barbucha gratuluji!
a hele jaci trpaslicci? na dvojcata je to solidni vaha. moje dite ani jedno nemelo pres 3kg a to tam byly kazda sama.
barbucha gratuluji!
a hele jaci trpaslicci? na dvojcata je to solidni vaha. moje dite ani jedno nemelo pres 3kg a to tam byly kazda sama.
barbucha jste krásně sarkasticky nad věcí, gratuluji!
barbucha Náhodou, já myslím, že vnoučata si člověk užije víc než děti. Nemá je totiž pořád
. Dvojčata to je navíc větší sranda. Kamarádka má taky kluka a holku a jsou to parťáci.
Já jsem moc ráda, že má brácha děti až teď, když moji kluci už jsou velcí a na vnoučata ještě času dost. Neteře si užívám. Hlavně tu malou, umazlenou roční.
Ale jo, na dvojčata to jde, akorát jsou prostě objektivně miniaturní, no. Jejich otec se nevešel do novorozeneckejch oblečků...
Hrdý otec mě dneska označil dokonce za cynika ![]()
Tak určitě jsou vnoučata lepší... ale jak říkal jeden můj známý: Má to jen jednu chybu - musíte mít nejdřív děti! ![]()
barbucha
to je dobré.
Tak určitě jsou vnoučata lepší... ale jak říkal jeden můj známý: Má to jen jednu chybu - musíte mít nejdřív děti!
![]()
ale mně se ty malý mimina zdají prostě hezčí, než obříci:P
viktorka_od splavu to vis, ze jo, takovi kralicci a navic se pozdeji tolik nepronesou, clovek usetri na satech. same pozitiva a socialni jistoty az do chvile, kdy MUDr. zacne prudit, ze nepribyvaji. ale to neni problem babicky obvykle.
barbucha dočítavam až teraz,takže blahoželám a drobcom prajem krásny život.Ten budú mať určite,keďže majú takú skvelú babičku s Otíčkom.
Děkuju! Sama jsem zvědavá, jak bude Otíček reagovat. Doufám, že nebude žárlit. Ale s tím se radši případně přesunu do chlupáčů...
barbucha náš pes byl z prvních dní s miminem dost vyvedený z míry, asi se divil, co to přitáhli domů za divný štěně. Dodneška nevíme, jestli občas žárlil nebo kontroloval, aby dítěti neubližovali, ale rozhodně chtěl být u všeho, co se s malým dělalo. Teď si radši někam zaleze, ale i tak jedním okem občas zkontroluje situaci.
koncert joan baez
a 77 chci rozhodně vypadat jako vona
Chudák druhá babička tam kolem nich extaticky poskakovala (její první,no
) a neustále ze mě tahala nějaký vyjádření o jejich nadpozemské kráse, což se musím přiznat, že šlo poněkud ztuha... zvlášť když sundala čepičku, abych mohla obdivovat Oliverovu bujnou kštici, a já tam nad těma třema vlasama na holé lebce stála v němém úžasu, prakticky neschopna slov
A eště se na mě mračil, klacek jeden. Adélka si mě ani nevšimla, neb si zrovna žrala ruku.
![]()
![]()
![]()
barbucha také gratuluji. ![]()
barbucha gratulujem ![]()
a babičkino prvé vnúča no.... moja mama zobrala ako osobnú urážku, že chceme pre dieťa kúpiť bazárový kočár, že teda ona ROZHODNE nebude voziť svoje prvé vnúča v inom ako novom kočári ![]()
betsey pokial ho chce zaplatit, tak by som poslala odkaz na nejaku Mutsy bratru za 25tisic ceskych korun - ono ju to prejde, pocitam, ze si predstavuje cenu noveho kocika tak tak ekvivalent k 5-6 korun ceskych.
jeden z dovodou preco som pre prve dieta mala bazarovy kocik bol, ze ho silou mocou chcela platit babicka, ale ta mala len omedzeny rozpocet.
continuity áno, tak nejako si to predstavuje. A keď som jej povedala, že bazárové kočáre stoja tak 200 eur a tie čo si mi najviac páčia, tak okolo 400 eur, tak už ju to trochu prešlo :-)
Ja chcem bazárový hlavne z ekologického hľadiska asi, už raz je to v obehu, tak načo kupovať nový, keď aj tie bazárové vyzerajú stále ako nové a naviac stoja tak polovicu?

tak toto mi udelalo radost o vikendu, nez jsme vsichni lehli s chripkou. jela bych hned zpet.
continuity Haus? Taky jsme letos byli. Mám to tam ráda.
continuity A zazvonili jste v chaloupce na zvoneček? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.