Kukadelníka vzali do školky.
Je to sice slabší ročník (teď prý po pár letech teprve nastává další baby boom) a moc velkej nával opravdu nebyl, ale stejně se mi ulevilo.
Kukadelníka vzali do školky.
Je to sice slabší ročník (teď prý po pár letech teprve nastává další baby boom) a moc velkej nával opravdu nebyl, ale stejně se mi ulevilo.
...a má to spočítaný - vzdělávací proces začne.![]()
Tak on už dávno začal. V jeslích se ti prckové taky zrovna nenuděj. Pěkně je tam cepujou. ![]()
Tam jsme to ale mohli alespoň trochu ovlivnit datem podání žádosti a mou prací. Školka je prostě loterie.
Gratulujem! Slabšie ročníky sú super, škôlky sa musia trochu viac snažiť. Držím palc, aby sa mu dostala fajn vychovávateľka.
Už v pátek. Druhá dcera krásně hrála na Noci kostelů. Tolik chvály jsme vyslechly..![]()
Co? Vy máte dvě hudebně nadané děti v rodině? Tak to si ale zaslouží obdiv
.
Díky! Ano, obě, ta starší je asi nadaná víc, ta i skládá a zahraje téměř cokoliv, co slyší, na cokoliv, co vezme do ruky, naposledy na heligonku. Jak říká manžel - nadané a šikovné po mamince![]()
...že mi dnes jeden krásnej chlap řekl dobrý den
a ještě se na mě hezky usmál![]()
On totiž nezřídka v jedné ulici často maká venku, takže štíhlý, vysoký, a opálený z věčného pobytu na slunci tak, že mu jeho modré oči ve tváři vyloženě svítí.!
Už jsem to konečně finalizovala a je rozhodnuto, letos v létě strávím měsíc v Japonsku! Hokkaidó, I am coming!
Mám docela radost z výsledků kontrolního lékařského zákroku, který jsem před necelými třemi týdny absolvovala, ale dozvěděla jsem se to až dnes. Sice z toho nejsem úplně venku, takže to podle pana doktora chce ještě jednou šest měsíců hormonální léčby, ale momentálně už se nemusím obávat operace, která mi ještě před půl rokem hrozila, což je pro mě rozhodně dobrá zpráva
.
gratulujem
!
To je naozaj dobrá správa, viem si predstaviť, aký kameň Ti spadol zo srdca. ![]()
Japonsko je nádherné, rozhodně stojí za to si jet si tam vychutnat přírodní a kulturní krásy! Japonské zahrady a parky jsou pak vlastně jen jednou z mnoha věcí, které člověka v Japonsku nadchnou.![]()
Moc se těším a už začínám spřádat plány, jaké si s sebou vezmu parfémy!![]()
@wendulka - To je skvělé, určitě se Ti muselo moc ulevit! Tak ať ještě jde hezky rekonvalescence! ![]()
To je skvele! Ja tam letos jedu na dovolenou, ale mesic bych si taky nechala libit. A jak je v Cine? Je to veliky kulturni sok? Ja mam s cinany taky zkusenost (Singapur) a obcas to teda bylo dost narocne :-)
Tak to je paráda, kam do Japonska vyrážíš?
Já jsem už v Číně dlouho, takže kulturní šok jsem měla asi jen když jsem sem přijela poprvé, ale stále mě tu spoustu věcí dokáže překvapit. Čína je země plná překvapení, určitě to tady člověka nezačně nudit. Což prý naopak Singapur dokáže docela rychle. Žila jsi tam delší dobu?
No to mi povídej. Ne, že bych měla nějak strach z operací obecně, ale tahle by dost zásadně ovlivnila můj život.
slniecko: Díky.
Chantal: Přesně tak. Díky.
Jinak já tebe a foxy hrozně obdivuju s těmi cestami a dokonce dlouhodobějším žitím v Asii. O Japonsku si moc ráda čtu a i když mám cestování letadlem ráda, tak jen na kratší vzdálenosti. Tolik hodin v letadle by asi byla moje smrt, byť kvůli něčemu tak zajímavému.
já mám radost, že zásilka z Fragrancedirect dnes nečekaně, ale v pořádku, dorazila.
Dále mám radost, že když jsem si chtěla včera objednat osušky a doprava zdarma byla od 2 tisíc, tak jsem přesvědčila kolegyně, že taky něco potřebují a objednávka za 8+3+4 tisííce dorazila dnes !!!!
Ani ne za 24 hodin od objednání jsem vybalovala krabice velikosti šatních skříní.
A odkud jsi objednávala? Plánuju teď taky upgradovat koupelnovou výbavu - ručníky a osušky...
Zatím jsem tedy měla v plánu nejpíš od Matějovského...
Kdepak, moc drahé
vyprodejskladu.eu
včera mělí ještě slevu. Mám od nich 2 x povlečení, bavlnu, fakt dobrý, bambusový ručníky a osušky úžasný.
I Guru objednávala
prověřený máme ještě Jimi.cz
Jo, prostěradla jersey 190g/m, moc slušný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.