999 Dobře vychovaná ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
whiskas nonemy Tak říkat si to můžeme, že jsme ji dobře vychovali...:-). Ale řekla bych, že u ní má na její životní postoje dost zásadní vliv školka. My si ji vybrali proto, že jsme to měli 5 minut, ale ona byla velmi speciální. Chodily tam děti zdravé, mentálně postižené, slepé... A dcera si odtud odnesla jak soucit, tak i naprosto přirozené chování k postiženým.
wendulka Tak vidíš, jak dobře to zvládla
Ať se dál pěkně hojí, já v 89. za měsíc a týden už demonstrovala na Václaváku
, tak ať je to stejně dobré!
Korsičanka Díky
. Už jsem zpátky a ségra vypadá opravdu dobře, i když jizva na břiše jí samozřejmě bolí, ale nechodí nijak ohnutá nebo tak. Až na místě jsem zjistila, že zákaz návštěv byl včera zrušen, což mi teda taky udělalo radost, že jsem jí nemusela hnát na chodbu a proběhlo to v klidu na pokoji. Teď už to bude určitě cajk
.
Skvělá zpráva, ať už jsou jenom takové!
dynda Děkuju!
Nejlepší pocit je, když ti začne být dobře poté, co ti bylo hodně špatně.
To jsem byla skoro v rauši. Ale nezažila jsem to co ty.
Přeji hodně zdraví.
Tak Betty Pomalu to špatné a bolestivé po poslední chemoterapii ustupuje. Není to ještě úplně ono, ale lepší se to. Dnes už se cítím optimisticky, včerejšek jsem v slzách protrpěla.
Děkuji za přání.
Nevím, kam s tím, tak to dám sem :-). Dnes jsem na ulici potkala tak krásný pár, že jsem se jeste dvakrát otočila. Dvojice tak 70 +, ale fakt nádhera. Oba v černém, paní k tomu mela LV v monogramu a neuvěřitelný brýle. Krásné platinové vlasy. Byla elegantní, ale na nohou měla kanady :-). A pán měl taky šedé vlasy, trochu mi připomínal Kaplického. Vedli se za ruce a smáli se na sebe... Hned mi udělali hezčí den.
A taky jsem si řekla, ze bych takhle s manželem chtela za 20 let vypadat :-).
999 Ty s manzelem (sice ho neznam)...Ale vy tak urcite vypadat budete!
A taky me vzdy potesi takovi lide, akorat tam u nas to po venku moc nechodi.![]()
Luna Hrozně se mi líbili... Jen mám takové podezření, že to byli cizinci :-).
Jaro!
Jarní povětří, sluníčko a zpívající ptáci. Hned ráno, při procházce se psem, jsem si to užívala.
Už teda včera, ale největší radost za poslední asi 3 roky: Moje segra dostala konečně nový kyčelní kloub a chodí, sice o berlích, ale chodí, neposkakuje po jedný noze a není u toho bolestí celá zkroucená s grymasou v obličeji.
Děkuji všem doktorům na Bulovce a možná jí už ve středu pustí domů. ![]()
74SLena
Ať jí to šlape!
74SLena Často je to opravdu obrovská úleva. Taťkův kamarád (70) má kyčle i kolena. Jezdí na kole a běhá po lese. Předtím to byl důchodce s berlema, teď akční chlap.
Poslala nám video jak si to štráduje po chodbě a nejdřív se mi nechtělo věřit, že je to segra - ta osoba co šla krásně narovnaná a čím víc se blížila, tím víc bylo jasný, že je to ona. Normálně jsem u toho videa spustila slzy jak krokodýl a koukaka na to asi 10x
74SLena To je krásná zpráva! A jak už zanělo výše - ať jí to šlape! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.