Lilly_Ku To je super, když někdo kontroluje správné provedení cviků. Já jsem takhle chodila loni na SM systém...na zpevnění svalů kolem páteře. Byli jsme tam většinou 3-4 a trenér. Napřed to byl trošku stres, že jsem pod stálým dohledem, ale nakonec to bylo dobře. Kamarádka co to cvičila už rok doma podle videa měla úplně špatné návyky, i když si myslela, jak dobře cvičí.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu No tak ta nase cvicitelka mluvila monotonnim hlasem ala "prave dodelavam" a ani jednou se neusmala a cumela porad kamsi do bodu x...![]()
Luna no tak to je na houby... ja prave nad sebou potrebuju poradnej bic a dohled, jako teoreticky bych si tu hodku mohla dat aji doma, ale v realu bych se k tomu nikdy nedokopala.
Dalia Ty jo. Jsi šikovná a líbí se mi ta barevná kombinace
.
wendulka Taková svěže jarní, že?
Když něco tvořím, tak vždy přemýšlím, která vůně by se k dané věci hodila. K tomuto šátku mě jako první napadla zelená Chloé nebo třeba Terrasse à St-Germain.
Napadá Tě, Vendulko, která vůně by se hodila k lila v kombinaci s bílou? Viz foto ... tedy z vůní, které vlastním. ![]()

Lilly_Ku Byla jsi dvakrát a už ti rostou svaly? Tak to musím poučit kolegy ve fitku, něco je špatně
.
Dalia Jo, určitě Chloe nebo Terrase
.
No k téhle mě jako první napadá určitě Insolence a možná ani Euphoria by nebyla špatná
.
wendulka Děkuji, Vendulko, za názor.
Mě napadá La Violette, Lolita, případně nějaké pudrovky (Flower, Love Chloé ...)
Dalia Jo, Lolia a La Violette by šly taky
, ale Flower ani Love Chloe už osobně v lila barvách nevidím.
Objednavala jsem pred rokem detem CD od jednoho interpreta, ktereho znaji ze skolky. Zadna reakce. Deti se cas od casu na CD zeptaly, ale nebylo nikde k sehnani. Pan se mi vcera ozval, omlouval se, ze me v rodine slozitou zivotni situaci. Ze jestli zajem trva, tak mi CD posle. Abych neplatila moc za postovne, tak obycejne, mam mu za CD zaplatit az balicek dorazi! Jsem jak Alenka v risi divu, ta mila vstricnost mi udelala obrovskou radost.
Dalia nebola som opytana, ale okamzite mi udrela do oci 5th Avenue.
slniecko K lila šátku? Nebo k tomu zelenkavému? ... ale mně by se vlastně celkem hodila k oběma. ![]()
Dalia k lila...ale v podste k obom ☺
Mám radost, že mám dneškem za sebou čtvrtou chemoterapii a čekají mě už jen dvě. A také, že už mi započala biologická léčba.
Na druhou stranu přiznávám strach z kontrolního CT, které mě asi v únoru čeká. Nejraději bych na něj nešla. Bojím se, aby se neukázalo, že se ta mrcha ve mně nadále rozpíná. ![]()
Dalia drzim palce. a nerekl pan doktor, ze to bude dobre? tak to bude dobre!
continuity Děkuju ... musí to být dobré!
Dalia nemám ani tušení jak je to těžké, ale zkuste se držet jen toho prvního odstavce.
Přeju jen to nej. A hodně sil. A štěstí. A víru. A úsměv na rtech i v duši. ![]()
Přeju ti, abys i ty dvě zbývající přestála dobře a ačkoliv chápu tvoje obavy, ukládám ti mazat na to CT hned v prvním termínu. Vynecháním/odkládáním nepomůžeš vůbec ničemu. A přeju co nejlepší, t.j. negativní, výsledek!
Dalia Dali
, přeju Ti, abys ity zbývající dobře zvládla, Tvůj strach chápu, ale bude to dobré. Doktoři rozhodně neutěšují, tak když Ti řekl, že to bude dobré, tak to DOBRÉ BUDE.
Hodně štěstí.
Catherinne barbucha Děkuju, děvčata. Na CT samozřejmě půjdu a vím, že nejsem jediná, která před kontrolním vyšetřením prožívá strach. To vše je nápor nejen na tělo, ale hlavně na psychiku. Stále se držím a zvládám to bez antidepresiv a Neurolu. Místo léků mám háček a pletací jehlice, které jsem si naordinovala.
Dost lidí se mě snažilo přimět k užívání uklidňujících léků, ale nechci tělo zatěžovat víc, než je nutné. Možná je to špatný přístup, možná bych necítila ten strach ... nevím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.