Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 26. června 2015 22:47
Reakce na RoSa:

Ten je nádherný! Nikdy som roháča "na živo" nevidela a asi ani tak ľahko neuvidím - u nás nie su dubové lesy, škoda.

Keď ho vidím, spomeniem si na  Sekorove rozprávky o chrobákovi Truhlíkovi

... no keď to takto pôjde ďalej, tak o pár rokov ho nájdeme naozaj  už len v rozprávkach

Offline barbucha blogger
35478 příspěvků moje polička 27. června 2015 10:10
Reakce na RoSa:

Sis pořídila novýho mazlíčka? Kde má vodítko? 

Offline Trillian
177 příspěvků moje polička 27. června 2015 21:36

Dnes som sa parádne vysaunila, najskôr som bola v Keltskom saunovom svete úplne sama, neskôr pár ľudí pribudlo, ale aj tak sa mi podarilo byť v danej saune vždy sama. Nemalo to chybu, cítim sa po náročnom týždni ako znovuzrodená.

A tiež mi urobilo radosť, že som nemusela ísť do starej práce, kde ešte robím na dohodu, lebo mi napísali, že to zvládnu. (Nie som asi taká nepostrádateľná, ako som si myslela. )

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 08. července 2015 19:58

Dneska sem potěšila samu sebe v tramvaji. Sedim, čumim z okna, přede mnou nějakej chlap, od pohledu tipuju dělňas. Pořád se tak nějak ošíval a na Masaryčce se najednou otočil přímo na mě a něco povídá. Já poslouchala hudbu, tak sem vyndala jedno sluchátko a ptam se, jestli něco potřebuje. A von na to: "bych tě vylízal." Já čumim jak husa do flašky, sem se snad přeslechla nebo co. A von pokračuje: "... a ty taky vypadáš, že bys mi pěkně pokouřila, micino." To už mi bylo všechno jasný. Z hlubin svejch útrob sem vyškrábla to nejzazší pohrdání, jakýho sem schopná,  a já, která sem jindy až za ušima podělaná, když sou na mě pouliční týpkové sprostý, sem procedila skrz zuby: "Votoč se zpátky než ti jednu fláknu, ty zmetku."

S nefalšovanym údivem v tom svym debilnim ksichtě se fakticky poslušně votočil a až do mýho výstupu zůstal jak pěnička. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 09. července 2015 08:22

Asi si myslel, jak ti nelichotí. Kde se tohle bere   . Ale jsi dobrá, já bych nejspíš zůstala v hlubokým šoku.   (Když jsem začala číst, tak jsem si já naivka myslela, že ti pochválí parfém nebo tak něco...).

Online andry spravce
2934 příspěvků moje polička 09. července 2015 09:48
Reakce na moudjahidine:

dovolím si jednu frázi, co nemám ráda, ale sem se krásně hodí: dobře ty!

Offline horse_66
155 příspěvků moje polička 09. července 2015 10:05
Reakce na evik77:

Asi si myslel, jak ti nelichotí. Kde se tohle bere   . Ale jsi dobrá, já bych nejspíš zůstala v hlubokým šoku.   (Když jsem začala číst, tak jsem si já naivka myslela, že ti pochválí parfém nebo tak něco...).

No, já jsem na tom přesně stejně . Taky jsem si myslela něco podobného, že to bude něco veskrze pozitivního, co bude chtít ten "milý" spolucestující sdělit. 

To je opravdu OTŘESNÉ .    Vůbec nechápu ty mozkové pochody.  Jsou-li tam vůbec nějaké...

Jo a přidávám velkou pochvalu za statečnost a pohotovou reakci.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 09. července 2015 14:53
Reakce na moudjahidine:

Ty si bola pohotová . Zvládla si to elegantne.  Ale, čo sú to dnes za ľudia???  To by som fakt ani v najhoršom sne nečakala.

