Luna Buď ráda, že jsou zdravé a že jste pryč - v ČH řádí střevní chřipka jak pes
Užívejte jinou atmosféru![]()
Mám o čem přemýšlet
Že bych se vrátila zpět ke své signature???
Luna Buď ráda, že jsou zdravé a že jste pryč - v ČH řádí střevní chřipka jak pes
Užívejte jinou atmosféru![]()
Mám o čem přemýšlet
Že bych se vrátila zpět ke své signature???
Fakt uplne neskutecnou radost mi udelalo, ze me v cervnu ceka pracovni vecirek na letadlove lodi. Pro me to bude uplne neskutecnej a zivotni zazitek. Uz se taaaaak tesim jak maly decko ![]()
Lama_z_Lana wooow!!!
sa až bojím opýtať, čo vlastne robíš?
slniecko Ona je to náhoda že tam closing event od konference bude. Ačkoliv pod MO (zatím ještě) patřím, tak jen jako laboratorní krysa ![]()
Lama_z_Lana No ešte tie šaty a bude to dokonalé! ![]()
paktofonika Žejo? Já je fakt potřebuju ![]()
Nebo prostě nějaký jiný pěkný!
Lama_z_Lana No a do obchodu to nestihneš? Mohla by sa ti 999 pozrieť či ich tam majú. ![]()
paktofonika Hmmm...do Prahy bych se mohla teoreticky dostat někdy příští týden.
Lama_z_Lana No vidíš. Držím palce aby tam na teba počkali.
paktofonika Lama_z_Lana Jasně, napiš který a já ti to tam zčekuju
.
paktofonika Haha, no tak jako o nic nejde, ale kdyby mi to navíc na takový pro mě velký události slušelo, tak bych si to užila ještě víc. Ježiš já jsem jak malá ![]()
999 Nee, to já nebudu otravovat!
Lama_z_Lana Zítra se tam chystám, tak klidně napiš :-).
999 Jsi moc hodná, děkuji. Tak pokud tam zaregistruješ tyhle v 36

Lama_z_Lana OK :-).
Že mě v Paříži přivítalo nádherné slunečné počasí
, takže minimálně po zbytek dnešního dne budu moct fotit
.
wendulka
A jednu fotku za druhou.
wendulka jupii! užij si to a těším se na fotky!![]()
I ty jedna výletnice! Foť, foť... A ať ti počasí vydrží!
wendulka Ať ti počasí vydrží celý pobyt. Těším se na fotky a na zážitky.
999 Kdyby ses tam hodne nudila, tak muzes prosim osahat tyhle saty? (Pokud budou)![]()
![]()
Uplne trickoidni bych nechtela.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.