ještě asi před 5 lety jsem krutě nenáviděla zimu, a proto jsem si řekla, že jediná možnost, jak z toho ven, je najít si na zimě něco fajn... takže dneska mi udělalo radost neplánované lyžování a pak výborná večeře, včera jsme si užili bruslení a ve středu jsem se vyhrabala do lesa na nordic walking, kde to nejdřív vypadalo, že zmoknu, ale v půlce vylezlo sluníčko, takže poslední týden byl ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já mam tak krásnej horoskop na iDnes![]()
Radost mi udělal můj první vlastnoručně vyrobený šátek. ![]()

Dalia
ten se povedl!
Dalia Teda Dali, klobouk smekám. Ten je.![]()
Friga černá káva Děkuji!
Chtěla jsem šátek v jarních barvách, takový veselý. Ale ač jsem zvolila celkem jemnou přízi, tak šátek je teplý. Dá se nosit i teď k bundě, nebo si ho doma přehodím přes ramena místo svetru.
Další, který mám v plánu, bude v lila barvě s bílou a bude z jiného materiálu - bavlna + 60 % bambusové viskózy. Tím pádem bude mít chladivý efekt. A vzor bych u něj chtěla složitější, tak snad se zadaří.
A mimo háčkování i pletu. Napadlo mě zde založit vlákno věnované pletení a háčkování. Jsou zde stejně "postižené" dámy? Musím říct, že na háčkování či pletení se může vyvinout slušná závislost.
Dalia To tady je,snad Šití,pletení...Někde v zálibách. Máš trpělivost,je pěkný.
Mě momentálně těší vůně žlutých tulipánů ve váze. Ááách!![]()
rozarka Potrefenáhusa Děkuji!
S dalšími výtvory se tedy přemístím do příslušného vlákna.
Chcu letos chodit dvakrat tydne na pilates, byla jsem zatim dvakrat a uz mi rostou svaly a rysuje se bricho! ![]()
Lilly_Ku Rostou svaly? To děláš blbě![]()
Mutziputzi fakt? Jako pozoruju to celkem se zalibenim
, pekne se mi vyrysovaly ruce...
Lilly_Ku Má dělat lakový ty éterický dlouhý svaly, lean muscles prostě, to by se mi líbilo, ale pilates mě brutálně neba.
Mutziputzi jako ba neba jsou kategorie, kteryma se bohuzel nemuzu zabyvat (ale celkem chapu), dve vyhrezly plotynky v bederni pateri... tak se na tom snazim najit neco hezkyho ![]()
Mutziputzi jinak ja sem etericka, nevidis profilovku?!
Lilly_Ku dvakrat a uz take vysledky?Aby som sa zase na ten pilates po dlhej dobe vyhrabala.
PS:o eterickosti niet pochyb ![]()
Mutziputzi jinak ja sem etericka, nevidis profilovku?!
No právě, bodybulding neni nic pro tebe![]()
Lilly_Ku Ja tomu verim, ze je to hned videt, taky jsem to cvicila, ale doma me to uz nebavilo a pak jsem sla na lekci, kde jsem si prisla jak na uspavani hadu. Malem jsem tam usnula, hruza! No ale tak zkusim zas obcas zacit, je to prospesny, to jo.![]()
Luna ja prave chodim do kurzu v malych skupinach, je nas tam treba sest, cvicitelka furt opravuje a dohlizi a za hodinu mam fakt dost.
Luna chodila jsem na podobný lekce. hlavně ta ženská furt žvanila
ale párkrát jsem zkoušela podle nějakých videí a to bylo super, akorát já nejsem schopná cvičit a koukat na monitor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.