coralline Já nepudu na koledu, na koledu nepudu...to si radši při pondělku v pelechu dýl pobudu ![]()
Taky mám radost!!! :-)
coralline Já nepudu na koledu, na koledu nepudu...to si radši při pondělku v pelechu dýl pobudu ![]()
Taky mám radost!!! :-)
coralline Panebože
![]()
Jo a kdybyste mi prosím pomohly uklidit u Bankovků, nebo dnes nic neudělám ![]()
Dnes hezká práce, při níž mě šéfová taky jednou i hezky zachytila.

dzizisketa tú prácu nepokryte závidím.
Garfie Už máš uklizeno? My jsme to uklízely ve dvou nejmíň půl hodiny ![]()
dzizisketa To je nádhera!
ááááááááááááááááááá je po klidu - vetřelci právě dorazili! ![]()
Jinak žádný překvapení, je to kluk s holkou, každej zvíci téměř tříkilovýho prasiska ![]()
Mladý pán mi to zrovna - celkem pevným hlasem - sdělil, s tím že tam byli už od včerejška, ale "radši mi nevolal, abych nevotravovala každejch pět minut", z čehož usuzuji, že ho otcovství (zatím) nijak nezměnilo.
barbucha gratuluji!
barbucha Gratuluji. Klid ještě chvíli bude.
barbucha Gratulujem!!!
barbucha skvělá zpráva, taky gratuluju!!!
barbucha Ty jo každej tři kila, tak to mladá paní podala doslova heroickej výkon
. Velká gratulace samozřejmě
!
Díky všem gratulantům ![]()
Zítra se na ně půjdu mrknout, jsem zvědavá komu budou podobný... totiž když se narodil mladej pán, vypadal úplně přesně jako můj děda, což bylo poněkud úchylný
No, aspoň bude nějaká legrace ![]()
barbucha Gratuluji. Budete mít pěkné velikonoce. A veselé.
barbucha Moc gratuluji! ![]()
barbucha Gratuluju!
Zaroven jsem strasne rada, ze uz mam tohle "za sebou"![]()
barbucha Gratuluju ![]()
Moc gratuluji, to je paráda
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.