžké období využívám mimo jiné k tomu, že se učím plést a háčkovat.
Barevná je háčkovaný nákrčník, jednobarevná je pletená šála.

Dalia držím pěsti a přeju hodně sil
Edge Děkuji! ![]()
Dalia Sice te vubec neznam, ale vzdycky jsem moc rada, kdyz vidim tvuj nick v tomhle vlakne. Moc ti drzim palce a to hackovani a pleteni ti jde!
Dalia Port mnohé usnadní, tak ať nezlobí! Držím pěsti a myslím na Vás!
Dalia Si šikovná Dali, dobre, že sa takto zamestnávaš, často na teba myslím
.
Dalia Mohla by si ma zobrat do partie. Strikovat som uz asi zabudla (?) a hackovat som nikdy nevedela. Kto ta uci? Alebo len tak sama? Pletene veci teraz letia, o chvilu si budes vediet upliest aj sveter. Je to taky radostny pocit, ked vidis ako ti to rastie pod rukami, ze? Si sikovna
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.