Luna ty jsou ale moc pěkný! jsem je na webu nějak přehlídla ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna Ošahám :-).
Luna tipuju teplákovina... tak uvidíme, fakt jsou moc pěkný!
Lama_z_Lana wow! Tak držím palce so šatami, tie sa fakt hodia, ale myslím, že si to užiješ aj v iných
.
999 No kľudne by si mohla nafotiť lookbook šiat aby sme videli ktoré ako sedia a ku každej fotke popis materiálu a tak ![]()
paktofonika Taky bych to tam mohla vzít na part-time job...![]()
999 Bys jim náhodou zvedla prodeje - měli by ti pak dávat provize
Já tady některý věci nevidět "naživo, tak mě produktovka neosloví.
Lama_z_Lana Viď, já bych tam už dávno měla mít aspoň VIP slevu :-).
Lama_z_Lana Tak bohužel, v Praze už ty šaty taky nemají... Ale myslím, že až uvidíš naživo ty, co jsem ti místo nich doporučovala, tak si je koupíš :-). Jsou moc hezké.
999 Dekuji :) Mam je jako altetnativu. Navy by byla mozna stylovejsi
No stejne potrebuju nejaky dvoje saty nebo dva reprezentativnejsi ohozy ![]()
Luna Tak ty šaty jsou opravdu z tričkoviny, sice takové té těžší, ale pořád je to tričkovina. Ale byly strašně příjemné, myslím, že v nich bude dobře . A abys viděla délku...Ty Cosáciý boty mám jen na zkoušení:-).
Lama_z_Lana Měli i spoustu nových, co ani nejsou na stránkách, určitě si vybereš :-).
paktofonika Kvůli tobě jsem osahala půl krámu, pár šatů vybrala, ale už jsem nemohla fotit, protože byla fronta před kabinkama. A zrovna jsem se trefila do těch, co zatím nejsou na stránkách, tak až je přidají
.
999 Dekuju!
Jsou krasny, ale na me asi fakt kratky...
Jedine s cernyma puncochama, coz na leto postrada vyznam
Ale fakt se mi moc libi.
Luna My jsme asi podobně velký, ne? 163
. Punčochy by k nim nešly...
999 Jo, ja merim 165, ale co ctu zdejsi diskuse, uz nohy asi nikdy neukazu...
Ale fakt jsou presne co hledam. Zkousis xs, ze?
Luna Je to xs. Na zdejší kritičky nohou se vykašli :-). Jestli ti nevadí ta tričkovina, tak si je kup.
999 Trickovina nevadi, chci neco peknyho na bezne noseni v me oblibene letni barve
Lepsi nohy mi asi v tomto zivote nenarostou a v pristim uz zas nemusi mit ty saty, zejo!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.