barbucha jsem se tak ve vzpominkach prenesla o presne 4 mesice zpet :D jak rikas, zaslouzila babicka jiz jednoho vnoucete to brala stoicky, zatimco moje lamat byla u vytrzeni a byla uplne nejvic nadsena...coz je doted :D maji pekne jmena, deticky :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
...mazanec.
Upekla jsem prý krásný a moc dobrý.
Teda - můj muž říkal, že je jak od jeho babičky, že když si kousnul, že se úplně vrátil do dětství...
![]()
Miru Kde furt berete ty chlapy, co vam vsechno chvali???![]()
![]()
...kdo řekl že furt a všechno.?...![]()
Luna jdu příkladem![]()
kytice od muze jen tak.![]()
únikovka Kukaččí hnízdo. fakt dobrý, doporučuju
Neskutecnou
![]()

999 sice jsem tak 15x zazila server error, ale povedlo se
uz to mam v mailu.
jinx Když musíš, tak musíš...
.
999 booking na kveten-cervenec zacinal v deset, po chvili uz vse rezervovano.
Rozkvetlé fialky, které jsem viděla na procházce se psem. Letos poprvé. ![]()
barbucha ... neb si zrovna žrala ruku...
(vydej to, koupim si to! )
Znovu vyšla oblíbená kniha mého dětství!
Mám ji doma celou potrhanou, dětem ji prakticky nepůjčuju, takže dneska jsem jim koupila vlastní vydání. Pokud vím, tak vyšla poprvé od roku 1974. Teď ještě kdyby mi někdo vydal Ondra a tři Marťánkové :-)

Vsadím se, že tu potrhanou si necháš pro sebe (vzpomínky) , ať si děti upraví svoji vlastní ![]()
Samantha No to je piš!!! :-) Ta už je teď na polici kam nedosáhnou....![]()
Maminka má dnes 80 rokov, teší ma, alebo lepšie napísané, som prešťastná, že ju mám, že je zdravá, sebestačná, stále rovnako aktívna ako v mladosti. ![]()
Garfie Ale to je pěkný, tu neznám, ač Macourka s Bornem žeru od dětství. Zakoupím neteři.
S tou knížkou pro sebe a novou pro děti, mám to stejně. Neteři se líbí Trnkova Zahrada, poprvé jsme četli z mé stařičké, ale hned jsem zakoupila novou pro ni, aby mi tu starou nezničila (holt jsem sobeckej Herodes, no)
milacka to je pekne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.