tina Mijuju, aké milé...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Po strapacich s vracenim do COS i Allsaints me moc potesila jednoduchost vraceni do Asos. Dokonce na poste znali odpovedni zasilku..! Ani nechteli kod..!
Celkem mě potěšila návštěva u nových potomků. Jsou sice pořád malí a ani pozdravit neumějí, ale to se snad časem poddá.
Ovšem někdo mi vyměnil syna, původně cynika par excellence... poprvé jsem doufala, že jsem se jen přeslechla, ale další pokračování mě nemohlo nechat na pochybách - svoji dceru skutečně oslovuje "moje princezno"
a synka označuje za "zlatíčko". To je naprostej konec naší rodiny a moje snahy i pověst jsou v troskách. ňuňuňu! ![]()
barbucha nechystate se napsat knizku? Vase literarni zpracovani soukromych historek me fakt bavi.
barbucha Má šestinedělí, až se upraví hormonální hladina, vrátí se ti cynik zpátky...
.
Ale to jsou pořád ještě příčetná oslovení, tohlecto!
Dokud nešišlá a infantilně se nepitvoří... to by mohl být další level. ![]()
Jo a s tou knížkou by to nebylo o věci, utrhala bych ti ruce, s požitkem četla stále dokola, a na Vánoce bych podarovala široké okolí. ![]()
zatim dobrý... důvod k znepokojení bude, až se začnou s mladou paní na veřejnosti oslovovat mamko taťko... ![]()
barbucha
zatim dobrý... důvod k znepokojení bude, až se začnou s mladou paní na veřejnosti oslovovat mamko taťko...
tak to je přesný
RoSa Nejhorší ovšem je, když to oslovení mamko a taťko zůstane i v době, kdy děti už ani doma nebydlí.
Mám v okolí dva takové páry. Občas pochybuju, že ještě ví, jak se partner vlastně jmenuje.
Renusatko kdykoliv to někde slyším, vzpomenu si na jednu známou, jak si kdysi postěžovala, že když její manžel večer zavelí "tak mamko, jdem na to", rázem se jí obrátí žaludek. říkám si, jakej asi sexuální život může mít člověk s mamkou nebo taťkou![]()
barbucha Opožděně dočítám a gratuluju nadvakrát
. Člověk žasne,co mu z dětí udělá taková událost. ![]()
Renusatko kdykoliv to někde slyším, vzpomenu si na jednu známou, jak si kdysi postěžovala, že když její manžel večer zavelí "tak mamko, jdem na to", rázem se jí obrátí žaludek. říkám si, jakej asi sexuální život může mít člověk s mamkou nebo taťkou
... chudák známá!
barbucha
zatim dobrý... důvod k znepokojení bude, až se začnou s mladou paní na veřejnosti oslovovat mamko taťko...
Ty mě děsíš! A mě začnou - i bez přítomnosti dětí - oslovovat babičko, ne?
Budu si muset sehnat kolovrátek a naučit se skákat přes plot! (nebo z vokna)
Ty mě děsíš! A mě začnou - i bez přítomnosti dětí - oslovovat babičko, ne?
Budu si muset sehnat kolovrátek a naučit se skákat přes plot! (nebo z vokna)
ješiš ještě to k tomu, vidiš![]()
Jak to oslovení nemusím, tak bych možná brala i tu "mamku".... kdyby řek "dem na to".
Letos se s té jarní únavy miláček ňáko nemůže vyhrabat
Samantha Tomu rikam prolomit ledy, to se tady jeste neresilo!![]()
Mutziputzi si myslim, že nás testuje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.