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 09. července 2015 20:49

Já se sama divím, kde se to ve mně vzalo. Ovšem tohle nebylo poprvé, v tramvaji se mi něco podobnýho stalo předtím už dvakrát. Jeden seděl na sedadle za mnou, nakláněl se ke mně a tiše opakoval "vylížu tě jako nikdo" a ten druhej seděl přes uličku u dveří a při výstupu mi nečekaně nabídnul felaci. Jednou jsem zbaběle utekla, podruhý jsem slušně odmítla. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 09. července 2015 22:27
Reakce na moudjahidine:

Seš statečná holka. Jen si říkám, před čím vším mám ještě dcery varovat?

Offline 74SLena
468 příspěvků moje polička 10. července 2015 03:16
Reakce na moudjahidine:

Tak tomu jsem se od srdce zasmála. Mě kdysi jeden takový - okolo furt chodil, koukal, nervozní byl a najednou to z něj vypadlo: Máte hezký prsa.

Já na něj docela takový vostrý: Co prosim!

On skočil celej bílej do prvního autobusu co přijel, ani se neotočil. Taky jsem měla ze sebe radost, že jsem nezrudla, nebo do toho autobudu nevlezla já.

Offline barbucha blogger
35478 příspěvků moje polička 10. července 2015 09:06
Reakce na moudjahidine:

Obávám se, že kdybys na tu laskavou nabídku odpověděla "Tak jo!", že by se v dotyčném gentlemanovi krve nedořezal  aneb silácký řeči jsou taky úchylka...

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 10. července 2015 09:31
Reakce na barbucha:

To mě napadlo, ale pak jsem si řekla, že možná je to větší magor, než si myslim. Co kdyby se pak vážně dožadoval naplnění?!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. července 2015 12:38
Reakce na moudjahidine:

Musela bys odstoupit od smlouvy pro nepřekonatelný odpor

Offline barbucha blogger
35478 příspěvků moje polička 10. července 2015 20:15
Reakce na moudjahidine:

Pochybuju. Ten by se utíkal domů vybrečet, impotent  

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 12. července 2015 10:06

Obrovskou radost mi udělal včerejší výlet s rodinou do Prahy, bylo na to počasí jak dělané, slunečno, ale ne horko, prošli jsme od Staroměstského náměstí přes Karlův most na Kampu, potom lanovkou na Petřín, výšlap na rozhlednu a následně příjemná procházka přes Hradčany na výstavu Večerníčku do Valdštejské jízdárny. A pak šup na metro a tradá vlakem domů. Opravdu to byl moc krásný den - zakončený návštěvou Sephory na hlavním nádraží .

pro náťa66 - nakonec jsme na tu výstavu vláčků nešli, protože tam je prý ta expozice natolik rozsáhlá, že prohlídka trvá 2-4 hodiny a to mi přišlo škoda, když bylo venku tak krásně. Takže tam se chystáme, až bude třeba na podzim horší počasí

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. července 2015 10:29
Reakce na vanilka:

chápu a potvrzuji, že ty vláčky zaberou celé odpoledne.

včera bylo opravdu "výletové" počasí a byla by škoda  toho nevyužít, no výšlap jste si udělali krásný

I s tím zakončením

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 12. července 2015 10:52

Jo a abych nezapomněla, velkou radost mi také udělalo, že jsem tam v těch davech lidí cítila krásné dámské vůně, většinu jsem neidentifikovala, ale to nevadí , poznala  jsem jen např. Lacoste pour Femme, Chance eau Fraiche a asi 3x Shalimar . Pro vás je to běžné, ale tady u nás, na maloměstě, to bohužel opravdu není pravidlem, že žena voní . O to víc jsem si to v Praze užívala!!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 14. července 2015 22:11

Dcera mi volala, že vyhrála táborovou talentovou soutěž. Ještě, že ta druhá je na jiném táboře a nemohly si konkurovat.

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 16. července 2015 17:40

Potěšilo mě, že včerejší oslava k 15.narozeninám syna byla moc fajn a že měl velkou radost ze všech dárků. Na adresu Joop Nightflight se vyjádřil, že je to hodně dobrý .