Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:51

Korsičanka Nic ine mu nezostalo, lebo som mu furt pilila hlavu. Mala som uz abstak .

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:53

Ale wifi v zimě lepší než fialky

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:56

Korsičanka ANO!  

13490 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 14:59

Micuska A už si sem dej konečně obrázek a svoji dnešní vůni, zlato:) Zajímáš mě!

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:02

Korsičanka Obrazok mam strateny, musim ho pohladat. A dnes mam Iris Ganache z novej vyroby. Je trochu ina.

13490 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 15:05

Ale určitě pěkná. Odřekla jsem ji kvůli Oriental Brûlant - ten se snad nezměnil

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 17:24

Micuska , jak jiná, prosím? Co je posíleno, co je utlumeno???

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 18:18

zdensy Moj povodny flakon ma uz niekolko rokov a vona v nom sa mi zda hustejsia a hutnejsia, hlbsia. Nova verzia ma na zaciatku urcity ton, ktory v tej povodnej nemam. Neviem co to je. Vona mi pripada modernejsia, iskrivejsia. Akoby vyrobyli toaletku ku povodnej verzii. Mne sa tato nova paci viac.

Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 18:21

Micuska , díky za komentář, těším se na medvěda teď ještě víc! Schovávám si z původní vzorek

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 19:36

Ja mám skúsenosť s Guerlainovskými exkluzivkami, že časom ešte "dozrejú" (k lepšiemu). Asi idú na dračku a nemôžu im dať toľko času vo výrobe. Ja som Iris Ganache teraz nebrala, ani pôvodný mi nesedel, proste nebol "pre mňa", ale som celkom zvedavá, čo to nebude tiež tento prípad. Daj - ak ťa napadne - vedieť tak o 3-4 mesiace, či "sadol", alebo či ostal taký ako teraz.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:19

Micuska Nemůže to být opravdu tím "zráním"? Já mám doma skoro celý původní flakon a zdá se mi jiný než když jsem ho koupila. Teď mi přijde též hustější a hlubší. Nepřijde mi nějak změněný zkažený, ale trochu silnější intenzita. 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:31

Renusatko Toto ma napadlo ako prve. Prave preto som pisala, ze povodna ma uz niekolko rokov. Asi zreje ako konak v sude.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:36

Micuska Já jsem to nedávno v některém vlákně psala, že jak nemusím "syslit", tak jsem ji vytáhla po dlouhé době a až jsem se v začátku lekla, jak byla silná a některé složky hodně vystoupily. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:47
Reakce na Micuska:

Moj povodny flakon ma uz niekolko rokov a vona v nom sa mi zda hustejsia a hutnejsia, hlbsia. Nova verzia ma na zaciatku urcity ton, ktory v tej povodnej nemam. Neviem co to je. Vona mi pripada modernejsia, iskrivejsia. Akoby vyrobyli toaletku ku povodnej verzii. Mne sa tato nova paci viac.

​To je zajímavé. Mně obnovená Iris Ganache vůbec nepřijde modernější ani jiskřivější než ta původní. Naštěstí. Ani jsem zatím nezaregistrovala žádné ohlasy v tomto smyslu od svých parfémových přátel. Pořád je to ten hutný kostac s čokoládou a s neobvyklými, hypnotickými tóny. Začátek má lehkou stopu svěžesti, kterou mé archivované verze už nemají a mít nemohou, ale není to pro mě něco nového, pamatuju si to i ze začátků těch archivovaných parfémů.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:51

domenica vieš čo, ale trebárs taká beluga dostane ten pravý "kožený" podtón fakt až po nejakej dobe. A to mám medvieďatá z niekoľkých rôznych porcovaní.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:54

slniecko 

To je fakt. To zrání parfémů nezpochybňuju ani náhodou. 

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:08

domenica Vidis, prave si mi vysvetlila ten ton na zaciatku. To je ta iskrivost o ktorej som pisala. Cerstvu IG som nikdy nemala a ani nepoznala. Flakon som kupovala az po ukonceni vyroby. Je to stale Iris Ganache, ale ked ju porovnam s tou, co doma mam, tak dojmy som uz popisala. Paci sa mi viac a tesim sa na buducorocnu zasielku.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:47

Gatita Já dnes s rodinou  počasí nebylo ideální, ale dobře, že jsme jeli!!!

Offline vanilka
2185 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 17:46

...že je venku vánice!! Konečně bílo

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 30. prosince 2017 19:19

vanilka Ale zítra se má oteplit a bude po pohádce