Lama_z_Lana gratuluju ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Renusatko no u nas se slavi jeste jedny narozeniny primo 24.12. Letos to bude hodne narocne!
Lama_z_Lana Alespoň pořádný důvod k oslavě.
Lama_z_Lana ze novopecene matce preju co nejsnazsi sziti s miminem:D
Udělal mi radost slunovrat :)
Kokoska Mně taky. A dneska jsem opravdu rychle nakoupila mnoho dárků a odpoledne si zpříjemnila balením
už to skoro je!
Viděla jsem vánoční tramvaj s andělem ![]()
Lamicka mazačku? ![]()
![]()
![]()

V posledním možném květinářství se mi konečně povedlo sehnat řezanou mimozu
. Vánoce můžou vypuknout už i u nás
.
wendulka Já ji letos dostala poprvé, ještě nikdy jsem ji ve váze neměla. Bylo jí tolik, že jsem ji musela rozdělit do tří nádob, ale ty kuličky jsou fakt krásné.

Krehutka U nás je to poslední čtyři roky od doby, kdy jsem se zamilovala do Farnesiany od Caronu, už tradice. Miluju její vůní.
wendulka Já ji letos dostala poprvé, ještě nikdy jsem ji ve váze neměla. Bylo jí tolik, že jsem ji musela rozdělit do tří nádob, ale ty kuličky jsou fakt krásné.
To je nádhera! Mimózu mám ráda.
Krásný Štědrý večer všem!
Byla jsem v Tokyu na vánočním večírku a jeden Japonec mi oklikou složil poklonu-prý se hned pozná, že jsem Češka, jednou byl na vánočním večírku v ČR a překvapilo ho, jak tam ženy chodí krásně oblečené! ![]()
Mě teda zase překvapilo, jak to Japonky berou ležérně, všichni muži byli v obleku a z žen tam byla jedna starší paní v kimonu (ale ne moc slavnostním), moje velmi šik oblečená kamarádka (kuloty, bílá košile a perly), jedna hezky oblečená mladá holka v černém baletním triku a široké sukni a jinak katastrofa. Byl to velký, oficiální večírek, odhadem tak 300 lidí.
Předtím americká ambasáda, teď pro změnu loučící se britská ambasadorka. Proč taky nemáme takový reprezentanty, sakra! Aspoň jednoho...
https://www.facebook.com/britishembassyprague/videos/1564666263601389/
barbucha To je paráda
.
Prijdu do kancelare a tam mila pozornost. Jako jo ![]()

Ne dnes, ale včera - po skoro roce vyjížďka na běžkách po oblíbené trase v Jizerkách. Byla to slast, nádech, výdech, zírat do stopy a na nic nemyslet! A jako bonus namožený svaly a vytrávený cukroví.
Dnes konecne priniesol muz novy router. Stary sa nam pokazil. Konecne mame zasa wifinu v celom dome ![]()
Micuska No, vidíš, jak je pozorný![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.