Vyšlo mi výběrko. A navíc mi vyšli vstříc s nástupem až v září ![]()
Pár měsíců to teď bude peklo, ale mám radost.
Vyšlo mi výběrko. A navíc mi vyšli vstříc s nástupem až v září ![]()
Pár měsíců to teď bude peklo, ale mám radost.
Lama_z_Lana Super, gratulace!![]()
A ja jsem zjistila, ze mam fakt pekny zada a poprve v zivote si na sobe taky neco pochvalim.
Lama_z_Lana tak to je super
tak držím pěsti, ať vše v pohodě zvládneš
Lama_z_Lana Gratulujem
Určite to v pohode zvládneš.
paktofonika Díky ![]()
Lama_z_Lana to je skvělý![]()
Lama_z_Lana
skvělé.
Lama_z_Lana super,blahozelam ![]()
Díky všem :) Snad se mi tam povede dobře. Bude to skoro stejná práce, co dělám teď, jen jiné pracovistě. Ale přibude mi jedna podstatná věc, ze který mám trošku obavu. Ale časem se snad otrkám.
Lama_z_Lana Taky se připojuji s gratulací. Jsi dobrá
.
juchú! mám hotový daňový přiznání - i se všema těma hlášeníma a přehledama ![]()
tlačila jsem to před sebou dlouho, a dneska se mi konečně podařilo překonat sebe sama a lehnout do toho ![]()
RoSa Tak to závidím, já jsem si dala deadline do zítřka. Takže dneska jsem na to samozřejmě ani nesáhla![]()
Lama_z_Lana Blahopřeju
.
Luna
Zlepšuješ se :-).
Lama_z_Lana gratuluji, to urcite pujde.
Pásly se zebry v chráněné oblasti, pásly se zebry v rezervaci...
coralline jede jede postovsky slonicek jede jede postovsky slon :D
coralline To je skvelé.
Hlavu mám jak riditka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.